- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.341
Var da varYaaaaa daha çok haftan var rosss, uykusuzluk falanı filanı var daha bunun
Bonus kardeş sen niye beni çağırıp çağırıp kendin gelmiyorsun ula? Bide bi beğenip kaçmalar falan.
Zile basıp kaçan küçük çocuklar gibisin
Meseleye ters bakmaIki yüzlü diyorum iki yüzlü
Beni çıldırtmak mı istiyosun
Senin eşinin halası yok galiba
Ama sor bakalım yetecek miVar da var
Lohusasi var
Gazi var
Emmesi var
Pohu var
Var da var
Meseleye ters bakma
Onların yiğenlerinin eşi var
O bu iltifat beni 1 hafta götürürSen zaten çiçeksin miniğimhemi de babatya
Gül yüzlü gülişim. Vallahi bende daim olsun diye uğraşıyorum
Hoşbuldum nasılsın?
Etiketim şekil önümden çekildaha mandalina hiç yemedim. Özledim keretayı alayım bari
Hoşbuldum pıtırcığımnasılsın?
Napayım be gülom. Basın açıklaması yapmadan olmuyorilk emir oku. Okuyun, okuyalım. Okumak güzeldir
Benimkinin var ve fırsat versem aynen kaynanalık yaparlarIki yüzlü diyorum iki yüzlü
Beni çıldırtmak mı istiyosun
Senin eşinin halası yok galiba
yaa deme öylee ablaaGördüm canım çekti canımın çektiğini farzet hadi
Eşinin top oynamasına kızmayacaksan atabilirsinOf yeğenleri de bayılıyor ya sanki kendilerine
Ne halt yemeye geliyormuş gelmesinler diyip duruyor
Topu eşime atıp kendimize o gün bir plan mı uydursam ne yapsam
Muhalefet kötü bir anlama gelmiyor.Bak ben seni oyle iyi tanidigim.icin kac gndur girmedgni girsen muhakkak birseyler yazacagni bildigim icin senin yazmani bekliyordum . Ben hamileligi zor gecenlere degil zor gectgni dusunmedgm tabiki kmsenin kendi beyninde ruhunda ne yasadgni.bilemem ama saglk sorni yasamayip tehlikesi olmayip agri sizi bulantisi olmayip patilininde veedgi orneklerdeki gbi insanlari bahsettm hatt ross la dedgm gbi konusurken sen tabiki yardm bekleyeceksin 2 dha cocgn var ve hamiellgn.skntili geciyor dedim . Ha arkadaslar dediler ki hc sorunu yoksa da nazini yapsn senmi sirtinda tasiyosn filan dediler bundan kime nee dendi evet belki bana ne ama sade sadece ki bana hos gelmiyor buydu yani .
Uzulme sebebim burayi sizleri ne kadr sevdgm cici ... evet belki sert yazdm ettm olabilir bana denilenleri de okdr hakettgmi dusunmuyorm bundan kabullenemedim biseyler belkide bilmiyorum her olaya muhalefetsn ne demek ki kendi fikrim neyse odur yani muhalefet olmak icin yazmiyormki yada karsi gorusteysem.ozaman hc yazmamam mi gerek ... gercekten anlayamadim iyi deglm inanmayanlar var o aksam kusura bakma dememizi bekliyorsn dedi nego asla oyle beklentim yok ciddi anlamda uzuldum olanlara deger verdgm icin buraya
Benimkinin var ve fırsat versem aynen kaynanalık yaparlarama ben fırsat verir miyim hiç
Bu moddasın zebo, slmsız sabahsız,hayırsız, sız sız işteNasıl hayırdır amceyyy
Eşinin top oynamasına kızmayacaksan atabilirsin
Hem sana kalmışsa davetin icabı, neden debeleniyorsun bu kadar
Ya bizimkiler de öyle, kv de nefret ederdi onlardan çok dert yanardı bana, ne oldu ama onlara da bizi kötülüyor kv dem. O yüzden soğudum hepsinden. Hepsi iki yüzlü. Üzülüyorum hallerineÇok utanmaz insanlar yaaa
Kaynanam kaç yaşında kadın gorumcelik yapıyorlar hala, gelinlik bekliyorlar
Bazen böyle çok fena laf sokasım geliyor ama sonra aman diyorum onlar iyi olur ben kötü olurum
Ama kv benim annem olsaydı burunlarından dökerdim yani orası kesin
Şimdi ne yapsam gelinlik yaptı olur o yüzden susuyorum.
Kendi anne babalarını bile hep kaynanama baktırmışlar senelerce bir gün biri alıp misafir etmemiş
Haladan SonraÇünkü kv me laf söylesinler istemiyorum, kayınvalidemin üzülmesini istemiyorum
En ufak laf verirsem ağızlarına kvmin başına ekşirler, adım kadar eminim
Usulünce ağırlayıp sonra def etmek ve Kocamin başının etini yemek istiyorum
Ya ben biraz ara vermiştim buraya sonra etiket geldi baktım bakınca da gene kendimi burda buldum burdan kendimi alamıyorum
Ya bizimkiler de öyle, kv de nefret ederdi onlardan çok dert yanardı bana, ne oldu ama onlara da bizi kötülüyor kv dem. O yüzden soğudum hepsinden. Hepsi iki yüzlü. Üzülüyorum hallerine
Haladan Sonra
Halanın laneti
Kurban Hala
Halalı Kan
Tosia Jasey
Yazsan çok daha iyi bir korku gerilim yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?