- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #44.821
Adını etiket edememişEfendim can
Yaaa hayallerimi yıktın tosiGünahkar da fena değildi evet ama bir Çırak değil tabii ki :))
Iyiyim bonusum şükür, idare ediyorum
İnşallah bi aksilik olmazsa hallediyoruz bu hafta borçları.
Eşim bunu beğeniyor, bana da benziyor hafiften demek ki eşimin tipi kara kaş, kara gözama tabii minyon olacakken şişko olmak benim problemim
Düşünücem bir şeyler canımmponcikvegece sürpriz yaparsın belki eşine kuzumm
benim hep aklımda o istiyor çünkü çok fazla benimde istememe sebep olan tek şey onun bu isteği zaten o kadar çok istiyor ki öğrenirsem sürpriz yapacağım, bir kutunun içine bir bebek ayakkabısı ve gebelik testini koyup hediye paketiyle vercem çok duygulanır ağlar kesin
Düşünücem bir şeyler canımm
Önceki gebeliği de sürpriz ile söylemiştim, bunu da öyle yaparım yüksek ihtimal, belki de hastayım doktora gel benimle deyip kalp atışı dinletmeye götürürüm bilemiyorum ki
Sen böyle alengirli işleri bana sorbuda çok güzel fikirmişş
Sen böyle alengirli işleri bana sorBende hayallere, sürprizlere sınır yok
ımmm şeyyyy ıııı İkizlerne burcusun kız bende böyle şeyleri pek severim
ımmm şeyyyy ıııı İkizler
Eşim de Balıkben balıkk
daha duygusal bir burç beklemiştim oysa
Ayy rezil oldum arizonayaAdını etiket edememişLimonsuzzcay ismini değiştirmiş zannetmiş bende alt tireyi unutma dedim
Sen yapsana didiibende yaptım napionn kuzumm
Eşim de Balık
ben balıkk
daha duygusal bir burç beklemiştim oysa
Söylediklerine ek olarak +1 eklemek istiyorumsulugöz duygusal romantik merhametli ay öveyim mi daha
Seviyorum burcumu ya
Söylediklerine ek olarak +1 eklemek istiyorumçeneli
Benim eşim çok romantik ve duygusaldır.. Aşırı yani. Hatta bana hep der bizim evliliğimizin erkeği sen kadını ben. Senin yapman gerekenleri ben yapıyorum diye hiç öyle romantizm yapmam ama eşim hep çıtayı tepelere taşır bu konudatek sorunumuz mesela çenesi hiç susmaz Allah çenesine zeval vermesin her zaman derim hiç susmaz çok şükür
Gerçekten sizi bilmiyorum ama benim eşim de hiç sorun çıkmıyor gerçektenRabbim sorunsuz çalışan şekilde üretmiş napalım
Hoşgeldin canım özledik
Kız senin pamuk mevzu ney? Ben bilmiyom
Yaa patili gözünüz aydın canımdiğer msjlarini da okudum,Allah'ın hikmetinden sual olunmaz hiç korkma kuzum, nasipte varmış ki korunsan da düşmüş rahmine bak şimdi kötü düşünceleri çıkar aklından ve eşine sürpriz yap sevindir adamı da :)
Allah güzel bı gebelik gecirmeni de,hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah❤
Aminn canım inşallah
Kız seksü falan karıştırma çocuğun psikolojisini bozma dur simdi
Ay patilii sormaainanamadik bizde izlerken
Ama hep aklıma sen geldinkesin şimdi patili de izliyodur bunu diyorum,eşim patili kim lan diyo şaşırıp adam
Benmki kesin teomanla uyurbenim oğlan bi et yiyince oynardibaşka hic biseye kimildamazdi. sen denedin mi biseyler:) uyandirmak için:) bide hamileyken dinlettigin müzikle doğduğu zaman uyutabiliyosun ross:) aklında bulunsun:) istersen ufaktan basla müzik dinletmeye.
teşekkür ederim canım benimtam bir akros doğurmuşum hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?