- 11 Nisan 2007
- 88.067
- 518.198
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.181
Bayılırım
Kendi ağzıma çarpasım geliyo ani duygusallaşmalarımdan bezdim
Nadir miiiiiiii katılabildiğim bütün sohbetleri katılmaya çalışıyom hihihHerkesler iyidir inş
Göynümün müge sıfatlısı yok ortada temiz tüllerin içinde uyuyor heralde :) I inessa armand
Niyet ettim midi boy etiket yapmaya en çok aktif olanlara
2-3 aydır gelmeyene niye yapayım dimi
B Brunello Cicinelli
@samdan
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
I inessa armand
@Amecey
Nego
@malii
Bonus
@Dilos06
@_Gulnihal_
M mehlika nur
C Calcifer
@Limonsuzzcay
@Cay6
@patilibirhayat
@unutmuş olabilceklerim
Nadir gelenlere de bi selam verelim dersek
@_CaNanSu_
@Pembe Bal10cuk
@hizuran
@kukrim27
@kitapkahvehuzur
@Tatlianne20
@AnneAslan
HayatSevinceGuzel
minik kalp0753
Aaa noldu canmmIlber Ortaylı yolladık o kadar yine istiyor galiba
Ay sancidan olucem simdi, yerimden kalkamıyorum
Evet canımAaa noldu canmm
Regl mi
Valla kadın olmak ne zor yaaEvet canım
Din Kültürü öğretmenliği canımBranş ne canım,?
Amin samdanim Allah razı olsunK Kendinisevenbirii
canım benim bi türlü yazamadim ama hep aklımdasın
sen gerçekten çok güçlü ve olgun bi kadınsın. Allah senin gönlündekini hakkinda hayırlı kılsın inşallah
Allah sabrını artırsın ama inşallah bekletmesin de artık esini ve senihayırlı zamanda gelsin beklenen minnos.
Kız bende adam iki gün yanımda bir gün işte olmasina rağmen,yine de izin alsa diye gözüm düşüyor ajdvsbxjsBizim akros sanki çok çalışıyormuş ise çok gidiyormuş gbi bir de izne ayrılmış 10 gün meraba çıldırmak
Meraba cinnet
Meraba asabiyet
Ya yanlış anlama sakın beni de evlendikten sonra aşk acısı ve sevgiliyken yaşanan sorunlar nasıl desem kendini bu kadar üzdüğüne değmiyormuş gibi geliyor.Hemde ne eşek öle birini düsün ki ek biç mahsulu toplayacagın zaman yak herseyı mahvet oda öle yaptı işte.. Allah razı olsun.kendinde o ego ben bilirim var oldukca hatasını kabul etme etse bile bile itiraf edememe oldugu sürece artık bazı seyler cok zor.
Canım deterjan miktarını az koyarsan sabun da kullanabilirsinŞimdi benle dalga geçme
Dün akşam yaşananlar malum, salonun perdesi baya büyük başıma iş acmayayim diye yine soruyorum
Hem beyaz sabun hem de deterjan koymayayim degil mi?
Toz şeker ve beyaz sabunla temiz olur mu yeterince? İçine beyaz sabunu atsam, deterjan gözüne de toz şeker koysam. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?