Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz
Sen niye damardan giriş yapıyorsun.
Çok ütopik, mümkünsüz, 0.000000000...1 ihtimalli bir durumdan bahsedilmiyor.
Ben ısınamadım, öylesin ya da böylesin. Benimle çarpışma, bitti.

Acuk konuyu değiştireyim demjstim
Dur ben konuyu değişeyim
Az önce biri konu açmış beyaz atlı prens felan bişeyler hatırlamıyorum şimdi işte cok yakısıklı kariyer sahibi şöyle böyle neden hala bekar diye
bende baya güldüm ama aklıma şey geldi zamanın da tabi küçüğüm o zamanlar biriyle konusuyorum msn facebook fln adamın hep tek resimleri var bekar yani bildiğin neyse gel zaman git zaman adam görüşmeye gelirken bir gün bi çocukla geldi seni biriyle tanıştırcam diye dedim ayyyy ne cok benziyor sana yeğenin mi meğersem adam hem evli hem cocukluymuş dedim medeni halini öğrenmeden atlama heran her şey olabilir poh ta çıkabilir yani :d

Gördüm çok güldüm sana. Aslında komik değil ama çok tatlı anlatmışsın

Canım hamileydimde 3 ay önce kaybettim bebelerimi

Bugün capaya gittim ayrıntılı ultrason için ,gün alacaktım ama hiç yer kalmamış, ptesi Cerrahpaşaya gidecem,bir de orayı deneyeyim inşaallah yer kalmıştır,
Muayene oldum ,bebek sağlıklı çok şükür, ama poposunu dönmüş,bu dr da göremedi cinsiyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…