Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle rehin alana can kurban seni çok seviyorum cicim ❤ Kalbindeki güzellik konuşmana bile yansıyo Allahım daim etsin bi güzelliği ❤
Ooooo kimleri görüyorum
Noldu, benden ayrı kalamadın galiba.
Ve beni etkileyecek sözler söyleyip rehin alınmamak için uğraşıyor gibisin

Cicimm iyiyim şükür sen nasılsın bakalıımm

Napayım be tosyam parmaklarım sizlere feda olsun

Bazen uzun yazmadan olmuyor.
Ne temizliği bu saatte?

Napayım be tosyam parmaklarım sizlere feda olsun
Eki Görüntüle 2547917

Bazen uzun yazmadan olmuyor.
Ne temizliği bu saatte?

Malum benim hanım kız her zaman fırsat vermiyor tatlım, kv ye gönderdim işimi gücümü yapıyorum
Cumartesi günü sana bahsettiğim eşimin nefretlik halası yemeğe gelecek, zorla kendisini davet ettirdi ruh hastası
Önümüzdeki hafta da işe başlayacağım ya, zaten temizlik yapmam gerekiyordu
Öyle başladım işte yavaştan
Çok yoruldum, sıkıldım
Evdeki son haftasonumda da nefret ettiğim bir kişiyi ağırlamak zoruma gidiyor, ama kısmet işte...

Cicimm iyiyim şükür sen nasılsın bakalıımm
Vallahi şaşırtmayacağım belki ama iyi değilim
Müdür bey sağolsun matematik kursu yazdı bana. Önümüzdeki haftadan itibaren artık eve 5 de geleceğim

Aman tanrım
Bari yemeklere şizofreni ilaçları falan koy belki şifa olur halaya
Güldüğüme bakma, içim dışım altım üstüm kan ağlıyor. Haftaya da bana da yakuza ve yakuzagiller gelecek.

Aman tanrım
Güldüğüme bakma, içim dışım altım üstüm kan ağlıyor. Haftaya da bana da yakuza ve yakuzagiller gelecek.

Sinir geldi vallahi, sanki çok çağırmışım gibi diyor ki tosiacim sana da bi gelemedik çok ayıp oldu ne diyeceğimi de bilemedim
Ay seninki daha beter beterin beteri varmış gerçekten bu dünyada hahahahah
Güldüm ama kusura bakma cınım
Ben gideyim de işlerimi bitireyim
Çook öpüyorum ❤

Aman tanrım
Cts de benimki gelebilir. Su halimle onu kac kez agirladim. Adam akilli bi gelin de bizde yemek yiyelim demiyor sinir oluyorum. Yeterki gezsin.

O senin masallığın, senin naifliğin Patilim
Hoşbuldum.
Nasılsın?
Biraz daha iyi oldun mu..
Valla brom çok iyi değiliz ya, kötüyüz yani açıkcası direkt böyle pat diye harbi harbi söylemek gerekirse Ya asLında bizden ziyade Gece çok kötü yani.. işe bile gitmedim ne dün ne bugün ama yok; hiç mutlu olmuyor; hayır tamam normalde de çok mutlu bir hayvan değildi az çok biliyorsun tipini ama bu sefer daha da mutsuz ya .. parka gidiyoruz frizbi oynuyoruz boş boş bakıyor parkta koşmuyor bile yani evde tüm kapıları kapattık bütün kapıların altlarını kokluyor Ponçik’i arıyor ama bulamıyor Sanırım barınaktan bir can sahipleneceğiz dün konuştuk eşimle .. bakalım
Sen nasılsın keyfin yerinde mi herşey yolunda mı

Derler.
Acımazlar.
Herşeyi der bunlar
Tamam hadi git bakalım. Bu gece geyşamın erken gelme ihtimali var bende belki kek yaparım. Fırına atarım
Kolay gelsin işin bitince gel

Ayy içimi yaktı ama bu Gece benim
Canım benim, ne kadar üzücü onun için. Arkadaşıydı o onun

Ayy içimi yaktı ama bu Gece benim
Canım benim, ne kadar üzücü onun için. Arkadaşıydı o onun
Maalesef Tosiam
Arkadaşı, karısı kardeşi
Çok bağlılardı birbirlerine.. Gece bir de sürekli ponçiği yalayan bir köpek olduğu için çok boşlukta suan

Cts de benimki gelebilir. Su halimle onu kac kez agirladim. Adam akilli bi gelin de bizde yemek yiyelim demiyor sinir oluyorum. Yeterki gezsin.
İşte yokki buradaki bazı aşırı şanslı kertenkeleler gibi ponçik kv lerimiz. Bize gudubetler denk gelmiş. Yak bir cigara

Vallahi ne desem derman olmayacak, kendimden de biliyorum. 1 sene oldu ne bir söz ne geçen zaman hafifletmedi.
Ben onun mutsuz tipini yerim ya. O buruşuk suratı öperim. Allahım tatlı oldukları yetmiyor gibi bir de duygusallar.
Biz de düşündük bir kedi daha sahiplensek mı diye ama bebek düşünürüz diye tek kedi kalsın şimdilik dedik..
İyi mi dedik kötü mü bilmiyorum.
Ama sahiplenmeyi öneririm böyle inan olmuyor, hafiflemiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…