- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.401
Cikmiyorumm tartıya
Tartıya yazık smdi o da.sok olmasın
Daha doğmadı
Biraz olsun geçti ama yine yokluyor ara ara
Geçsin diye bekliyirm valla
Sen nabtin napiorsn iyileşti mi bebegin
Hayır kuzum tabiki oyle değil burasından kastım kk bütün konuları okuduğum için falanBurası derken topic olarak mı canım?
Yani bizim bebeklerimizden bahsetmemiz filan mı seni üzdü acaba
burdamee =))
Hosbuldum bebeğim
Hayır kuzum tabiki oyle değil burasından kastım kk bütün konuları okuduğum için falan
Hayır kuzum tabiki oyle değil burasından kastım kk bütün konuları okuduğum için falan
seni yerim ben kpss neferim benim
nasılsın napiyosun bakalım
Neden ? Üstü kapalı konuşma artık de bakayımEvet ve burası beni bu konuda daha cok strese sokuyo bazen diyorum KESK’e hiç üye olmasaydım
Oo konuştu bile hatta ilk sözü şamdan oldurosss beybiiiiimmmmm
napiyosun kuzum ya bulantıların geçti mi. o kadar uzun zamandir yokum gibi hissediyorum ki bebek doğdu mu diye sorasim var
İşte bunu beceremiyorum ki sırf becermek için buradan ayrılmıştımAnladım canım evet tabii ki anlıyorum seni
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap, ama biliyorsun kafaya takmayı bıraktığın zaman istediğin şey gelip seni buluyor
Bebek konusundan gülümNeden ? Üstü kapalı konuşma artık de bakayım
Ya evet ama burasıda biraz etkiliyo şimdi nasıl diceksin ama boşver orasını söyleyeyim bitanemsana burası dışında her yeri yasaklatcam yakında
sen gidemezsin bizi bırakıpolabilemez. mümkün değil
İşte bunu beceremiyorum ki sırf becermek için buradan ayrılmıştım
Bizimki smdiden bişey demiyor ama bakalımbenim doktorum beni çok sıkıştıriyodu yayine de 16 kilo aldim ben maşallahim vardi
sonra 25 kilo verdimhayırlısı olsun canım bence şimdiden tartı düşünme. yarın ne getirecek bilemiyosun sağlıklı beslenmeye çalış yeter
Kız ben midem bulanmasn diye sık sık biseyler yeidm o da kılı yaptı valla aldım 55 kiloydum hamile kaldigimda smdi soylemeyeyim kaç oldugimuKız sen o kadar kusmaya kilo filan alamazsın zaten rahat olben hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha düşük girdim doğuma, 7 ay boyunca kusup sürekli sadece yağsız tost yiyince
Kız ben midem bulanmasn diye sık sık biseyler yeidm o da kılı yaptı valla aldım 55 kiloydum hamile kaldigimda smdi soylemeyeyim kaç oldugimu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?