Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
silsen de müdür istediği zaman görüyo nereye girdiğini

şimdi mesela bu yazdığımı okuyo olabilir bence telefondan yaz artık. müdür sevmiyom ben sohbete dahil olmasin

Hahhahahah hakikaten yaa
Selam müdür

silsen de müdür istediği zaman görüyo nereye girdiğini

şimdi mesela bu yazdığımı okuyo olabilir bence telefondan yaz artık. müdür sevmiyom ben sohbete dahil olmasin
Canım müdür göremez, görse bilgi islemdekiler görür o da anlaşılır bilgisayarıma girdiğinde, sizin sistem öyleyse çok kötü

Sorma o stres beni de öldürüyor 15 günden az kaldı

benimki daha çok düzenle ilgili tosiam. artık ayrılık sancısını atlattim aylardır belliydi ya bizim. mesai eşimin çalışma durumu benim yoğunluk vs düşündürüyo

inşallah hayırlısı ile atlatiriz kuzum ya

İnsallah kuzum evet senin bir de yoğunluğun olur dimi dönem dönem
Ben mahkememi degistirmek istiyorum çünkü şu an olduğum mahkeme cok yogun. Dilekce vericem başlayınca ya da baslamadan once

Kız ne müdürü, müdür göremez bilgisayarları, ana bilgisayar sadece bilgi islemde var,onlarda işten güçten bakamaz baksada bilgisayara girdiklerinde ben anlarım

Tamam canım farketmez zaten dışarıdan izleyen tonla insan var, senin için sıkıntı olmasın da :))

Canım müdür göremez, görse bilgi islemdekiler görür o da anlaşılır bilgisayarıma girdiğinde, sizin sistem öyleyse çok kötü

bizim doğrudan internet erisiiminiz yok canım:) ama müdürün bilgisayarı internet açık olan bütün bilgisayarları direk görebiliyo kurumlarda. adamın bı gün bakasi tutar

başka bi kurumda arkadaşımın müdürü bir ay herkesi tek tek izleyip toplantı yapıp reezil etmişti bilgi islemdekiler göremez. genelde müdürün o yetkisi oluyo. ve istatistik programlari oluyo onların

İnsallah kuzum evet senin bir de yoğunluğun olur dimi dönem dönem
Ben mahkememi degistirmek istiyorum çünkü şu an olduğum mahkeme cok yogun. Dilekce vericem başlayınca ya da baslamadan once

dilekçe iş başı yaptıktan sonra işleme aliniyo tosiam
benim hep yoğun, ama zorunlu mesai koydukları zaman çok zor olcak benim için. gece yarısına kadar çalıştığımı biliyorum kaç kez.

Aa çok kötü bir sistem, bizde herkesin bilgisarinda internet bağlantısı var, bizde sadece ana bilgisayardan görülür

dilekçe iş başı yaptıktan sonra işleme aliniyo tosiam
benim hep yoğun, ama zorunlu mesai koydukları zaman çok zor olcak benim için. gece yarısına kadar çalıştığımı biliyorum kaç kez.

Eee nasıl olacak çok zor olur gerçekten kuzum
Eşinin de iş durumu belli değil
Belki seni o kadar sikmazlar ya kimsen de yok burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…