Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicegin resminii atsana bakalim yaknda nickimi merakli diye degistircem yaa

Hemen atıyım hikayesini de anlatıyım
Ben gelinliğime falan düğüne 15 gün kala karar verip ayarlamıştım o kadar çok ilgileneceğim şey vardı ki çok es geçmiştim bi model beğendim direk dikildi 1 haftada, çiçek konusunda kendim yapacağımdan emindim ama çünkü gelin çiçekleri 250-300 tl parasını geçtim çook içime sinen olmadı hiç, ben ıslak laleler olsun böyle beyaz beyaz olsun istiyordum renkli şeyleri pek sevmiyorum, ama bir türlü bulamıyorum internetten söyliycem ama kalitesi nasıl olur falan derken, bir gün düğüne 1 hafta var gelinlik provasından çıktım kuzenimle çok ara sokaklarda bir yerdi annemin ilkokul arkadaşıydı dikende, pasaj gibi bişeyin önünde koskoca bir sepet dolusu demet demet ıslak lalaeler, rengarenk, bir sürü beyaz var. Gözüm bi takıldı sanki rüya gibiydi ya kuzenime dedim bakk Şeymaaa ıslak lale hemen gittim fiyat sordum demeti 15 tl ydi 8-9 tane lale vardı her demette, 2 demet aldım içeri girdim başak falan aldım aralarını süslemek için birde hasır ip aldım o kadar içime sindi ki, hala salonumda duruyor vazoda, haziranda arkadaşım düğün yaptı pembe laleler aynısı, 300 tl vermiş, bana söylese ben yapardım ona ordan alıp ama onlar çok saçma buluyor uğraşmayı

C Calcifer

Bunlarda kına da hazırladığım dağıttığım hediyeliklerim

Son düzenleme:

ay keşke deseler. bana da bahane olur mesafeyi artirmak için

hiç değişmiyo demi erkek ailesi genelde boyleler

@tosia bu arada hesap kitap işlerini çok severim 3 saatte bilmediğim programı çözdüm faturaları işledim

ay ben de çok severim kalsi yaaa sudoku da sever misin
helal olsun bu arada programı kendine çözmek nedir anında iş bulmana şaşırmamak lazım maşallah

ay çok bilmiş yaaaa ne kadar akıllı bi çocuk maşallah Süphan Allah kız çocuk bı başka oluyo demi:)

ama şikayet ettirme annesini ya sonra ablan kızacak sana bak
küçük çocuklar bebekler hissedermis hamile olani biliyo musun. belki o da hissetmiştir boşuna koymamıştır karnina elini

ellerine sağlık canım yaaaa çok güzel olmuş hepsi marifetli olmak diye buna deniyo. çiçeğin cidden çok hoş olmuş

O zamanları görürsek yapıcazz bir şeylerrr kontak halinde kalalım
Gelinliğinin de güpürlerini beğendim beybisiiii

tabi ki kontak halinde kalalım kuzum daha bir sürü fikirler de buluruz inşallah sağlıkla büyüsün De bebiş
Teşekkür ederim kuzumm dedim ya son 15 gün vardı bi katalogtan beğendim gitti yani çok üstünde durmadım ama beğendim gelinliğimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…