Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kreşe bu ay sonu gibi başlayacak. Alışma süresini halası ile yapacaklar. Allah'tan halasını çok seviyor. O süreçte yanında olamayacağım için üzülüyorum

Evet canım zor gerçekten ama en azından halası var, başlayana kadar halasina da alışmış olur. İnşallah rahat alışır

Evimizin üst caddesinde var orayla anlaştık. 10 ile 16 arası. Sabah hala bırakacak akşam baba gelene kadar ilgilenecek

aslında gayet iyi olmuş biliyo musun. kimse de cok fazla yorulmaz bu şekilde:) çocuk da rahat eder:) esin je iş yapıyo canim sen gelene kadar bakacaksa senden önce evde olcak:)

aslında gayet iyi olmuş biliyo musun. kimse de cok fazla yorulmaz bu şekilde:) çocuk da rahat eder:) esin je iş yapıyo canim sen gelene kadar bakacaksa senden önce evde olcak:)
Halayi kastetmis sanirim baba gelene kadar ilgilenecek diye ... gunaydin bu arada canimm

Halayi kastetmis sanirim baba gelene kadar ilgilenecek diye ... gunaydin bu arada canimm

günaydın çaym:) yine calsiden önce geliyo ama eşi:) ondan merak ettim
gerçi muhasebeci miydi calsi de, onların normal saatte çıktığı pek görülmemiştir

günaydıınn,
kimi çekiştiriyorsunuz gııı
patiliye nolmuş ban yemiş

aa ban mı yemiş
kesin bdv den birilerine dayanamamıştır
ay bende dayanamıyorum bazen zor tutuyorum boşver bulaşma deyip kapatıyorum

Aynen. Baba öğretmen. O yüzden rahatım ben olmasam da babası olacak yanında

günaydın çaym:) yine calsiden önce geliyo ama eşi:) ondan merak ettim
gerçi muhasebeci miydi calsi de, onların normal saatte çıktığı pek görülmemiştir
Muhasebeci herkesten önce girer herkesten sonra çıkar en az parayı da o Alır
Görüşmeye gittiğim bir yer öyle demişti

Aynen. Baba öğretmen. O yüzden rahatım ben olmasam da babası olacak yanında

yaaa çok iyi olmuş böyle cidden :) babanin öğretmen olması çok güzel kimse de yorulmaz bu sistemle bence gayet yerinde olmuş:)
senin ponçik de mi akrep burcu:)
salı günü doğum günü benimkinin:)

Muhasebeci herkesten önce girer herkesten sonra çıkar en az parayı da o Alır
Görüşmeye gittiğim bir yer öyle demişti

evet buna çok kez şahit oldum bizim bi mükellef vardi mesela. baya da iyi is yapan bi mali müşavirdi adam. yaninda nerdeyse bizl yaşıt elemani vardi aylik 300 tl veriyodu is öğretiyorum çok bile diye en yakın arkadaşlarımdan biri de muhasebeci kızın işi hiç bitmiyodu Allah size yardımcı olsun zor işler

yaaa çok iyi olmuş böyle cidden :) babanin öğretmen olması çok güzel kimse de yorulmaz bu sistemle bence gayet yerinde olmuş:)
senin ponçik de mi akrep burcu:)
salı günü doğum günü benimkinin:)
Benimki terazi 18 Ekim doğumlu. Babanın durumundan dolayı rahatım zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…