- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.381
Zamanında meslek liseleri ve üniversitelerde muhasebeye yüklendiler elini çarptığın muhasebeci. Şimdi de sağlıkçılarevet buna çok kez şahit oldumbizim bi mükellef vardi mesela. baya da iyi is yapan bi mali müşavirdi adam. yaninda nerdeyse bizl yaşıt elemani vardi aylik 300 tl veriyodu is öğretiyorum çok bile diye en yakın arkadaşlarımdan biri de muhasebeci kızın işi hiç bitmiyodu Allah size yardımcı olsun zor işler
Alıngan dönemimdeyim kimse beni özleyip sormayinca uzaktan takip edeyim dedimSen nerdesin bu aralar be limonsuzum
Zamanında meslek liseleri ve üniversitelerde muhasebeye yüklendiler elini çarptığın muhasebeci. Şimdi de sağlıkçılar
Aynen meslektasim ... ben ilk ise basladgmda 7 bucukta ckiyorduk 8 de evde oluyordum sonralari 1 saat erkene almislardi sukur...günaydın çaym:) yine calsiden önce geliyo ama eşi:) ondan merak ettim
gerçi muhasebeci miydi calsi de, onların normal saatte çıktığı pek görülmemiştir
Ahh çayım nedir bizim çektiğimiz. Bazen başka meslek seçseydim diyorum. Sonra da her işte sıkıntı var otur oturduğun yerde diyorum. Az işimi düzene oturtayım staj başlayacağım. Bende istiyorum götürmeye ama küçük. Şimdilik ben gidiyorum tiyatroyaAynen meslektasim ... ben ilk ise basladgmda 7 bucukta ckiyorduk 8 de evde oluyordum sonralari 1 saat erkene almislardi sukur...
Napiyosun ben kizimi cocuk tiyatrosuna goturecegim cok heyecanliyim dyip duruyo
Valla Allah hepimizin yardmcisi olsun canimAhh çayım nedir bizim çektiğimiz. Bazen başka meslek seçseydim diyorum. Sonra da her işte sıkıntı var otur oturduğun yerde diyorum. Az işimi düzene oturtayım staj başlayacağım. Bende istiyorum götürmeye ama küçük. Şimdilik ben gidiyorum tiyatroya
Yaa niye alingansin kiz,yok say bu dönemleri bebişim sen bize lazimsinAlıngan dönemimdeyim kimse beni özleyip sormayinca uzaktan takip edeyim dedim
Canım telefonum bozuldu girememistim. Gerçi hala tam duzelmedi tamire gidecek. Sen nasılsın tatlım. Komşu olayını okudum cook sinir oldum. Ama konu çok geçmişti yazamadım.
Ben mercimek çorbası, yoğurtlu makarna, ıspanaklı peynirli tava böreği ve ağlayan pasta yaptım.Yaa niye alingansin kiz,yok say bu dönemleri bebişim sen bize lazimsin
Ya canım düzelir inşallah telefon insanın eli ayağı artık valla geçmiş olsun diyeyim
Ayy komşu olayını boşver canım zaten geçti gitti inşallah düzelttim psikolojimi de şüküriyiyim bende canım temizlik yaptım da oturdum yeni,bitti şükür şimdi de akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Sabaha göre çok iyi canım, ağrı var ama süründürmüyorNego başın nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?