- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.361
Sanada tesekkur ederim o aksam tabiki olayin sicakligiyla herkes daha bi yuksekti sakin dusunup konusumca hersey daha normallesiyor elbet... sana esinle iyi guzel aksamlar kekiniz afiyet olsun ...Muhalefet kötü bir anlama gelmiyor.
Bu sözü sana ben söyledim.
Eki Görüntüle 2548009
Karşıt görüş oluşturman da değil sorun burda hepimiz birbirimize muhalefet oluyoruz ama topikte gebeler varken kırıcı olmananı istedim sadece. Buda düşüncenden değil dile getirmiş şeklinden dolayıydı. "tahammül edemiyorum, nazlanmak" gibi sözler ettiğin içindi. Yoksa düşününcenin olayla hiçbir alakası yok. Tabiki öyle düşünebilirsin. Ben sadece gebeler kırılmasın istedim.
Patiliye de konu kapanmışken uzatmamasını söyledim. Nego ve rosa da uzatmayın konuyu kapatın dedim.
Olayları kişisel hale getirip üstüne alınman gerçekten beni çok üzüyor.
Ben seninle iletişim kurmak için üstün bir çaba sarfettim ama sadece isyankar bir tavır gördüm.
Şimdi çıkıyorum eşim geliyor. Sende dediklerimi bir düşün.
Sevdiğim bir üyesin. İletişim kurabileceksen, alıngan olmayacaksan ben hep buradayım.
Düşün ama bunları.
İyi akşamlar.
Buraya ara vermek miYa ben biraz ara vermiştim buraya sonra etiket geldi baktım bakınca da gene kendimi burda buldum burdan kendimi alamıyorum
Ooo benimki o konuda fena herkesin arkasından konuşuyorBenimki hiç anlatmaz bana, ben hep Eşimden duyuyorum bunları
Kayınvalidem hayatta söylemez kimsenin kötüsünü
Ama belli de olmaz hepsi akraba bi de, bi laf söylesem zorlarina gider. Ben politik davranmayı doğru buluyorum valla uğraşıp da dert alamam başıma :)
Kızlar geyşam geldi ben çıkıyorum. Lütfen kardeş kardeş muhabbet edin. Tatsız bir durumdan sakının. Idamı hasta etmeyin.
Eki Görüntüle 2548017
İyi geceler herkese. Sizleri seviyorum ♥♥♥
Yetmez heraldeAma sor bakalım yetecek mi
Veremedim işteBuraya ara vermek mi
İdare edilebilir aslındaYetmez heralde
Bu işe girişirken düşünecektin bunu, verdim vermedimle olmazVeremedim işte
Yok daha ogrenmedm canmİdare edilebilir aslında
Cinsiyetini öğrendin mi miniğin
çünkü burası çıkmaz Arizona kutsişYa ben biraz ara vermiştim buraya sonra etiket geldi baktım bakınca da gene kendimi burda buldum burdan kendimi alamıyorum
Napim cano ya canıma tak etti bazı şeylerBu işe girişirken düşünecektin bunu, verdim vermedimle olmaz
Sen misin gitmeye kalkan, çarpılırsın çizgilerin ters döner
Aynen tamda öyleymiş cano yaçünkü burası çıkmaz Arizona kutsiş
Aynen tamda öyleymiş cano yanapalım en güzeli sizin gibi dostlara sahibim ❤
Yaaa, çıkmasın kuzum sakin ol ❤
Mesela ne tak etti, hiç haberim yokNapim cano ya canıma tak etti bazı şeyler
Kertenkelelerim canım kertenkelelerim ben geldim, sizleri çok özledim hep burnumda tüttünüz ana kertenkeleniz sizlere kurban olsun yav
Vallahi çok şey birikmiş hepsini okuyamadım. Ama şöyle bir göz attım. Hazırsanız muhteşem parmaklarımı basmam gereken şeyler var. Dün giremedim itiraf edin barnaklarımı özlediniz. Hazırsanız basıyorum
Eki Görüntüle 2547909
Şimdi öncelikle geçen gün yaşanan tatsız hadise hakkında birkaç şey söylemeliyim..
Bakın burası aylardır hepimizin evinin bir odası gibi oldu. Eğer ben okuldan gelir gelmez sizleri özleyip topiğe koşuyorsam sizlerde de bu tarz hissiyatlar var demektir. Duygular daima karşılıklıdır. Sizlere yavru kertenkelelerim dememin amacı hep kardeş ortamı kurmaktı. Ki öyle de oldu.. Kardeşçe ve dostça bir ortamımız var. Yeri geliyor kimseye belki en yakınımıza dahi anlatamadığımız şeyleri anlatıyoruz birbirimize. Kimse yüzümüzü güldüremezken bizler birbirimizin yüzünü güldürebiliyoruz. Birimizin kederine hepimiz kederleniyor, sevincine hepimiz seviniyor, en önemlisi de birbirimizi merak ediyoruz. 2 gün girmesem 10 tane etiket alıyorum. Girmeyen birini görünce hemen etiket geçiyoruz merak edip. Bu kardeşlik değil de nedir? Aynı anadan doğmaya gerek yok kardeş olabilmek için..
