- 11 Nisan 2007
- 88.040
- 518.026
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.861
Niye niyeeee
Baktım herkes beğenmiş bende beğendimBen çayı koydum gerisine karışmam
Kız belki kötü bir şey yazıyordu mesaj da
Bir kaç gün önce uğradı, bugün değil
Ayaklaran sağlık
O I inessa armand da dışardan okuyodur inşallah
Baktım herkes beğenmiş bende beğendim
B Brunello Cicinelli hocam ben gelmeden beni benzetmeyin ayıptır diycek gibi oluyorum.
Sonra benzetme mesajlarını okurken çok iyi hissedeceğimi düşünüp susuyorum.
AlasıııDingil
Bir kere de beni merak etAyaklaran sağlık
O I inessa armand da dışardan okuyodur inşallah
Hilal kimay inşallah okuyodur ya. oyunu da kaçırdı
ah I inessa armand ahhh
yooooo mesela hilalin mesajlari bi sen begenmisinbaşka kimse begenmemis
ben de oğlanı uyutup katilcam bakalım kaçta uyuyacakben de yetisemicem gibi bi his var içimde
Cuma mubareleyip, masaj ve reelde görüşen var mı diye soran varlıkGünaydın cumanız mübarek olsun
Pasif olmusCuma mubareleyip, masaj ve reelde görüşen var mı diye soran varlık
Arizonada değilmişsin gibi, ilgin yokmuş gibiHilal kim
Artık çok yatmiyorum samdanim,ayakta çok dolanmasam da yavastan bugün kahvaltı mi ve akşam yemeğini hazırladım bulaşıkları fln tencere tava haric makineye yerleştirdim derken işte ufaktan artık başladım ama dikkatliyim tabikiyaaaaa çok heyecanlı bisey ben burdan heyecan yaptım
ayağa kalkmiyosun demi çok fazla
tabiki haber ver fıstık hatun meraktan catlariz topikce
Aynen ya aklım ondan da çaktırmıyorum bende, iyice stres olmasın diye
Bu aralar hayattan kopmuş bi haldeyimArizonada değilmişsin gibi, ilgin yokmuş gibi
Belki sende hiçbiri olmayacak kuzum her yazan belirti herkesde olacak diye bir kural yokki tatlımYa öyle de rossum tüp bebek sonrası kasıklarda batma,yerleşme kanaması, bel ağrısı gibi belirtiler tutunma işaretiymis,tam gebelik değil de tutunma belirtisi arıyorum sanırım bennasip kısmet inşallah sen dualarindan eksik etme beni
Hiçbir bilgim yok
Okumadan kopgelHa geldim haa geliyorum diye mesajları okurken sayfanın sonunu iple çekerken bi bakıyorum kendime ayırdığım vakit dolmuş
Böyle bir zaman kıtlığı icerisin deyim ...
Konunun sonundan girince kitabın sonunu okumuş gibi hissediyorum..
Arizonayi özledim
Yaa kelebek,masallah annesi Allah uzun,hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin oglusuna,rabbim size bağışlasın iyi ki doğmuş,doğum günü kutlu olsunnBugün oğlumun doğum günü. Tam 2 yaşına bastı
Doğru diyorsun canım inşallah tutardaBelki sende hiçbiri olmayacak kuzum her yazan belirti herkesde olacak diye bir kural yokki tatlım
Duam seninle zaten
İns tutar
İns olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?