Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidiyo görünce kaçarsan
Haahahhaha
Ayyy surekki kilo aldın sen diyip duruyo deli ediyo beni zaten

60 kiloda ne kadar yanak olabilir yav
67 de benimki kadar oluyor çünkü 5 kilo kadar yanak ve gıdık var bende

60 kiloda ne kadar yanak olabilir yav
67 de benimki kadar oluyor çünkü 5 kilo kadar yanak ve gıdık var bende
Çıktı onun yanakları çıktı ben şahidim
Ama çok datluş duruyor. Tam gebe suratı

hahhaha en üste fiziği güzel biri geçsin banane ya benim koca popoma mı bakacaksınız
Bananeeeesen cikarsin iki dönersin sonra ben çıkarım artık
O değilde sabah sabah konular nereye gidiyor bilmiyorummm

Bananeeeesen cikarsin iki dönersin sonra ben çıkarım artık
O değilde sabah sabah konular nereye gidiyor bilmiyorummm
Cici bi direk attı hepimizin nasıl direk dansı çektiği ortaya çıktı Ross gebe haliyle çıkmak istedi

Cici bi direk attı hepimizin nasıl direk dansı çektiği ortaya çıktı Ross gebe haliyle çıkmak istedi
icimizdeki direk dansı kızları çıkti dimi kuzum kızlar hamile haliyle direğin tepesine çıkmayı düşünüyorallah affetsin

Yedik mi hayirrrr
Yeseydin iki tadına baksaydin bı yaa
peki ben bu halimle gebe kalırsam ben neyleyim vücudum komple yanak olur keşkem kilo verip çalışmalara başlasaydım
Bnce çok tatlis bişey olursun eminm hatta çocuk doğsun emzirilen daha fit bir vücuda bile kavuşursun genelde öyle oluyor :)

Yeseydin iki tadına baksaydin bı yaa

Bnce çok tatlis bişey olursun eminm hatta çocuk doğsun emzirilen daha fit bir vücuda bile kavuşursun genelde öyle oluyor :)
Gerçekten miii
Tecrübeli anne anlatsana kaç kilo aldın diğer çocuklarında, kaç ayda verdin, neler değişti, benim memitolar küçük mesela çok mü büyüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…