Burası ve hepiniz benim için çok kıymetlisiniz. Topik kurucusu sorumluluğumdan dolayı arada uyarılar yapmaya, burayı düzenli ve hoş tutmaya çalışıyorum. Topik açıp sonrasını sallayan bir üye değilim. Ben burayı açtıysam düzeni sağlamayı, hoş tutmayı sorumluluğum olarak görüyorum. Onun dışında bende buranın bir üyesi, bir kertenkelesiyim.
Lütfen rica ediyorum eğer bir uyarı yaptıysam bana alınmayın. Ben düzeni sağlamazsam buranın çivisi çıkar. Ve girecek, dertleşecek, birlikte gülüp birlikte ağlayacağımız bir Arizona Eyaletimiz kalmamış olur elimizde. Amacım kimseyi kırmak değil. Kimseyi de dışlamam. Kimseye de kimseyi dışlatmam. İlk gelenin son gelenin ne önemi var. Hepimiz buranın bir üyesiyiz.
Geçenlerde birkaç üye arasında fikir ayrılığı yaşandı malum. Bu ilk değildi aslında normal olarak hemen hemen her zaman fikirlerimiz ayrı oluyor bu çok doğal ama kırgınlığa ilk kez gitti. Bende yazılanları okudum. 3 üye konuşurken bir üyenin alıntı yaparak düşüncesini sertçe dile getirdiğini farkettim. Gözlemde kaldım ve üyenin tavrına devam ettiğini fark edince tüm üyeleri etiketleyip toplu bir uyarı yaptım. Diğer Üyeyi de ayrıca alıntı yaparak uyardım. Ve üye uyarımı son derece yanlış anlayarak kişiselleştirdi. Daha önce de kendisi ile benzer bir durum bir kez daha yaşanmıştı, bu 2.ydi. Üyedeki olumsuz gördüğüm asla düşünceleri değildi, üslubuydu. Sert ve eleştiren, itham altında bırakan tavrını nezaketle uyardım. Ama çok alındı. Benim insan ayırdığımı, topikte dışlandığını, popüleritelere varana kadar bir sürü şey söyledi. Çok kırıldım. Adalet hassas noktam, kimseye adil olmayan bir davranış göstermedim. Karşıya nasıl geçti bilmiyorum ama her zaman denge kurmaya çalıştım. Herkese eşit yaklaştım.
Üyelik iptaline kadar konuyu vardırınca bende üyeliği iptal etmesinin gereksizliğini söyleyerek topiğe girmemesini tavsiye ettim. Zaten topikten yana son derece mutsuz olduğunu söyleyen birine girme demekten başka ne diyebilirim, nolur gel ve daha çok mutsuz ol falan mı? Mutsuzsan gelmezsin kimseyi gel diye zorlayacak değiliz, bende etiket yapıp çağırmam. Çözüm basit.
Buraya kadar varmasını bende istemezdim, bende üzgünüm. Ama bakın hep söylüyorum topikte tatsızlık istemediğimi. Ben buranın yetkili bir kişisi değilim, ben bir mercii değilim, bende buranın bir üyesiyim. Sadece açtığım topikte düzen sağlama sorumluluğunu üstleniyorum. Ve bu sorumluluk dolayısı ile, hepimizin huzuru için tatsızlık istemiyorum. Tatsızlık yaratanların da bulunmasını istemiyorum. Kaldı ki topikte bu kadar itilip kakıldığını falan söylemeseydi, itham ve töhmet altında bırakmasaydı, mutsuzluğunu dile getirmeseydi yine de asla gelme demezdim. Birbirimizi bugün kırar (tabiki kırmayalım da) yarın barışırız yoksa.. Ben kutsalı az mı rehine aldım da barıştık her defasında.
Yeter ki kin tutmayalım.
Kırıcı konuşmayalım.
Uyarı yapıyorsam inanın huzurumuz için.
Uyarıları dikkate alalım.
Sert konuşmayalım.
Üsluba dikkat edelim.
Polemik yaratmayalım.
Birbirimizi anlayalım.
Hoşgörülü olalım.
Herkesin hayatı farklı, herkesin çilesi derdi farklı, herkesin yapısı farklı unutmayalım empati kuralım. Herkesi kendimiz gibi beklemeyelim. Onu olduğu gibi kabul edelim. Hepimiz aynı olsak hayatın ne tadı kalırdı ki zaten ? Bizim gibi düşünmeyen üyeleri düşman gibi görmeyelim.
Saygılı olalım.
Birbirimizi sevelim.
Birbirimize sarılalım.
Çiçek olalım.
Bakın gerçekten aile üyemden farklı değilsiniz.. Hepimiz hepimiz için böyleyiz biliyorum ♥
Hepinizi çok seviyorum ♥
(Üye hakkında herhangi birşey söylemeyelim. Ben sadece açıklama yapmak için anlatıp konuştum.)
Evet şimdi sıra bir sürü çıkmayacak ve tekrarlanacak etiket yapma vaktidir
Bu arada dün geyşam evdeydi ve babamın eşine yemeğe gittikondan giremedim.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
Ya kuzum buraya hep girince bebek konusu aklıma geliyo ve üzülüyorum sırf bunun için gelmiyodumne canını sıktı ya kutsişiimm =(( gell burda paylaş, eğer istemezsen de yinede burdaki sohbete katıll, seni görmek güzel oluyor burda
Bebek mevzusu canısıMesela ne tak etti, hiç haberim yok
yaa anladım canım kutsişiimYa kuzum buraya hep girince bebek konusu aklıma geliyo ve üzülüyorum sırf bunun için gelmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?