- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.801
Cnm ya ust uste ella icmissin senede 2 den fazla kullanmayin diyirlar ki 1 kere kullanmda bilr hormonlari cok etkileyen bisey dikkat ett lutfen dha kesin bi korunma yontemi secn dha ilerisi icin cnm . Sen suan karisiksin ve beklemedigin bi anda oldgn icin duygu karmasasi hissediyorsun cnm esinle paylas bu ruh halin degisecek Allah im insallah saglikla hayirla kucaginza almayi nasip etsin tatlimmYa aslında öyle değil.
Ben 3 ay önce kürtaj yaşadım ya, ikizlerimi kaybettim. Bahara kadar istemiyordum yani durumun etkisinden aslında yeni çıktım sayılır. sonra geçtiğimiz aylar da 2 ay önce falan biz eşimle ilişkiden sonra ben ella içtim 24 saat sonra , herhangi sorun olmadı. En son sakıncalı ilişkiden sonra bir daha 16-17 saat sonra ella içtim , ama ona rağmen oldu.
Beklemiyordum açıkcası yani ilaç kullandığım halde olması beni şaşırttı, ve tam hazır değilim herhalde. Yani o korku beni çok etkiliyor şuan aynı şeylerin olacağı hissi var gibi
nesrin cavadzedenin bir videosunu izledim az önce, babaannesi mi neyse, kocan maymundan hallice olsun demiş, ben güzelden ürkerim diyor,çok yakışıklı olmadıktan sonra her erkeğe bakar gibi geldi banaBenim öyle bir durumum yok işte mehlikam, kıskanmam yani. Sonuç olarak nesrin cavadzade de benim kocama bakacak hali yok
Tebrik ederim, gözün aydınÖyleymiş, 4 haftalık görünüyor şuan.
benim idrar testi yaptığımdaki durum bir ağlamakli bir gülmekli olmuştum, kerışık duygular içerisindeydimCanımm teşekkür ederimmm
Valla benimde içim hem kıpır kıpır hem çıtır çıtır
yani sevinmekle üzülmek arasında ince bir çizgideyim
hahaahaha kıyamam yaaa
o ibiği var ya her tepkisinde iniyor kalkıyor iniyor kalkıyor minnoşun
Evet benim doktorum da yılda 3 kereden fazla içmememi söylemişti. Zaten 2 kez kullandım..Cnm ya ust uste ella icmissin senede 2 den fazla kullanmayin diyirlar ki 1 kere kullanmda bilr hormonlari cok etkileyen bisey dikkat ett lutfen dha kesin bi korunma yontemi secn dha ilerisi icin cnm . Sen suan karisiksin ve beklemedigin bi anda oldgn icin duygu karmasasi hissediyorsun cnm esinle paylas bu ruh halin degisecek Allah im insallah saglikla hayirla kucaginza almayi nasip etsin tatlimm
Teşekkürler amecey, inşallahTebrik ederim, gözün aydın
Sağ salim, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Şahika herkesi zehirledi de dün
Aynen cnm beta 2000 lerde kese gorunuyor 5000 lerde kalp atisi karindan duyuluyordu diye hatirliyorumDoktora gideyim de bi ben göreyim
1-2 hafta sonra gidicem şuan çok erken daha yüksek ihtimal kese falan görünmez.
eşin adetinin geçtiğini anlamadı mı?Evet benim doktorum da yılda 3 kereden fazla içmememi söylemişti. Zaten 2 kez kullandım..
Evet karma karışığım gerçekten. Ne hissettiğimi bilmiyorum açıkcası. Geçecek ama biliyorum :)
Eşime henüz söylemeyi düşünmüyorum :) keseyi falan göreyim, ondan sonra inşallaahh balımm
Ohh ohh çok şükürAmecey seni takip ettiğim son mesajlarına baktığım falan anlaşılmadı dimi oh iyi
Yok benim ki öyle bir şey değil canım, yani duygudan falan değil karışıklığımbenim idrar testi yaptığımdaki durum bir ağlamakli bir gülmekli olmuştum, kerışık duygular içerisindeydim
4 yaşına girdi diye mutlu sanıyorlarGece 4 yaşında
Yok benim ki sadece ayın ilk haftası olduğumu bilir. gün falan bilmez öyle hesaplamaz yanieşin adetinin geçtiğini anlamadı mı?
bazı erkekler eşinin adet gününü tutarmış, o nasıl bişe gıı
benimki aylarca olmasam anlamaz
bir arkadaş vardı son adet olduğu tarihi eşine soruyordu
O hep öyle4 yaşına girdi diye mutlu sanıyorlar
Nice yaşları olsuuun
Sen daha iyi bilirsin canim da 1 2 hafta baya bi sure sonra kirilmazmi esin soylemedin diye tek basina o stresi yuklenme paylas birlikte bekleyin dha guzel olmazmi kiiYok benim ki sadece ayın ilk haftası olduğumu bilir. gün falan bilmez öyle hesaplamaz yanisormaz da
O yüzden şuan hamile olma ihtimalimin aklının ucundan geçtiğini düşünmüyorum biraz daha beklesin 1-2 hafta sonra söylerim
O da doğru bilemedimSen daha iyi bilirsin canim da 1 2 hafta baya bi sure sonra kirilmazmi esin soylemedin diye tek basina o stresi yuklenme paylas birlikte bekleyin dha guzel olmazmi kii
Efendim can
Günahkar da fena değildi evet ama bir Çırak değil tabii ki :))I inessa armand çırak bitti, günahkar a başladım.
Çıram daha güzeldi evet, sadece sonu bana göre askıda kaldı umarım günahkar da buna değinirler.
Iyiyim bonusum şükür, idare ediyorumI inessa armand Daha iyimisin bakamadım dün
Eşim bunu beğeniyor, bana da benziyor hafiften demek ki eşimin tipi kara kaş, kara göztosia zeynep çamcı çok minyon bir kadın, benim boyum 160 civarı olmasına rağmen benim yanımda minnacık kaldı :)
2017 de çekilmişim bu fotoyu, bir dizisi vardı o zaman izliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?