Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rosstan tavsiyeler
Yaniii kendimden biliyorm
Gerçekten miii
Tecrübeli anne anlatsana kaç kilo aldın diğer çocuklarında, kaç ayda verdin, neler değişti, benim memitolar küçük mesela çok mü büyüyor
Ohooo hemde nasıl büyüyor süt oluyir süt
Ben ilkinde 18 kilo aldım emzire emzire 9 ay sonra eski kiloma düştüm hee bir de ben sezeryan olduğum.icin korse giydim sürekli hem atlet gbi zibinli korse aldım bundan 7 sene önce 65 lira vermiştim ahahahhshsaj
O korse hem göbeğimi hem goguslerimi toparlamisti sarkma olmadı mesela hiç
Çatlaklar için kakao yağı kremi kullandm çok ilk üç ay sürekli sürdüm sadece bacaklarımda var çatlak o da ırsi

Kalpler kalbe bağlandı madonnam
Vallahi şuan bende hiç korkmuyorum
Ama neden korkmuyorum şuan olduğu için korkmuyorum
Sen beni bide 9 ay sonra gör
Bir Türk atasözü der ki ;nasıl olsa bi şekilde çıkacak
ben altta olayım rosss ortada ciciyi de alalım patiliyide bunları ortaya sıkıştıralim Büşra sende en üstte ol ki dönerken falan biz aşağıdan bakalım sana
Benim saf ve ponçik gözlerim neler görüyor

15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalle
Memitolar büyür diyosun, süt bitince geri çok mu küçülüyor peki eskisinden acıcık daha büyük olmaz mı

Ayy keşke öyle olsaydi

Emzirme olayı bittikten sonra tabiki bir süre sonra sonuo eski hallerine geliyorlar
Doğumda sezeryansa hemen gitmiyor zamanla gidiyor

Ha soyle beee gir moda hamilelik moduna ... ben ettm sen etme valla tadini cikar ... Allah in izniyle hwrsey yolunda gider insallah....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…