- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.221
Ooooo kimleri görüyorumBöyle rehin alana can kurban seni çok seviyorum cicim❤ Kalbindeki güzellik konuşmana bile yansıyo Allahım daim etsin bi güzelliği ❤
Cicimm iyiyim şükürSen zaten çiçeksin miniğimhemi de babatya
Gül yüzlü gülişim. Vallahi bende daim olsun diye uğraşıyorum
Hoşbuldum nasılsın?
Etiketim şekil önümden çekildaha mandalina hiç yemedim. Özledim keretayı alayım bari
Hoşbuldum pıtırcığımnasılsın?
Napayım be gülom. Basın açıklaması yapmadan olmuyorilk emir oku. Okuyun, okuyalım. Okumak güzeldir
Napayım be tosyam parmaklarım sizlere feda olsunB Brunello Cicinelli hoşgeldinnnnnn
Harf harf okudum yazdıklarını, yine yazmışsın uzun uzun, güzel güzel
Parmakların yorulmadı mı cicim
Ben temizliğime dönüyorum
Daha çok işim var çok..
İyiyim çok şükür Annemlere geldim.Gül yüzlü gülişim. Vallahi bende daim olsun diye uğraşıyorum
Hoşbuldum nasılsın?
Napayım be tosyam parmaklarım sizlere feda olsun
Eki Görüntüle 2547917
Bazen uzun yazmadan olmuyor.
Ne temizliği bu saatte?
Vallahi şaşırtmayacağım belki ama iyi değilimCicimm iyiyim şükürsen nasılsın bakalıımm
Oyyİyiyim çok şükür Annemlere geldim.
Aman tanrımMalum benim hanım kız her zaman fırsat vermiyor tatlım, kv ye gönderdim işimi gücümü yapıyorum
Cumartesi günü sana bahsettiğim eşimin nefretlik halası yemeğe gelecek, zorla kendisini davet ettirdi ruh hastası
Önümüzdeki hafta da işe başlayacağım ya, zaten temizlik yapmam gerekiyordu
Öyle başladım işte yavaştan
Çok yoruldum, sıkıldım
Evdeki son haftasonumda da nefret ettiğim bir kişiyi ağırlamak zoruma gidiyor, ama kısmet işte...
O senin masallığın, senin naifliğin Patilim
Aman tanrım
Bari yemeklere şizofreni ilaçları falan koy belki şifa olur halaya
Güldüğüme bakma, içim dışım altım üstüm kan ağlıyor. Haftaya da bana da yakuza ve yakuzagiller gelecek.
Cts de benimki gelebilir. Su halimle onu kac kez agirladim. Adam akilli bi gelin de bizde yemek yiyelim demiyor sinir oluyorum. Yeterki gezsin.Aman tanrım
Bari yemeklere şizofreni ilaçları falan koy belki şifa olur halaya
Güldüğüme bakma, içim dışım altım üstüm kan ağlıyor. Haftaya da bana da yakuza ve yakuzagiller gelecek.
Valla brom çok iyi değiliz ya, kötüyüz yani açıkcası direkt böyle pat diye harbi harbi söylemek gerekirseO senin masallığın, senin naifliğin Patilim♥
Hoşbuldum.
Nasılsın?
Biraz daha iyi oldun mu..
Derler.Sinir geldi vallahi, sanki çok çağırmışım gibi diyor ki tosiacim sana da bi gelemedik çok ayıp oldune diyeceğimi de bilemedim
Ay seninki daha beterbeterin beteri varmış gerçekten bu dünyada hahahahah
Güldüm ama kusura bakma cınım
Ben gideyim de işlerimi bitireyim
Çook öpüyorum ❤
Valla brom çok iyi değiliz ya, kötüyüz yani açıkcası direkt böyle pat diye harbi harbi söylemek gerekirseYa asLında bizden ziyade Gece çok kötü yani.. işe bile gitmedim ne dün ne bugün ama yok; hiç mutlu olmuyor; hayır tamam normalde de çok mutlu bir hayvan değildi az çok biliyorsun tipini ama bu sefer daha da mutsuz ya .. parka gidiyoruz frizbi oynuyoruz boş boş bakıyor parkta koşmuyor bile yani evde tüm kapıları kapattık bütün kapıların altlarını kokluyor Ponçik’i arıyor ama bulamıyor Sanırım barınaktan bir can sahipleneceğiz dün konuştuk eşimle .. bakalım
Sen nasılsınkeyfin yerinde mi herşey yolunda mı
Maalesef TosiamAyy içimi yaktı ama bu Gece benim
Canım benim, ne kadar üzücü onun için. Arkadaşıydı o onun
İşte yokki buradaki bazı aşırı şanslı kertenkeleler gibi ponçik kv lerimiz. Bize gudubetler denk gelmiş. Yak bir cigaraCts de benimki gelebilir. Su halimle onu kac kez agirladim. Adam akilli bi gelin de bizde yemek yiyelim demiyor sinir oluyorum. Yeterki gezsin.
Vallahi ne desem derman olmayacak, kendimden de biliyorum. 1 sene oldu ne bir söz ne geçen zaman hafifletmedi.Valla brom çok iyi değiliz ya, kötüyüz yani açıkcası direkt böyle pat diye harbi harbi söylemek gerekirseYa asLında bizden ziyade Gece çok kötü yani.. işe bile gitmedim ne dün ne bugün ama yok; hiç mutlu olmuyor; hayır tamam normalde de çok mutlu bir hayvan değildi az çok biliyorsun tipini ama bu sefer daha da mutsuz ya .. parka gidiyoruz frizbi oynuyoruz boş boş bakıyor parkta koşmuyor bile yani evde tüm kapıları kapattık bütün kapıların altlarını kokluyor Ponçik’i arıyor ama bulamıyor Sanırım barınaktan bir can sahipleneceğiz dün konuştuk eşimle .. bakalım
Sen nasılsınkeyfin yerinde mi herşey yolunda mı
İşte yokki buradaki bazı aşırı şanslı kertenkeleler gibi ponçik kv lerimiz. Bize gudubetler denk gelmiş. Yak bir cigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?