- 11 Nisan 2007
- 88.066
- 518.195
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.941
Bir tane eltm.olmis olsaydı ciddi anlamda suphelenecektm amaYok canım estağfurullah
Bayılazaam tutun beni
Çok şükür canım❤
AhhahahahahahhahhahBayılırım bu dublajlara yaerzurum ve amerikan
Kızımı gönderip geleyim
Bayılırım bu dublajlara yaerzurum ve amerikan
Kızımı gönderip geleyim
Bende ilk gelinimBir tane eltm.olmis olsaydı ciddi anlamda suphelenecektm ama
İlk gelinm o yüzden suphelenemiyorm
Eyyy kadın sen sus ve gozlern konuşsun artık hahahshsjsBende ilk gelinim
Misal dünden beri benim evde de boya işi varEyyy kadın sen sus ve gozlern konuşsun artık hahahshsjs
Bundan sonra kendimle alakalı olan bişey de diyecegm ki nego kesn sende böylesin
kk birinci noteri vallahi boğazımdan geçmiyor gülerken gelde 2 metre mesaj yaz şuraya
Olur muu öyle hepimiz çok seviyoruzÇook geçmiş olsun
Aa teşekkür ederim canımbeni kolay kolay kimse sevmez aslında
Yetkinliğe lüzum yok, işin ucundan tut yeter
Heyt ne depresyonuymuş, kalk temizlik yap geçer
Ben o birşeyden anlamayan halimle eskisi kasetleri Sezenii Çelik'i dinleyip depresyonlara giren insanım aplaaBenmde 90 lar pop dinelrm
Teoman dışında da dinlediğim insnlar var yani
Yaaa, çıkmasın kuzum sakin olyazarım yine negom su islerimi bi yoluna koyabilsem
kocam yine uyumaya başladı sürekli. ben de yavaş yavaş magma gibi kayniyomyakında patlayacam kan da çıkabilir işin sonunda
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dünyaya uyumak için gelmiş bir kocaya sahibimyazarım yine negom su islerimi bi yoluna koyabilsem
kocam yine uyumaya başladı sürekli. ben de yavaş yavaş magma gibi kayniyomyakında patlayacam kan da çıkabilir işin sonunda
Biz o işi bir hafta önce bitirdikMisal dünden beri benim evde de boya işi var
Ah yavrm.onlarla depresyona mı girilir hiçBen o birşeyden anlamayan halimle eskisi kasetleri Sezenii Çelik'i dinleyip depresyonlara giren insanım aplaabileydim bu kadar erken başlamazdım
Gözün aydınBiz o işi bir hafta önce bitirdik
Eşim her yeri cif + tel ile ovdurdum şurası kalmış burası olmamışGözün aydıntemizliği kim yaptı
Ohh çok iyi yapmışsın, harikasınEşim her yeri cif + tel ile ovdurdum şurası kalmış burası olmamış
O suyu değiştirelim
Bak yarım yapıyorsun diye adama.illalah getirtim hahahahsshhshshshsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?