- 12 Haziran 2019
- 19.796
- 122.118
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.821
Ooo sevimli bir giriş olmuş
Sinirli, agresifAmecey nasılsın tatlım ☺
Sen niye damardan giriş yapıyorsun.Ben sizleri anlamıyorum bir soru soran kişiye böyle fake damgası vuruyorsunuz yeni gelenlere böyle davranmak zorunda.misiniz onyargilisiniz anlamadan dinlemeden faturayı kesiyorsunuz
İyiyim canm, içime sinen herkese de iyiyim genelde. Sen nasılsınAmecey nasılsın tatlım ☺
Dur ben konuyu değişeyimAcuk konuyu değiştireyim demjstim☺
Gördüm çok güldüm sana. Aslında komik değil ama çok tatlı anlatmışsınDur ben konuyu değişeyim
Az önce biri konu açmış beyaz atlı prens felan bişeyler hatırlamıyorum şimdiişte cok yakısıklı kariyer sahibi şöyle böyle neden hala bekar diye
bende baya güldümama aklıma şey geldi zamanın da tabi küçüğüm o zamanlar biriyle konusuyorum msn facebook fln adamın hep tek resimleri var bekar yani bildiğin neyse gel zaman git zaman adam görüşmeye gelirken bir gün bi çocukla geldi seni biriyle tanıştırcam diye dedim ayyyy ne cok benziyor sana yeğenin mi meğersem adam hem evli hem cocukluymuş dedim medeni halini öğrenmeden atlama heran her şey olabilir poh ta çıkabilir yani :d
İyim canım. Kızımı aldım eve gidiyoruz. Çıkacaktım aslında da sana yazayım önce dedimİyiyim canm, içime sinen herkese de iyiyim genelde. Sen nasılsın
O zamanlar çok ağlamıştım şimdi gülerek anlatıyorumGördüm çok güldüm sana. Aslında komik değil ama çok tatlı anlatmışsın
sinüzüte çevirdi iyice, öksürük ve geniz akıntısı var malesef,M mehlika nur sende hastaydın canım sen de durumlar nasıl toparladin mi?
Canım hamileydimde 3 ay önce kaybettim bebelerimiMerhaba kk nin güzellerinasılsınız dün girmedim olaylar olaylar hilal0101 hilal ölmez miydi bu kişi adını mi değiştirmiş fakr mıymış nasıl anladınız harikasınız
poncikvegece canım sen hamile mıydın?
Canım bilmiyordum afedersin. Rabbim inşaallah hayırlı kısa zamanda sana da nasip etsin kendinisevenbirine de inşaallahCanım hamileydimde 3 ay önce kaybettim bebelerimi
Amin canım inşallahhhCanım bilmiyordum afedersin. Rabbim inşaallah hayırlı kısa zamanda sana da nasip etsin kendinisevenbirine de inşaallah
Geçmiş olsun canım, cennette sizi beklicekler inşaallah, Rabbim hayırlı bir zamanda tekrar nasib eder inşaallahCanım hamileydimde 3 ay önce kaybettim bebelerimi
İyi yaptın canm. İyi tatiller miniklereİyim canım. Kızımı aldım eve gidiyoruz. Çıkacaktım aslında da sana yazayım önce dedim ☺
KaçırmışımHayır sa 1 tabakta bize ayır canım
Okumadığın mesajı mı beğeniyorsun50 küsür sayfa beğenip geldim ama okumadım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?