- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.761
kuruyemişçi bissürü şubesi var
Sözlük ayağımıza geldiKadın TDK'ya bağladı
Hanımlar TDK ayağınıza geldi. 5 dakikada cevap verilir hemen kapak yapılırSözlük ayağımıza geldi
Bak ben yazmıyorum artık uzaktan okuyup gülüyorum. Neden? Çünkü arizonasiz günler güzel gecmez
Neden ya
Yanlış yere mi yazdın kiMesela şunu biliyor muydunuz ? Normal şartlarda hamile iken gebe kadınların cep telefonları ile aynı oda da yatmamaları gerektiğini ? Amerika Birleşik Devletlerin de yapılan araştırma da doğumdan sonra 13 bin çocukta davranış bozukluğu olduğunu ? bunların sebebi ne ? radyasyon. Nasıl kapıyorlar ? anne karnında.
Laptop, Cep telefonu
10,30,60 dakikalık süreler de oluyor bunlar.. Lütfen takılmayın bu kadar :) Eminim hamile iken bu kadar dikkat etmediniz; ama 9 ay boyunca telefon kullanmadım diyorsanız; okey haklısınız
Ne zaman
yaaaaa hahahaha evettttYanlış yere mi yazdın ki
Gidersen üzülürümNeden ya
Az yapacaklarımla meşgul olsam hiç fena olmaz aslındaRosSsS gitti sende gidersen ıssız olur buralar. Arkanızdan böyle baka kalırız Eki Görüntüle 2548140
Aklı fikri burda olanların durumu işteMesela şunu biliyor muydunuz ? Normal şartlarda hamile iken gebe kadınların cep telefonları ile aynı oda da yatmamaları gerektiğini ? Amerika Birleşik Devletlerin de yapılan araştırma da doğumdan sonra 13 bin çocukta davranış bozukluğu olduğunu ? bunların sebebi ne ? radyasyon. Nasıl kapıyorlar ? anne karnında.
Laptop, Cep telefonu
10,30,60 dakikalık süreler de oluyor bunlar.. Lütfen takılmayın bu kadar :) Eminim hamile iken bu kadar dikkat etmediniz; ama 9 ay boyunca telefon kullanmadım diyorsanız; okey haklısınız
Ya yok nereye gidecem dicem de akşamında gri olursam yarılın be ne üzülüyorsunuzGidersen üzülürüm
Çok güzel yazmışsın ama O üye fazla takıntılı laftan anlayacak cinsten değil.Hızımı alamadıysam demek ki
Yok yok üzülelimYa yok nereye gidecem dicem de akşamında gri olursam yarılın be ne üzülüyorsunuz
Kız ben nasıl oldu anlamadım kiAklı fikri burda olanların durumu işte
ayy evet, tek takıntısı görümce kv yemin olsun kiiiÇok güzel yazmışsın ama O üye fazla takıntılı laftan anlayacak cinsten değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?