Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bilmiyirm sevgisini öyle gisteriyor ama ben cidden sevmiyorm

Bir de çok dalga geçiyor
Geçen kaya gbisin sana bişey olmaz diyor

Ben kızdım en sonunda artık geçen gün resmen taciz ediyosun sürekli diye öyle dalga geçse bi ağzını burnunu kırarım görür gününü

Hosgeldim sizde hos geldiniz kızlar sohbet cok akıyor ki yetisemiyorum Bonus ondan bakıyorum yazınca bana cvp veren yok sohbet arada ilerliyo arada bakıp çıkıyorum.
huzurum sendemi buralardasın.. beni neden buralara sürüklemediniz.. okumam hızlıor bunlar sayesinde

Boşver hiç merak etme

Bazen ömür torpusu
Bazen yaşam destek ünitesi oluyorlar hahahahahsh
Ömür törpusunun hasıı hemde ama Allah var nettirler dürüsturler Koçlar gibi saklamazlar ne varsa pat haa Koçlar gibi çat diye demezler önce bakarlar öle... ama ilişki sevgi konusunda arada uzaklık mesafe varsa cok kurarlar zamanla... benden solemesi tecrübe ile sabittir.

Zaten ben koç o akrep
Çakisiyoruz

huzurum sendemi buralardasın.. beni neden buralara sürüklemediniz.. okumam hızlıor bunlar sayesinde
Bi bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyo sohbet almis basını gitmiş dedim ya bide bana cvp veren kimse olmayıp sohbet arada kaynayıp gidince bende kimseyı rahatsız etmek istemiyorum bi slm verip cikiyorum.

Keşke ben de sadece uzaktan merak ediyor olsaydım
Boşver hiç merak etme

Bazen ömür torpusu
Bazen yaşam destek ünitesi oluyorlar hahahahahsh
akrep diyince pek olumlu etki yapmıyordu bende, sinsi bir burç gibi,akrepten(hayvan olandan :) pay biçerek kötü düşünüyordum ama kk da farklı meziyetlerini öğrendim
bir de çok kinci oluyorlarmış asla unutmuyorlarmış

Bi bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyo sohbet almis basını gitmiş dedim ya bide bana cvp veren kimse olmayıp sohbet arada kaynayıp gidince bende kimseyı rahatsız etmek istemiyorum bi slm verip cikiyorum.
bende balıklama atlamıyım diyorum.. hatta bazılarının yazdıklarını anlamıorum kendime tercüman tutman lazm sen burda kal

Girmemisizdir yoksa yazan herkese yazıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…