Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm ya ust uste ella icmissin senede 2 den fazla kullanmayin diyirlar ki 1 kere kullanmda bilr hormonlari cok etkileyen bisey dikkat ett lutfen dha kesin bi korunma yontemi secn dha ilerisi icin cnm . Sen suan karisiksin ve beklemedigin bi anda oldgn icin duygu karmasasi hissediyorsun cnm esinle paylas bu ruh halin degisecek Allah im insallah saglikla hayirla kucaginza almayi nasip etsin tatlimm

Benim öyle bir durumum yok işte mehlikam, kıskanmam yani. Sonuç olarak nesrin cavadzade de benim kocama bakacak hali yok
nesrin cavadzedenin bir videosunu izledim az önce, babaannesi mi neyse, kocan maymundan hallice olsun demiş, ben güzelden ürkerim diyor,çok yakışıklı olmadıktan sonra her erkeğe bakar gibi geldi bana

Canımm teşekkür ederimmm
Valla benimde içim hem kıpır kıpır hem çıtır çıtır
yani sevinmekle üzülmek arasında ince bir çizgideyim
benim idrar testi yaptığımdaki durum bir ağlamakli bir gülmekli olmuştum, kerışık duygular içerisindeydim

hahaahaha kıyamam yaaa
o ibiği var ya her tepkisinde iniyor kalkıyor iniyor kalkıyor minnoşun
Evet benim doktorum da yılda 3 kereden fazla içmememi söylemişti. Zaten 2 kez kullandım..
Evet karma karışığım gerçekten. Ne hissettiğimi bilmiyorum açıkcası. Geçecek ama biliyorum :)

Eşime henüz söylemeyi düşünmüyorum :) keseyi falan göreyim, ondan sonra inşallaahh balımm

Doktora gideyim de bi ben göreyim
1-2 hafta sonra gidicem şuan çok erken daha yüksek ihtimal kese falan görünmez.
Aynen cnm beta 2000 lerde kese gorunuyor 5000 lerde kalp atisi karindan duyuluyordu diye hatirliyorum

eşin adetinin geçtiğini anlamadı mı?
bazı erkekler eşinin adet gününü tutarmış, o nasıl bişe gıı
benimki aylarca olmasam anlamaz
bir arkadaş vardı son adet olduğu tarihi eşine soruyordu

benim idrar testi yaptığımdaki durum bir ağlamakli bir gülmekli olmuştum, kerışık duygular içerisindeydim
Yok benim ki öyle bir şey değil canım, yani duygudan falan değil karışıklığım
tamamen önceki gebeliğim ile alakalı.. Bakalım Rabbim devamını getirsin inşallah.
Sağlıkla büyüsün

eşin adetinin geçtiğini anlamadı mı?
bazı erkekler eşinin adet gününü tutarmış, o nasıl bişe gıı
benimki aylarca olmasam anlamaz
bir arkadaş vardı son adet olduğu tarihi eşine soruyordu
Yok benim ki sadece ayın ilk haftası olduğumu bilir. gün falan bilmez öyle hesaplamaz yani sormaz da
O yüzden şuan hamile olma ihtimalimin aklının ucundan geçtiğini düşünmüyorum biraz daha beklesin 1-2 hafta sonra söylerim

Sen daha iyi bilirsin canim da 1 2 hafta baya bi sure sonra kirilmazmi esin soylemedin diye tek basina o stresi yuklenme paylas birlikte bekleyin dha guzel olmazmi kii

Sen daha iyi bilirsin canim da 1 2 hafta baya bi sure sonra kirilmazmi esin soylemedin diye tek basina o stresi yuklenme paylas birlikte bekleyin dha guzel olmazmi kii
O da doğru bilemedim
Ama şu 1-2 gün söyleyemem zaten. Eşim bugün iş için seyahate gidecek. Cuma falan dönmeyi planlıyor. Geldiğinde belki söyleyebilirimm çayımm

poncikvegece sürpriz yaparsın belki eşine kuzumm
benim hep aklımda o istiyor çünkü çok fazla benimde istememe sebep olan tek şey onun bu isteği zaten o kadar çok istiyor ki öğrenirsem sürpriz yapacağım, bir kutunun içine bir bebek ayakkabısı ve gebelik testini koyup hediye paketiyle vercem çok duygulanır ağlar kesin

I inessa armand çırak bitti, günahkar a başladım.
Çıram daha güzeldi evet, sadece sonu bana göre askıda kaldı umarım günahkar da buna değinirler.
Günahkar da fena değildi evet ama bir Çırak değil tabii ki :))

I inessa armand Daha iyimisin bakamadım dün
Iyiyim bonusum şükür, idare ediyorum
İnşallah bi aksilik olmazsa hallediyoruz bu hafta borçları.
tosia zeynep çamcı çok minyon bir kadın, benim boyum 160 civarı olmasına rağmen benim yanımda minnacık kaldı :)
2017 de çekilmişim bu fotoyu, bir dizisi vardı o zaman izliyordum
Eşim bunu beğeniyor, bana da benziyor hafiften demek ki eşimin tipi kara kaş, kara göz ama tabii minyon olacakken şişko olmak benim problemim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…