Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında meslek liseleri ve üniversitelerde muhasebeye yüklendiler elini çarptığın muhasebeci. Şimdi de sağlıkçılar

Sen nerdesin bu aralar be limonsuzum
Alıngan dönemimdeyim kimse beni özleyip sormayinca uzaktan takip edeyim dedim
Canım telefonum bozuldu girememistim. Gerçi hala tam duzelmedi tamire gidecek. Sen nasılsın tatlım. Komşu olayını okudum cook sinir oldum. Ama konu çok geçmişti yazamadım.

Zamanında meslek liseleri ve üniversitelerde muhasebeye yüklendiler elini çarptığın muhasebeci. Şimdi de sağlıkçılar

sadece sağlıkçıda değil her bölümden o kadar çok mezun var ki..
artık bölümlerin puanları da yerlerde, herkes her yeri kazanabiliyor..

günaydın çaym:) yine calsiden önce geliyo ama eşi:) ondan merak ettim
gerçi muhasebeci miydi calsi de, onların normal saatte çıktığı pek görülmemiştir
Aynen meslektasim ... ben ilk ise basladgmda 7 bucukta ckiyorduk 8 de evde oluyordum sonralari 1 saat erkene almislardi sukur...
Napiyosun ben kizimi cocuk tiyatrosuna goturecegim cok heyecanliyim dyip duruyo

Aynen meslektasim ... ben ilk ise basladgmda 7 bucukta ckiyorduk 8 de evde oluyordum sonralari 1 saat erkene almislardi sukur...
Napiyosun ben kizimi cocuk tiyatrosuna goturecegim cok heyecanliyim dyip duruyo
Ahh çayım nedir bizim çektiğimiz. Bazen başka meslek seçseydim diyorum. Sonra da her işte sıkıntı var otur oturduğun yerde diyorum. Az işimi düzene oturtayım staj başlayacağım. Bende istiyorum götürmeye ama küçük. Şimdilik ben gidiyorum tiyatroya

Valla Allah hepimizin yardmcisi olsun canim

Yaa niye alingansin kiz,yok say bu dönemleri bebişim sen bize lazimsin
Ya canım düzelir inşallah telefon insanın eli ayağı artık valla geçmiş olsun diyeyim
Ayy komşu olayını boşver canım zaten geçti gitti inşallah düzelttim psikolojimi de şükür iyiyim bende canım temizlik yaptım da oturdum yeni,bitti şükür şimdi de akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum

Ben mercimek çorbası, yoğurtlu makarna, ıspanaklı peynirli tava böreği ve ağlayan pasta yaptım.
Kandil diye pasta yapayım dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…