- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.621
Canım senin meslek neydi
Off aminn
Hele bir de şef kendisi de kadın, kendisi de anne.
Çok üzüldüm o kıza da
sorma tosiam. maddiyat işte insanin elini kolumu baglayan. kızın hayali ücretsiz izne ayrilmakti. çocuk nerdeyse yaşına girecek hala ayrilamadi. öyle uğraşıp duruyo. kocası da yardımcı olmuyo sürekli evde biseylere kusur buluyomus. ben baba olmaya hazır degilmisim diyomus. ama 38 yaşında falan
Allah kadınların yardımcısı olsun. gerçekten ev hanımı olmakta zor anne olmakta çalışan kadin olmakta.... çok az kişi var herşeyi dengede giden. hep yipraniyo kadinlar
valla ben bile beklemiyodum sefin bu kadar yapmasiniAllah vicdan merhamet versin
kk birinci noteri kuzum konu ne okuyamadım ama ise başlayınca sıkıntı yaşamazsın insAllah. Buarada arkadaşına da çok üzüldüm. Allah kalplerine merhamet versin inşAllah ne diyim
Amin canım
Ne olursa olsun böyle yapılamaz, kadın yasal hakkını kullanmak istiyor
Nasılsa memur, bırakamaz diye böyle rahat rahat üstüne oynuyorlar sanırım. Keşke şikayet filan etse bir çare olur mu bilmem ama öyle insanlar cezasını bulmalı bence
hiç bişey çıkmaz kuzu. eski memurların çoğu anlayışsız. bu şef en anlayışlı olanlardandi sen düşüno yüzden şok olduk zaten.
İstanbul aşırı yoğun. ben o yüzden burda çalışmak istemiyorum hep tayin çıksın diye bekliyorum. Allah hayırlısını versin inşallah
Insallah istediğiniz yere çıkar kuzum ya cidden çok zor İstanbul.
Adliyede de aynı, benim daha küçük bir adliyeye geçme şansım vardı ama geçmek istememiştim. Keşke geçseydim diyorum şimdi
olsun tosiam. sen şimdi istiyosun da cidden çalışma arkadaşları da önemli. neresi iyiyse oraya tayin istersin. bu ortamını bile aratabilir gittiğin yer.
bi bak bakalım başlayınca nasıl gidecek. bide işe başlamadan kendine multivitamin falan al istersen. ben de araştırıp baslicam. çocuk varken dinlenmek hasta olmak çok lüks kaçıyo
benim bütün hayatim herşeyi tek basima halledecek şekilde plan program yaparak geçiyo
mesela çocuk krese ben ise düzeninde kocami yokmuş gibi sayıp planlama yapıyorum:)
o yoruyo biraz da sanırım. herşeyi tek yapmak güçlü hissettiriyo ama yoruyo da zihinsel ve fiziksel olarak :)
mesela çocuk krese ben ise düzeninde kocami yokmuş gibi sayıp planlama yapıyorum:)
o yoruyo biraz da sanırım. herşeyi tek yapmak güçlü hissettiriyo ama yoruyo da zihinsel ve fiziksel olarak
memuriyette öyle şey mi olur ya,memurun çalışma saati belli, 8,5-5, eğer fazlası istenirse karşılığında ya izin verilir ya da fazla mesai ücreti,amin kuzum inşallah
konu da şu. ben çok stres oluyorum işe baslama sürecinden dolayi. hani ise gidip gelmek değil de. o anlattığım arkadaşa yapilanlarin yapılması. saat dörtte gelip aksam mesai var kalacaksin denmesi. haftasonu gelmek zorundasınız mesai var denmesi falan korkutuyo beni.
tosiamla onu konusuyoduk. inşallah yapmazlar ama benim çalıştığım birim aşırı yoğundu. sanmam ki kimse gözümün yaşına baksin
inşallah kolaylık versin rabbim tüm zorda olanlara
niye böyle tek?
