- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.541
Matematik kursu veriyorum ula kaç defa söylicem ordan tahmin edemediniz miNego
B Brunello Cicinelli kızlar hiiççç pp me bilmem neyime bahane bulmayın
Tanımamışsınız işte napalım
Cici sen edebiyat seversin sanmıştım mat çıktı sır da tutmuyormuşsun napsaydım
Nego ağlayan pasta yapmış, peygamberimizi anmış ama en sevdiği çiçek gül değil zambakmış
Noluyoo size yaa kimsiniz siz, bizimkiler nerde
Aşırı küçükler şimdi kimseye benzemiyorlarbakmaya korkuyorum kıyamıyorum süt sagip götürüyorum 2 3 saate bir.
Öyle işte cicim.. yarın taburcu edecekler beni şimdi de onlardan ayrı kalma sıkıntısı var. Ama sağlıklı olsunlar da bu günler de geçer diyorum yeter ki güçlenip daha da canlansinlar ☺
Çok şaşırdım tam şuandaYa seni ben de tanıyamadım
Çok şaşırdım tam şuanda
İtiraf edene kadar kodeste kal da belki aklın başına gelir.Sülememmmmm
Allah razı olsun canım inşaallah Rabbimizin de izniyle geçip bitecekGeçecek kuzum merak etme bütün ikizler öyle doğuyor, allah sağlık sıhhat versin canım benim
Yaaa aynen aynen böyle kaldımSen soğuk nevale nasıl yeni tanıştığın insanla kucaklasirsin hayret ettim
Napayım, tüm yeni tanıştığım insanlar genelde sarılarak slmlaşıyor benimle. İttireyim mi, tokat manyağı yapıp gülümseyeyim miSen soğuk nevale nasıl yeni tanıştığın insanla kucaklasirsin hayret ettim
Napayım, tüm yeni tanıştığım insanlar genelde sarılarak slmlaşıyor benimle. İttireyim mi, tokat manyağı yapıp gülümseyeyim mi
Neden tutacakmışım
Yaaa aynen aynen böyle kaldımbütün şıklarda
Bonusun bidon muharebesi yaptığımız bi zamanda kyı nerede almıştı?Sen kendi tercihini yazsanaalla allaa
Kısaca wc de yaptın yaniBonusun bidon muhürebesi yaptığımız bi zamanda kyı nerede almıştı?
Testi de cvplarken ordaydım,biraz özensiz olabilir
Benim suçum
E siz baya biliyosunuz işteKısaca wc de yaptın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?