- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.681
Hankını yanlış vermişimSende kendi cvplarini yanlış vermişsin jaahbabsvs
Ulan öpe ipe tiksindim zaten ahahahah
Elmas gbiyim kızım elması sevcm tabe jajanabsb
Ne var 10 numara insanım tabiki 10 yapıcamcici de mi 10 yaptı ya
Canım anam....gelip izliyorum çoğu zaman sizi. Son bir haftadır yazililar vardı okuyup bitirdim. Kulübe girmekte sıkıntı yaşadım bazen de mesajlar açılmadı falan....bu yüzden nerelerdeyim diye sormakta haklısın çok özür dilerim. Merakta bıraktığım için üzüldümElhoş nerelerdesin ☹
Heh işte tamam samdanim sezeryan kesiginin atıldığı kısım işte aykasık leğen kemiğinin ic kısmında kalan yer değil mi ya:) sezeryan kesisinin yapıldığı yerin oralar :)
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
Evet şimdi şöyle olduAhahah yaaalt karın diyoruz ya hani bebişim göbek deliğinin bir karış altı iste inşallah sıvamamışımdir asfhjkb
Heh işte tamam samdanim sezeryan kesiginin atıldığı kısım işte ayen güzel tanımlama oldu akdbsj
Biliyorm ama anlatamiormHeh işte tamam samdanim sezeryan kesiginin atıldığı kısım işte ayen güzel tanımlama oldu akdbsj
Akşam ezanından önce topiğe dönmeni kaç kere söyleyeceğim yavru kertenkelemCanım anam....gelip izliyorum çoğu zaman sizi. Son bir haftadır yazililar vardı okuyup bitirdim. Kulübe girmekte sıkıntı yaşadım bazen de mesajlar açılmadı falan....bu yüzden nerelerdeyim diye sormakta haklısın çok özür dilerim. Merakta bıraktığım için üzüldüm
:dPlaja mı gitmişim hiç. Adamın izni yokki plaja gideyim. Belki gitsem severdim
Götür beni gittiğin yere sultanım:d
İşte onu isartledin yanıldım
Ben goturcem seni adamı boşver
Topikte başbaşa kaldıkGötür beni gittiğin yere sultanım
HmmmmmmmTopikte başbaşa kaldık
Mum mu yaksam
WuhuuuwwwHmmmmmmm
Sonunda hep beklediğin an mı yani?
Evet farkettim.begene beğen geldi
Olmaz ambiyans gitti bir kereBakmıyorum lan şeyedin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?