Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kız bizde eşimle ben herşeyi hallettiğimiz için ona Vakit kalmadı, yoksa ben çok garanticiyimdir herkes şaşırdı benim o kadar zamana sıkıştırmama
Seninki de bayaa rahatlık ama iki gözüm

kız bizde eşimle ben herşeyi hallettiğimiz için ona Vakit kalmadı, yoksa ben çok garanticiyimdir herkes şaşırdı benim o kadar zamana sıkıştırmama
Seninki de bayaa rahatlık ama iki gözüm
Benim ki raaatlık değill büşümm kaale çok almamak
2 kere evlenince öyle oluyorsun sonra çevre baskısı yoğun istek derken öyle sıkıştı araya

Benim ki raaatlık değill büşümm kaale çok almamak
2 kere evlenince öyle oluyorsun sonra çevre baskısı yoğun istek derken öyle sıkıştı araya

hmmm anladım kuzucuum ben onu bilmiyordum ama 1-2-3 farketmez ben hepsinde heyecanlanırım aynı özeni gösteririm kız aşkla yapmak başka bişiy

hmmm anladım kuzucuum ben onu bilmiyordum ama 1-2-3 farketmez ben hepsinde heyecanlanırım aynı özeni gösteririm kız aşkla yapmak başka bişiy
Rabbim göstermesin, ama bunu 2. kez evlenmeye kalkarsan tekrar konuşalım büşümm

Bende böyle diyordum bir zamanlar sonra hiç bir şey yapasın gelmiyor inan, herşeyden heyecanını zevkini almışsın çünkü. Ama ben kına nişan düğün hepsini tekrar yapmak zorunda kaldım ha pişman değilim ama olmasaydı da olurdu yani çok gerekli değildi açıkcası

Akrosun bayaninda bişey yok
Erkeği sknti
Klavyenin başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama sevdiğini söylemeyecek biliyorumm
yüreğimmmm diyor kiii boşuna beklemeee yazmazzz gururundannn dırımmm dıırımmmm

Klavyenin başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama sevdiğini söylemeyecek biliyorumm
yüreğimmmm diyor kiii boşuna beklemeee yazmazzz gururundannn dırımmm dıırımmmm
Seviyorm seviyirm
Tamam mı oldu mi
Aşkını itiraf edemeyen erkeklere döndüm burda
Ahahahshhsja

Seviyorm seviyirm
Tamam mı oldu mi
Aşkını itiraf edemeyen erkeklere döndüm burda
Ahahahshhsja
BU biraz şeye döndüü
anneannesi torununa diyor yaaa seviyor musun anneanneyi hee, seviyon mu anneaneyiii, seviyon mu hee çoçuğu darlıyor darlıyor
çocuk bağırıyor yaa seviyommmm heeeee seviyommmm

BU biraz şeye döndüü
anneannesi torununa diyor yaaa seviyor musun anneanneyi hee, seviyon mu anneaneyiii, seviyon mu hee çoçuğu darlıyor darlıyor
çocuk bağırıyor yaa seviyommmm heeeee seviyommmm
Ahahahahshshshshhss
Heeee seviyos heeee nolacah
Noldu duydun noldu
:d

anlıyorum kuzum ya, Rabbim hayırlısını versin senin için en güzeli buymuş demek ki bak şimdi mutlusun göbüşinde bir bebiş var en önemlisi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…