- 11 Nisan 2007
- 88.038
- 518.005
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.581
silsen de müdür istediği zaman görüyo nereye girdiğini
şimdi mesela bu yazdığımı okuyo olabilirbence telefondan yaz artık. müdür sevmiyom ben sohbete dahil olmasin
silsen de müdür istediği zaman görüyo nereye girdiğini
şimdi mesela bu yazdığımı okuyo olabilirbence telefondan yaz artık. müdür sevmiyom ben sohbete dahil olmasin
Canım müdür göremez, görse bilgi islemdekiler görür o da anlaşılır bilgisayarıma girdiğinde, sizin sistem öyleyse çok kötüsilsen de müdür istediği zaman görüyo nereye girdiğini
Sorma o stres beni de öldürüyor15 günden az kaldı
benimki daha çok düzenle ilgili tosiam. artık ayrılık sancısını atlattim aylardır belliydi ya bizim. mesai eşimin çalışma durumu benim yoğunluk vs düşündürüyo
inşallah hayırlısı ile atlatiriz kuzum ya
Tutamayacağın sözler verme bize
kendi çapımda diyeyim ama dün tartildim 56 kiloyumanlattıklarıma bakıp 39 buçuk kilo sanmayin
Bi dk lan biz derken hangi kefeye girdim ben
Kız ne müdürü, müdür göremez bilgisayarları, ana bilgisayar sadece bilgi islemde var,onlarda işten güçten bakamaz baksada bilgisayara girdiklerinde ben anlarımHahhahahah hakikaten yaa
Selam müdür
Kız ne müdürü, müdür göremez bilgisayarları, ana bilgisayar sadece bilgi islemde var,onlarda işten güçten bakamaz baksada bilgisayara girdiklerinde ben anlarım
Ben de daha bir hafta öncesinde 56 kiloydum şimdi 57 olmuşum,kendi çapımda diyeyim ama dün tartildim 56 kiloyumanlattıklarıma bakıp 39 buçuk kilo sanmayin
kendi çapımda diyeyim ama dün tartildim 56 kiloyumanlattıklarıma bakıp 39 buçuk kilo sanmayin
Canım müdür göremez, görse bilgi islemdekiler görür o da anlaşılır bilgisayarıma girdiğinde, sizin sistem öyleyse çok kötü
İnsallah kuzum evet senin bir de yoğunluğun olur dimi dönem dönem
Ben mahkememi degistirmek istiyorum çünkü şu an olduğum mahkeme cok yogun. Dilekce vericem başlayınca ya da baslamadan once
Aramizda 20 kilo var samdan sus istersen canım
Ben de daha bir hafta öncesinde 56 kiloydum şimdi 57 olmuşum,
Boyun kaç
Aa çok kötü bir sistem, bizde herkesin bilgisarinda internet bağlantısı var, bizde sadece ana bilgisayardan görülürbizim doğrudan internet erisiiminiz yok canım:) ama müdürün bilgisayarı internet açık olan bütün bilgisayarları direk görebiliyo kurumlarda. adamın bı gün bakasi tutar
başka bi kurumda arkadaşımın müdürü bir ay herkesi tek tek izleyip toplantı yapıp reezil etmiştibilgi islemdekiler göremez. genelde müdürün o yetkisi oluyo. ve istatistik programlari oluyo onların
dilekçe iş başı yaptıktan sonra işleme aliniyo tosiam
benim hep yoğun, ama zorunlu mesai koydukları zaman çok zor olcak benim için. gece yarısına kadar çalıştığımı biliyorum kaç kez.
Ben de öyleyim canım, 162 civarıben kisayim :) 1.60 boyum
iyi gidiyosun sen maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?