- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.501
2.yim şuan nasıl yapmadım yaSen beni yapmamışsın göremedim
Şuan koptum
Ayy ama cidden ben daha mesafeli düşündüğüm için sıcak olan şeçenekleri seçmedimHava hava hava
Yapamadım bilemedim de sen şuna negom
Bir de sen yenile listeni
Aşağı yukarı benim de
Ahahahahahahhekranim kaydi 11 olacakken 10 oldu ama yine de vaziyeti kurtaramadim
gece oturmayı sevip güneş sevmek nedir amecey
Şimdi çıktı sayfayı yeniledim kaç kere, yeni çıktı.2.yim şuan nasıl yapmadım ya
Yaaaaa yaaaaaŞimdi çıktı sayfayı yeniledim kaç kere, yeni çıktı.
Vay 13 puan
Dimi dimi aynenekranim kaydi 11 olacakken 10 oldu ama yine de vaziyeti kurtaramadim
gece oturmayı sevip güneş sevmek nedir amecey
Yüzlerini gören kelebeğin ömrü kısalır öyle hesap etbı gün önce yemekleri yapsan gelince ısıtsan daha kolay değil mi be cicipasta börek daha çok vakit aliyo sanki
benim arkadaşım kalabalık misafirde akşam yemeği yapar bı gün önceden:) en azından adı yemek der
offf anlattığın kadariyla anahtar alıp kaçacak kadar varlarsıfır hoşsohbet sıfır misafirlik bilinci çokça gıcıklık
Hiçbiriniz beni tanıyamamışsınız
Profil resminden diyorum anlamıyor kiAyy ama cidden ben daha mesafeli düşündüğüm için sıcak olan şeçenekleri seçmedimciddi bir tokat oldu bana
Aaaaaa anaaaaa suçlu biz olduk beni de heç taniyamamişsinizHiçbiriniz beni tanıyamamışsınız
Haydi gidelim buralardan
Hiçbiriniz beni tanıyamamışsınız
Haydi gidelim buralardan
Ayy cici oku üfle bak nazardan ne hale geldiniz zatenYüzlerini gören kelebeğin ömrü kısalır öyle hesap et
Bir de yakuza dışındakiler bu eve ilk kez gelecekler. Yakuza da bir taşınırken gelmişti. Yerleşik halini (gerçi hala yerleşik değil) yakuza da görmedi.
Şimdi bolca kıskançlık ve nazar edecekler.
Sonra arkamdan Cici lükse çok düşkün, oğlumun paralarını yiyor diye dedikodu yapacaklar.
Eşimin anneannesi bana pazardan kırık yumurtaları alan bilmemkimin gelini örnek vermişti geçen yıl hiç unutmam
Bir sürü moral bozacak şey..
O gelmez daha ciciyi tanımamış, ne yüzle gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?