- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.721
Sağolsun cici icimizdekileri döktüAmin içimdeki direk çıktı ortaya
günaydın,fıstıksındır fıstıkk
evet kuzum emojiyle aynı sayılırım valla her görem aynı olmuş diyor bak ekliyim hemen geri sileyim siz görün
Eki Görüntüle 2556611
YaniiiRosstan tavsiyeler
Ohooo hemde nasıl büyüyor süt oluyir sütGerçekten miii
Tecrübeli anne anlatsana kaç kilo aldın diğer çocuklarında, kaç ayda verdin, neler değişti, benim memitolar küçük mesela çok mü büyüyor
günaydın,
geçmişi okuyayım derken fotoyu kaçırdım
Kalpler kalbe bağlandı madonnamGünaydın Patilim
Tam seni etiketleyip enişte ile gelişmeleri soracaktım hissetmiş gibi geldin
Diyorum artık telepatik bağ oluştu hepimizin arasında, dün sabah da boğazım acıyordu sabahın 5 i miydi 6 sı mıydı ne uyuyamadım topiğe girdimLimonsuzzcay seni merak ettim diye o saatte geldi
Allah bizleri birbirimize görükmeyen bağlarla bağladı bence
Bir Türk atasözü der ki ;nasıl olsa bi şekilde çıkacakVallahi şuan bende hiç korkmuyorum
Ama neden korkmuyorum şuan olduğu için korkmuyorum
Sen beni bide 9 ay sonra gör
Benim saf ve ponçik gözlerim neler görüyorben altta olayım rosss ortada ciciyi de alalım patiliyide bunları ortaya sıkıştıralim Büşra sende en üstte ol ki dönerken falan biz aşağıdan bakalım sana
15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalleYaniiikendimden biliyorm
Ohooo hemde nasıl büyüyor süt oluyir süt
Ben ilkinde 18 kilo aldım emzire emzire 9 ay sonra eski kiloma düştüm hee bir de ben sezeryan olduğum.icin korse giydim sürekli hem atlet gbi zibinli korse aldım bundan 7 sene önce 65 lira vermiştim ahahahhshsaj
O korse hem göbeğimi hem goguslerimi toparlamisti sarkma olmadı mesela hiç
Çatlaklar için kakao yağı kremi kullandm çok ilk üç ay sürekli sürdüm sadece bacaklarımda var çatlak o da ırsi
oluurrben sana özel gönderirim ki
Nediyim bak şimdi bilemdim:d
Allahım sana ucuz bebek versn dilos
Bende birkaç dakikayla kacirdimgünaydın,
geçmişi okuyayım derken fotoyu kaçırdım
Kapat gözlerini sesizce yatağın altına gir ve yorganı çek üstüneBenim saf ve ponçik gözlerim neler görüyor
Ayy keşke öyle olsaydi15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalle
Memitolar büyür diyosun, süt bitince geri çok mu küçülüyor peki eskisinden acıcık daha büyük olmaz mı
Emzirme olayı bittikten sonra tabiki bir süre sonra sonuo eski hallerine geliyorlar15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalle
Memitolar büyür diyosun, süt bitince geri çok mu küçülüyor peki eskisinden acıcık daha büyük olmaz mı
Bende birkaç dakikayla kacirdim
Emzirme olayı bittikten sonra tabiki bir süre sonra sonuo eski hallerine geliyorlar
Doğumda sezeryansa hemen gitmiyor zamanla gidiyor
Ayy keşke öyle olsaydi
Evet canım evet çocuklar da öyle diyorlardı zaten. Anne sen yat biz takılırız diyeceklerKapat gözlerini sesizce yatağın altına gir ve yorganı çek üstüne
Dimi evi kim dağıtacakEvet canım evet çocuklar da öyle diyorlardı zaten. Anne sen yat biz takılırız diyecekler
Benimki de 801 sene emzirsek 1 sene keyfini çıkarırım o zamanaman şaka tabi ama benimkiler baya küçük 75 beden 80 dolgulu oluyor anca
Ha soyle beee gir moda hamilelik moduna ... ben ettm sen etme valla tadini cikar ... Allah in izniyle hwrsey yolunda gider insallah....Günaydın bebelerim
Dün doktor kimyasal süreçte, evet bir gebelik var ama tam olarak bir gebelik diyemeyiz henüz falan deyince bir dumur oldum. Ne bileyim daha önce hamile mi kalmışım ben sanıyorum ki doktora gittiğimde baya bebek mebek görücem doktor bana oh oh tosuncuk gibi maşallah falan dicekZaten sigortaya da canım sıkkındı algılarım anca açıldı. Siz küçük vahşi ve tatlı şeyler beni ikna etmeyi başardınız
Okula gitmediğim günler okula gittiğim günlerden erken kalkarak kendi canımı çok sıkıyorum. Kendimim demicem vallahi alacağım ayağımın altına.
Geyşam da bu gece nöbete gidecek. Akşam beni bekleyin kızlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Benimki de 80
Sen =ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?