- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.721
ama söylerdi.. dün zaten gri olana kadar yazıyorduHak, adalet nerdee
Üyelik iptali yapmış olabilir mi diye geliyor aklıma, aklımda bir şey var ama bilemedim
Kendisi iptal ettirmemistir degil mi hesabini?
Belki bir bildiginiz vardır siz daha iyi tanıyorsunuz. Ben genelde şen şakrak burda muhabbeti iyi diye aklıma gelmemişti.Valla aklıma gelmiyor değil
Belki bir bildiginiz vardır siz daha iyi tanıyorsunuz. Ben genelde şen şakrak burda muhabbeti iyi diye aklıma gelmemişti.
benim aklıma da eşi izinli ya,giremiyeceği için belki pasif konuma almıştırHak, adalet nerdee
Üyelik iptali yapmış olabilir mi diye geliyor aklıma, aklımda bir şey var ama bilemedim
diloş zaten ne zaman BDV takılsa ban yiyorVE tabiki dilosumuzen çok da ona üzüldüm
Bazen ban yememek elde olmuyor. Bazı üyeler saçmalıyor resmen..diloş zaten ne zaman BDV takılsa ban yiyor
hemde nasıl... ynalış yönlendirdiğini bile bile doğruluğunu diretenlerde cabasıBazen ban yememek elde olmuyor. Bazı üyeler saçmalıyor resmen..
Bonus ile tatlı sert arizonaGünaydın ulan
İyi bişeymi dedin dimiBonus ile tatlı sert arizona
Sayılır, sana kötü bişey dediğim duyulmuş muİyi bişeymi dedin dimi
O da olur inşAllah canım benimoğlan benimki kızkızı kim kaybetmis de biz bulalim
ama çok şükür iyi artık:) :)
Kim o kim kimO kişiye ben sinir oluyorum. Her konuda aynı direk dine saldırıonun bütün yorumlarına beğenmedim yapıyorum ben
Kızlar nasılsınızacaba RosSsS un neden gittiğini Mune ye sorsak mi?
Bdv de yine tam banlanmalik konular var, yazip yazıp siliyorum
Şurada bi muhabbet açın da gitmeyeyim oraya valla ban yiyecegim yine
Ne yedin ki belki de başlamışsındır ama henüz haberin yokBugün diyete başlamayı unuttum
Bugün diyete başlamayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?