- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.301
Sevgili cici ben bu topicte mutsuzum dedigimi hatirlamuyorum tam aksi ben her gece kizimi uyutup kosa kosa buraya geliyordum , her sabah nego ne odev verdi diye onun topigine gidiyordum .kac defa o topikte bize ne yararlar sagldgndan mutlulugmdan bahsettm .
Etiket yapmayla kmse buraya zorla zaten gelmez
Ayrica uyeligimi iptal etcem demedim uyeligini bi hisimla iptal edenleri simdi anliyorum dedim
Burda bu derece yukarida bahsettigin gbi dostluk arkadaslik kardesluk varken bu sekilde boyle fikir ayriligi yuzunden ve kendi fikrim diye belirttigim seyden bu durumda olmam sizleri burdaki kardeslerimi uzmedimi ben kac gndur oyle uzgunum ki gercekten tek ben hatali ve uzatan miydim ..
o konuda ustume gelenlere hicbirsey olmadi olan bana oldu kime neee kime diye bana bagirilirken hala evet kimseye karisamam isteyen istedgi gbi davranir fakat ben hos gormuyorum benim dusuncem diyerek kac defa soyledim. Fikrime saygi duyulmadi bn sert mizacla cevap versem bile hakaret saygisiz kelime yada kmseyi azarlama yapmadim...
ross hamile onla bile olay uzatilmis filan denildi ki ross la biz uzatmadik bile ona ithafen de birsey yazmadim kaldi ki 2 cocugn var birde saglk durumunda belli bu durumda elbetteki yardm.alacak yada bekleyeceksin dedim benim bahsettgm tamamen baska turlu seylerdi ...
Ciddi anlamda cok uzgunum cici burda senle de baskalaryla da neler konustuk ettik ama taninamamisim bu beni cok uzdu ... geri donup tekrar baktim yazdiklarima muhalefet denilen ben ayni dusuncede olmak mi zorundayim yada minnosca ay neyse diyip kapatsa miydim fikrimi soylemeden bilemedim... ozaman iyi insan mi dost mu olacaktm smdi boyle muhalefet sert mizacli kendi dusuncesnde olmayani kabullenemeyen oldum...
Bukadar dost kardestiysek amaann uzatmayalm bosver denilebilirdi neyse tmm oyle dusunebilirsin ama buda benim fikrim denilebilirdi benim fikrimi kabullenilmemesi neolacak ...
Neden istemediğini ya da dışlandığını düşünüyorsun gerçekten anlamıyorum çay..Burda istenmiyorsam zaten kal mam derdim bu degil sen adaletli bi insansin o aksamda yazdim sana bunu ama bir yerlerde ya okumadigin ya yanlis aksedilen.seyler var boyle dusunuyorum ... bende haksizliga asla tahammul edemedigim icin olayin ardini birakasim gelmiyor .. usenmeyip herseyi onca is guc arasnda adaleti olabildikce saglamaya calisiyorsun asla bundan suphem olmadi seni az cok tanidigim icin suan seninle hala dusuncelerimi paylasmak istiyorum cici .
Birde bana bikac kisi emoji kullanmadgm icin de sert gorundugumu soylemislerdi ama telefnm cok kasiyo reklamdan vs yazacagimi bile zor yaziyorum o yuzden birde emojiyle ugrasasim gelmiyo belirtmek istedim sert gorunusumde bi olayda beni farkli gosteriyor birazda
Güvenilir bkz. Şekil 1 grafik AOf evet umarım çözülür hemen ben de şaşırdım böyle birşey olmasına. Servisi güvenilir mi? Onlar sıkıntı yapıyor olmasın?
Çok sinir bozucu bir durum, bu arada benim kombim de baymak3. Kombi savaşları
İlki bozuk çıktı, 2. Gösterge arızalı 3. Gaz kaçağı yaptı 4. Kafalarınra paralanmasa
Kıyma bana kıyılacak bi insan değilimOff hemde ne kıyıp rehin alırım var ya
Eki Görüntüle 2547947
Noldu döndün mü sahalara, psikolojik buhranın bitti mi.
Bitmediyse söyle de küseyim.
Beyaz eşya şans işi derlermiş ya eğer öyleyse ölmüşüm ağlayanım yokÇok sinir bozucu bir durum, bu arada benim kombim de baymak
Amma yardırdın halaya haaBanane şeytan halası gelmeseymis o zaman
Brom emoji göstergelerim çalışmıyor bakma beğendiğime..Kek yaptım, hazırlık yaptım erken gelir diye.. Kafama edeyim yine birsürü plan kurdum.
Umutlandım.
Ne mi oldu...
Tabiki gelmedi.
bizz varıızzKek yaptım, hazırlık yaptım erken gelir diye.. Kafama edeyim yine birsürü plan kurdum.
Umutlandım.
Ne mi oldu...
Tabiki gelmedi.
Bak ben seni oyle iyi tanidigim.icin kac gndur girmedgni girsen muhakkak birseyler yazacagni bildigim icin senin yazmani bekliyordum . Ben hamileligi zor gecenlere degil zor gectgni dusunmedgm tabiki kmsenin kendi beyninde ruhunda ne yasadgni.bilemem ama saglk sorni yasamayip tehlikesi olmayip agri sizi bulantisi olmayip patilininde veedgi orneklerdeki gbi insanlari bahsettm hatt ross la dedgm gbi konusurken sen tabiki yardm bekleyeceksin 2 dha cocgn var ve hamiellgn.skntili geciyor dedim . Ha arkadaslar dediler ki hc sorunu yoksa da nazini yapsn senmi sirtinda tasiyosn filan dediler bundan kime nee dendi evet belki bana ne ama sade sadece ki bana hos gelmiyor buydu yani .Neden istemediğini ya da dışlandığını düşünüyorsun gerçekten anlamıyorum çay..
Eki Görüntüle 2547988 Eki Görüntüle 2547990
Bu cümlelerinden burada mutsuz olduğun, yaklaşımlardan rahatsız olduğun ortaya çıkmıyor mu? Adaletli bir insandın demek de adaletsiz davrandın anlamına geliyor ki bunu söyledin de zaten..
Ben seni uyardığım gibi onları da uyardım. Sadece senin topikte gebeler varken, gebeliği zor geçenlerle ilgili bu kadar ters konuşmamanı rica ettim. Nazlanıyorsun der gibi oluyordu cümlelerin gebelere..
Aynı şekilde sen gebe olsaydın ve herhangi biri senin cümlelerini söyleseydi onları uyarırdım.
Olayı bu kadar büyütecek hiçbirşey yoktu.
Umarım öyle değildir canımBeyaz eşya şans işi derlermiş ya eğer öyleyse ölmüşüm ağlayanım yok
Belki gelir sürpriz yaparKek yaptım, hazırlık yaptım erken gelir diye.. Kafama edeyim yine birsürü plan kurdum.
Umutlandım.
Ne mi oldu...
Tabiki gelmedi.
Kıyma bana kıyılacak bi insan değilim
buhranım tamda bitmişdeğil en iyisi sen bana küsme
Brom emoji göstergelerim çalışmıyor bakma beğendiğime..
Biz varız at kekinin fotosunu yemiş kadar oluruz
Gelmedi değil gelemedi eminim, yoksa koşa koşa gelirdi sana ve kekine
Umarım öyle değildir canım
Belki gelir sürpriz yapar
GeliyormuşOufsss
Oufffsss
Oufsss
Ouuufffsssssssssssss
Gözün aydın bidenemGeliyormuş
Hah 10 saattir yok, yazdığı şeye bakKolamı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?