- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.981
akrepleri cidden çok merak ediyorum, kk da duydum hep akrepleri,
Boşver hiç merak etmeakrepleri cidden çok merak ediyorum, kk da duydum hep akrepleri,
Nasıl kaçırdın nasılben bunu 20 yaşında duyduumm neden kaçırmışım nasıl kaçırmışım bilmiyoruumm
süper, böyle devamEşim her yeri cif + tel ile ovdurdum şurası kalmış burası olmamış
O suyu değiştirelim
Bak yarım yapıyorsun diye adama.illalah getirtim hahahahsshhshshshsb
Ayy bilmiyirm sevgisini öyle gisteriyor ama ben cidden sevmiyorm
Bir de çok dalga geçiyor
Geçen kaya gbisin sana bişey olmaz diyor
huzurum sendemi buralardasın.. beni neden buralara sürüklemediniz.. okumam hızlıor bunlar sayesindeHosgeldim sizde hos geldiniz kızlarsohbet cok akıyor ki yetisemiyorum Bonus ondan bakıyorum yazınca bana cvp veren yok sohbet arada ilerliyo arada bakıp çıkıyorum.
sormaa aplaaNasıl kaçırdın nasıl
Bende onu taciz ediyormBen kızdım en sonunda artık geçen gün resmen taciz ediyosun sürekli diye öyle dalga geçse bi ağzını burnunu kırarım görür gününü
Ömür törpusunun hasıı hemde ama Allah var nettirler dürüsturler Koçlar gibiBoşver hiç merak etme
Bazen ömür torpusu
Bazen yaşam destek ünitesi oluyorlar hahahahahsh
Bende onu taciz ediyorm
Neymiş görsün
Ben yapınca kızıyor bana ama ben devam edicem yaptığı sürece
Zaten ben koç o akrepÖmür törpusunun hasıı hemde ama Allah var nettirler dürüsturler Koçlar gibisaklamazlar ne varsa pat haa Koçlar gibi çat diye demezler önce bakarlar öle... ama ilişki sevgi konusunda arada uzaklık mesafe varsa cok kurarlar zamanla... benden solemesi tecrübe ile sabittir.
Ayy buna hayran arkadaşlar vardı onlar geldi aklımadimii yaaşundan filaan dinle işteee neyin tribi yani
Bi bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyohuzurum sendemi buralardasın.. beni neden buralara sürüklemediniz.. okumam hızlıor bunlar sayesinde
Ama bn onu rahatsız edecek şekilde taciz ediyorm hoşlanmayacagı cinstenKız yok diyorum ben de seni taciz edeyim diye oluuur diyor, canına minnet
Keşke ben de sadece uzaktan merak ediyor olsaydım
akrep diyince pek olumlu etki yapmıyordu bende, sinsi bir burç gibi,akrepten(hayvan olandan :) pay biçerek kötü düşünüyordum ama kk da farklı meziyetlerini öğrendimBoşver hiç merak etme
Bazen ömür torpusu
Bazen yaşam destek ünitesi oluyorlar hahahahahsh
bende balıklama atlamıyım diyorum.. hatta bazılarının yazdıklarını anlamıorumBi bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyosohbet almis basını gitmiş dedim ya bide bana cvp veren kimse olmayıp sohbet arada kaynayıp gidince bende kimseyı rahatsız etmek istemiyorum bi slm verip cikiyorum.
Hemde ne çakısmadirZaten ben koç o akrep
Çakisiyoruz
Girmemisizdir yoksa yazan herkese yazıyoruzBi bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyosohbet almis basını gitmiş dedim ya bide bana cvp veren kimse olmayıp sohbet arada kaynayıp gidince bende kimseyı rahatsız etmek istemiyorum bi slm verip cikiyorum.
İns anlarHemde ne çakısmadirbilmem mii Allah kolaylık versin dariside benim mese odununu hatasını anlamasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?