- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.361
Yok kreşe bu ay sonu gibi başlayacak. Alışma süresini halası ile yapacaklar. Allah'tan halasını çok seviyor. O süreçte yanında olamayacağım için üzülüyorum
Hosgeldin canimmKizcelerimmm tel deistirdim giremedim artik geldim❤
COK OZLEDİMMMM HEPİNİZİ
İyi geceler cumletennn
Evimizin üst caddesinde var orayla anlaştık. 10 ile 16 arası. Sabah hala bırakacak akşam baba gelene kadar ilgilenecek
Halayi kastetmis sanirim baba gelene kadar ilgilenecek diye ... gunaydin bu arada canimmaslında gayet iyi olmuş biliyo musun. kimse de cok fazla yorulmaz bu şekilde:) çocuk da rahat eder:) esin je iş yapıyo canim sen gelene kadar bakacaksa senden önce evde olcak:)
Halayi kastetmis sanirim baba gelene kadar ilgilenecek diye ... gunaydin bu arada canimm
Günaydın kızlar
Sen nerdesin bu aralar be limonsuzumİyi geceler ☺
günaydıınn,
kimi çekiştiriyorsunuz gııı
patiliye nolmuş ban yemiş
Aynen. Baba öğretmen. O yüzden rahatım ben olmasam da babası olacak yanındaaslında gayet iyi olmuş biliyo musun. kimse de cok fazla yorulmaz bu şekilde:) çocuk da rahat eder:) esin je iş yapıyo canim sen gelene kadar bakacaksa senden önce evde olcak:)
BDV sağolsungünaydıınn,
kimi çekiştiriyorsunuz gııı
patiliye nolmuş ban yemiş
Muhasebeci herkesten önce girer herkesten sonra çıkar en az parayı da o Alırgünaydın çaym:) yine calsiden önce geliyo ama eşi:) ondan merak ettim
gerçi muhasebeci miydi calsi de, onların normal saatte çıktığı pek görülmemiştir
evet şimdi mesajlarına baktım da bdv de bir konuda epey döktürmüşaa ban mı yemiş
kesin bdv den birilerine dayanamamıştır
ay bende dayanamıyorum bazen zor tutuyorum boşver bulaşma deyip kapatıyorum
Aynen. Baba öğretmen. O yüzden rahatım ben olmasam da babası olacak yanında
Muhasebeci herkesten önce girer herkesten sonra çıkar en az parayı da o Alır
Görüşmeye gittiğim bir yer öyle demişti
evet şimdi mesajlarına baktım da bdv de bir konuda epey döktürmüş
Benimki teraziyaaa çok iyi olmuş böyle cidden :) babanin öğretmen olması çok güzelkimse de yorulmaz bu sistemle bence gayet yerinde olmuş:)
senin ponçik de mi akrep burcu:)
salı günü doğum günü benimkinin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?