Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cikmiyorumm tartıya

benim doktorum beni çok sıkıştıriyodu ya yine de 16 kilo aldim ben maşallahim vardi

sonra 25 kilo verdim hayırlısı olsun canım bence şimdiden tartı düşünme. yarın ne getirecek bilemiyosun sağlıklı beslenmeye çalış yeter

Tartıya yazık smdi o da.sok olmasın

Kız sen o kadar kusmaya kilo filan alamazsın zaten rahat ol ben hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha düşük girdim doğuma, 7 ay boyunca kusup sürekli sadece yağsız tost yiyince

Daha doğmadı
Biraz olsun geçti ama yine yokluyor ara ara
Geçsin diye bekliyirm valla

Sen nabtin napiorsn iyileşti mi bebegin

canavar gibi rosss.tam bir akros ya gördükçe soktan şoka giriyoz resmen kari koca.
bakmiyoruz diye kafasıni duvara vurup ağlıyo aciyo diye o kadar deyim yani

yaaa çok sevindim inşallah tamamen geçer en kısa zamanda

Hayır kuzum tabiki oyle değil burasından kastım kk bütün konuları okuduğum için falan

Anladım canım evet tabii ki anlıyorum seni
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap, ama biliyorsun kafaya takmayı bıraktığın zaman istediğin şey gelip seni buluyor

Anladım canım evet tabii ki anlıyorum seni
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap, ama biliyorsun kafaya takmayı bıraktığın zaman istediğin şey gelip seni buluyor
İşte bunu beceremiyorum ki sırf becermek için buradan ayrılmıştım

İşte bunu beceremiyorum ki sırf becermek için buradan ayrılmıştım

Aslında normal hayatında çok aktifsin bildiğim kadarıyla. Hani uğraş bulsan filan diyeceğim ama... Senin yerinde olsam ben de bütün vaktimi doldurur buraya da bu topic hariç girip okumazdım sanırım..
Ama buraya gelirdim, sen de gelll

Bizimki smdiden bişey demiyor ama bakalım
İns yiyorm bakalım bizim burda bakım iyi smdilik

Kız sen o kadar kusmaya kilo filan alamazsın zaten rahat ol ben hamile kalmadan önceki kilomdan 5 kilo daha düşük girdim doğuma, 7 ay boyunca kusup sürekli sadece yağsız tost yiyince
Kız ben midem bulanmasn diye sık sık biseyler yeidm o da kılı yaptı valla aldım 55 kiloydum hamile kaldigimda smdi soylemeyeyim kaç oldugimu

Kız ben midem bulanmasn diye sık sık biseyler yeidm o da kılı yaptı valla aldım 55 kiloydum hamile kaldigimda smdi soylemeyeyim kaç oldugimu

E iyi yiyebildiysen zaten 55 kiloymussun, benim kilomda anca doğuma gidersin boşuna kasma kendini
Bu da zayıf çıktı rıza baba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…