Eşinin işi mesai saatleri belli değil ya ondan dolayı sanırım
Hımmmm
Çalıştığım kalemde iş arkadaşları felaketti kuzum. Hamileyken iş başı yaptırdılar diye sanki benim suçummuş gibi çok üstüme geldilerallahtan hakimimiz iyiydi de dayandım
O yüzden kalemi değiştirmek istiyorum. Senin işin gerçekten çok zor ben hep düşünüyorum seni ne yapıyor nasıl yapacak diye. Allah yardımcın olsun
niye böyle tek?
memuriyette öyle şey mi olur ya,memurun çalışma saati belli, 8,5-5, eğer fazlası istenirse karşılığında ya izin verilir ya da fazla mesai ücreti,
ücretsiz izin konusunda da söke söke alması lazım hakkını,
insan kaynaklarına gidip verecek dilekçesini gerisini onlar düşünsün,
çok şaşırdım, nasıl kamu kurumu orası
ayyy kuzum benim yaaaAllah razı olsun. okuyorum bazen burda yorumlarda da bahsediyorsun çok düşüncelisin gerçekten
napayim tosiam işime karışan canımı sıkan olmasin da varsin tek kalayım diye diye yapıyorum valla
işte üst çalışma arkadaşları falan cidden çok önemli. o yüzden keşke tayinini alsaydin diyemediminsallah ise başlayınca da rahat edersin. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
sen de çalışma arkadaşlarını çok takmamaya çalış tosiam. napalim herkes insanlıktan nasibini almış olmuyo işte
Aynen öyle. Kedimi övmek için söylemiyorum ama ben çalışkan biriyimdir işime sahip çıkarım çok. Doğum iznine çıkana kadar ki yaza denk geldi, çok sıcaktı heryerim şişmişti artık, hiçbir işten geri durmadım çalıştım
Avukatlar gelip dosya istiyor dosyaları indirdim kaldırdım, yalandan ay sen ağır kaldırma dediler ama yalandan yani o kadar belli ki. Hani yapamam desem hamile tembellik ediyor diyecekler belli :))
Hakimimiz genç bir adamdı, bana dosya bile tasittirmiyordu, yanimda gelip masama kadar bırakıyordu sagolsun ama simdi o hakim de gitmis baska kaleme. Kim bilir nasıldır durumlar :)
Ben işime bakarım en kötü çok dert etmem de inşallah iyi bir ortam olur zaten stres başlı başına ise baslamak bile.
Inan buraya yazmıyorken de hep aklıma geliyorsun çünkü ben esim biraz geç gelse kafayı yiyorum kızımla biraz ilgilensin de nefes alayım istiyorum o yüzden :))
O gün deprem olunca bile dedim eşi evde miydi değil miydi, kimseleei de yok pek burada nereye gider ne yapar diye korktum açıkçası ama sen maşallah güçlü bir kadınsın
yaaaa tosiam ne kadar tatlısın yaaaa
çok teşekkür ederim cidden o kadar destek oluyosunuz ki o bile ayrı güç veriyo
işine sahip çıkman çok güzel bisey amane kadar güzel çalıştığın parayi hak etmek hak etmeye çalışmak :) inşallah kalemindeki hakim giden hakimden daha iyi olur :) bakalım belki de hiç korktuğumuz gibi olmicak demi:)
inşallah boşa stres yapmış oluruz tosiam. senin gece uykulari duzene girdi mi minigin
kayinvaldene kademeli birakamaya basladin mi
ben muhasebede çalışırken bizim de izin sıkıntılıydı,arkadaşlarla dönüşümlü almak gerekiyordu, şuan çok daha rahatımcanım benim mesai ya para olarak yatiyo ya da amirin uygun gördüğü bir tarihte kullanılmak üzere idari izne dönüşüyo. sen bu ay kullanmak istiyosun ama "amirin uygun bulmuyo"
napcankaldı ki ben para da istemiyorum mesai de ama kaliyosun işte. ücretsiz izne arkadas maddiyattan ayrilamadi. ama yıllık izin de yine amirlerin onayi gerektiği için hep sorunlu. annen gelsin yıllık izin kullanma demisler. ben hamilelik boyunca yıllık izin kullanamadim. istedim istedim vermedi müdür. napiyim?? adamlar nal gibi yazmış amirin onaylaması lazım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?