Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden istemediğini ya da dışlandığını düşünüyorsun gerçekten anlamıyorum çay..

Bu cümlelerinden burada mutsuz olduğun, yaklaşımlardan rahatsız olduğun ortaya çıkmıyor mu? Adaletli bir insandın demek de adaletsiz davrandın anlamına geliyor ki bunu söyledin de zaten..
Ben seni uyardığım gibi onları da uyardım. Sadece senin topikte gebeler varken, gebeliği zor geçenlerle ilgili bu kadar ters konuşmamanı rica ettim. Nazlanıyorsun der gibi oluyordu cümlelerin gebelere..
Aynı şekilde sen gebe olsaydın ve herhangi biri senin cümlelerini söyleseydi onları uyarırdım.
Olayı bu kadar büyütecek hiçbirşey yoktu.

Kek yaptım, hazırlık yaptım erken gelir diye.. Kafama edeyim yine birsürü plan kurdum.
Umutlandım.
Ne mi oldu...
Tabiki gelmedi.
Brom emoji göstergelerim çalışmıyor bakma beğendiğime..
Biz varız at kekinin fotosunu yemiş kadar oluruz
Gelmedi değil gelemedi eminim, yoksa koşa koşa gelirdi sana ve kekine

Bak ben seni oyle iyi tanidigim.icin kac gndur girmedgni girsen muhakkak birseyler yazacagni bildigim icin senin yazmani bekliyordum . Ben hamileligi zor gecenlere degil zor gectgni dusunmedgm tabiki kmsenin kendi beyninde ruhunda ne yasadgni.bilemem ama saglk sorni yasamayip tehlikesi olmayip agri sizi bulantisi olmayip patilininde veedgi orneklerdeki gbi insanlari bahsettm hatt ross la dedgm gbi konusurken sen tabiki yardm bekleyeceksin 2 dha cocgn var ve hamiellgn.skntili geciyor dedim . Ha arkadaslar dediler ki hc sorunu yoksa da nazini yapsn senmi sirtinda tasiyosn filan dediler bundan kime nee dendi evet belki bana ne ama sade sadece ki bana hos gelmiyor buydu yani .
Uzulme sebebim burayi sizleri ne kadr sevdgm cici ... evet belki sert yazdm ettm olabilir bana denilenleri de okdr hakettgmi dusunmuyorm bundan kabullenemedim biseyler belkide bilmiyorum her olaya muhalefetsn ne demek ki kendi fikrim neyse odur yani muhalefet olmak icin yazmiyormki yada karsi gorusteysem.ozaman hc yazmamam mi gerek ... gercekten anlayamadim iyi deglm inanmayanlar var o aksam kusura bakma dememizi bekliyorsn dedi nego asla oyle beklentim yok ciddi anlamda uzuldum olanlara deger verdgm icin buraya

Kıyma bana kıyılacak bi insan değilim

buhranım tamda bitmişdeğil en iyisi sen bana küsme
Brom emoji göstergelerim çalışmıyor bakma beğendiğime..
Biz varız at kekinin fotosunu yemiş kadar oluruz
Gelmedi değil gelemedi eminim, yoksa koşa koşa gelirdi sana ve kekine
Umarım öyle değildir canım

Belki gelir sürpriz yapar
Oufsss
Oufffsss
Oufsss
Ouuufffsssssssssssss
Geliyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…