Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elhoş nerelerdesin ☹
Canım anam....gelip izliyorum çoğu zaman sizi. Son bir haftadır yazililar vardı okuyup bitirdim. Kulübe girmekte sıkıntı yaşadım bazen de mesajlar açılmadı falan....bu yüzden nerelerdeyim diye sormakta haklısın çok özür dilerim. Merakta bıraktığım için üzüldüm

Ahahah yaa alt karın diyoruz ya hani bebişim göbek deliğinin bir karış altı iste inşallah sıvamamışımdir asfhjkb
Evet şimdi şöyle oldu
Ben ByNkoaLa a geçen gün karnım ağrıyor dedim. O da bana kasıkların mı dedi. Bende ona ula kasık neresiydi dedim. Ula karnının altı dedi. Bende dedim ben kasıkları yumurtalıkların olduğu yan kısımlar biliyorum. O da dedi ben orası bilmiyorum. E dedim ben orası biliyorum. Öyle mi böyle mi derken sonsuza kadar susma kararı aldık
Göbek deliğimden 5 parmak aşağısında ağrı var şempazem.
Dün gece baya fenaydım. Ağladım ağrıdan. Böyle adet sökülmesi gibi bele vuran bir ağrıydı.
Sonra sabah geldi aklıma gaz sancısı da olabilir. Çünkü bağırsaklarımda da bir kımıl kımıllık var
kk birinci noteri

Heh işte tamam samdanim sezeryan kesiginin atıldığı kısım işte ayen güzel tanımlama oldu akdbsj

teşekkür ederim bebisim anatomim çok kötüdür normalde bildiğim yerden çıktı bu arkadaşını tanı testinin aksine

Ne ara plajı sevdin ben seni plaj sevmz sicaktan nefrt eder biliyordum ajajjahsd

Bence baştan aşağıya yanlış ulan D Dilos06 getirdifin oyuna seveyim jaajjabahsbs
Plaja mı gitmişim hiç. Adamın izni yokki plaja gideyim. Belki gitsem severdim

Akşam ezanından önce topiğe dönmeni kaç kere söyleyeceğim yavru kertenkelem
Nasıl yazılılar bakalım.
Sen nasılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…