- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.160
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.761
Saol canım iyi gecelerO zaman iyi dinlenmeler canım ☺
Cicegin resminii atsana bakalim yaknda nickimi merakli diye degistircem yaa
Koskoca kadın bir de. Yaptığı ne kadar ayıp. Gerçi senin kv hiç normal değil ki.
Aminnn
yaa Allahım çocuk hissetmez mi hisseder tabi
Allah'tan benden cekiniyo da içindeki canavari tutuyo
doğdu doğalı sevmez babaannesiniakros beybi bide hisleri kuvvetli
Bunun bir ilerisi de azıcık büyüyünce aklın ermeye başlayınca böyle yapmayacaksın annen yaptırıyor oluyor genelde Samdanım. Kendine öyle teselli yani. Ama hiç öyle olmuyor. Çocuklar hemen anlıyor. Canım benim ❤
@tosia bu arada hesap kitap işlerini çok severim3 saatte bilmediğim programı çözdüm faturaları işledim
Geçen annem gitmiş ablama, ufaklık bugün resmini attığım anneme beni aratıyor
Teyzişşş, anniş bana bağırıyooo diyooo
Annesini bana şikayet ediyor
Geliyorum teyzem ben şimdi annenle konuşcam diyorumablama diyoo oh oh teyziş geliyor ohhh
Ya şamdannnn yersinnnn yerrr nasıl dilli bir bilsennnnn ❤ Bugün elini karnıma koymuş diyo ki teyzişşş neden sen kardeş yapmıyosunn
ellerine sağlık canım yaaaa çok güzel olmuş hepsiHemen atıyım hikayesini de anlatıyım
Ben gelinliğime falan düğüne 15 gün kala karar verip ayarlamıştım o kadar çok ilgileneceğim şey vardı ki çok es geçmiştim bi model beğendim direk dikildi 1 haftada, çiçek konusunda kendim yapacağımdan emindim ama çünkü gelin çiçekleri 250-300 tl parasını geçtim çook içime sinen olmadı hiç, ben ıslak laleler olsun böyle beyaz beyaz olsun istiyordum renkli şeyleri pek sevmiyorum, ama bir türlü bulamıyorum internetten söyliycem ama kalitesi nasıl olur falan derken, bir gün düğüne 1 hafta var gelinlik provasından çıktım kuzenimle çok ara sokaklarda bir yerdi annemin ilkokul arkadaşıydı dikende, pasaj gibi bişeyin önünde koskoca bir sepet dolusu demet demet ıslak lalaeler, rengarenk, bir sürü beyaz var. Gözüm bi takıldı sanki rüya gibiydi yakuzenime dedim bakk Şeymaaa ıslak lale hemen gittim fiyat sordum demeti 15 tl ydi 8-9 tane lale vardı her demette, 2 demet aldım içeri girdim başak falan aldım aralarını süslemek için birde hasır ip aldım o kadar içime sindi ki, hala salonumda duruyor vazoda, haziranda arkadaşım düğün yaptı pembe laleler aynısı, 300 tl vermiş, bana söylese ben yapardım ona ordan alıp ama onlar çok saçma buluyor uğraşmayı
C Calcifer
Eki Görüntüle 2554220
Eki Görüntüle 2554221
Bunlarda kına da hazırladığım dağıttığım hediyeliklerim
Eki Görüntüle 2554222
Eki Görüntüle 2554223
ellerine sağlık canım yaaaa çok güzel olmuş hepsimarifetli olmak diye buna deniyo. çiçeğin cidden çok hoş olmuş
Aynenn Samdanım aynenn komik de aslındaay keşke deseler. bana da bahane olur mesafeyi artirmak için
hiç değişmiyo demi erkek ailesi genelde boyleler
O zamanları görürsek yapıcazz bir şeylerrr kontak halinde kalalımyiaa sağol yavrumm
Bebiş için hediyelik hazırlamak istersen jel mum tariflerim var süslü püslü
yiaa sağol yavrumm
Bebiş için hediyelik hazırlamak istersen jel mum tariflerim var süslü püslü
O zamanları görürsek yapıcazz bir şeylerrr kontak halinde kalalım
Gelinliğinin de güpürlerini beğendim beybisiiii
Sen yüksek sen inşaat sen mühendis sen neler biliyosun sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?