- 11 Nisan 2007
- 88.072
- 518.229
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.721
Beni zamanında hiç böyle tavlayamadılar
Güneş dedik yaOndanmı beyle soğudun
görümce konusu varr ondan galiba...Nego a noldu
:dHe dıhandım cvp veremedim
Görümce uğruna değer mi bee :)görümce konusu varr ondan galiba...
görümcek mi oluyodu ooGörümce uğruna değer mi bee :)
görümce konusu varr ondan galiba...
olabiliiirrrHerifine gittiydi habarı bile yoktur lilili
ban mağduru
Topigin en büyük kertenkelesiyim belki anam kızmaz dedim ama olmadı işte ....Akşam ezanından önce topiğe dönmeni kaç kere söyleyeceğim yavru kertenkelem
Nasıl yazılılar bakalım.
Sen nasılsın.
9 çıktı benim de...fena sayılmaz değil mi bonus. Sakalliyi iyi tahmin etmisim amaHele benle kavgasına bak soğukluğunu sevdiğim ❤
9 çıktı benim de...fena sayılmaz değil mi bonus. Sakalliyi iyi tahmin etmisim ama
Menu olarak ne dusundun cicim? Onceden hazirlayabilcegin seyler dusunelim eline hazir gelir50 yi bulmasa da 20 garanti
Önce yemek düşündüm. Sonra vazgeçtim. Sanırım çay yanına kek börek vesaire birşeyler yapayım.
O kadar kişiye yemekle uğraşamam 5 de okuldan gelip
Canım yumurtlama dönemin bitmek üzere sanırım gebelik olusuyo olabilir bence,hatta hafif bı lekelenme fln olursa korkma implantasyon kanamasi olur diye düşünüyorumEvet şimdi şöyle oldu
BenByNkoaLa a geçen gün karnım ağrıyor dedim. O da bana kasıkların mı dedi. Bende ona ula kasık neresiydi dedim. Ula karnının altı dedi. Bende dedim ben kasıkları yumurtalıkların olduğu yan kısımlar biliyorum. O da dedi ben orası bilmiyorum. E dedim ben orası biliyorum. Öyle mi böyle mi derken sonsuza kadar susma kararı aldık
Göbek deliğimden 5 parmak aşağısında ağrı var şempazem.
Dün gece baya fenaydım. Ağladım ağrıdan. Böyle adet sökülmesi gibi bele vuran bir ağrıydı.
Sonra sabah geldi aklıma gaz sancısı da olabilir. Çünkü bağırsaklarımda da bir kımıl kımıllık var
@samdan
Yani başka nasıl anlatılırdı ki zaten canimmteşekkür ederim bebisimanatomim çok kötüdür normalde bildiğim yerden çıktı bu arkadaşını tanı testinin aksine
Oda bı başarı rossummBiliyorm ama anlatamiorm
Anliyirm ama.konisamiyorm jajajahshshs
MaşallahBonus - 2020 Arkadaşlık Cesareti
🤜 Bonus gönderdiği gerçek 2020 Arkadaşlık Challengı 👸🤴️. HEMEN Mücadeleyi kabul et ‼️👇👇👇👇👇👇‼️friend2020.com
Kendi sorularımı zor cevapladım bee biride yanlış bi maşallahınızı alırım
Seninki gene iyi benim 30 sayfa olms okuyamiycam ne yazikkiYa öf bi gittim 10sayfa olmuş. Neyse ben gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?