- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.761
Bana da kocam iyisin iyi diyo
ama hiç ayrıntılı incelemedim Allah var
bence sorun çıkmaz, kasımda hamile kaldın sonuçtaOlabilir kuzum
Mayısta yaptık sigortayı. Kasım ayından itibaren hamile kalabilirsiniz dendi bana. Bende kaldım.
Üstelik geçen ay da son adet tarihinin ekimde olması sıkıntı yaratır mı diye sordum yaratmaz dediler.
Şimdi de son adet tarihi ekimde diye sistem beni poliçeden atıyor.
Tam tırlatmalık olay.
Halledilmeye çalışılacak bakalım.
Ama moralimi iyi bozdu.
ben de geçen hafta 60 tım,bir kaç gündür tartılmadım, tartıya çıkmaya korkuyorum60 kiloda ne kadar yanak olabilir yav
67 de benimki kadar oluyor çünkü 5 kilo kadar yanak ve gıdık var bende
çatlak ilk iki de bende de olmadı bacaklarımın üst kısmında vardı sadeceYaniiikendimden biliyorm
Ohooo hemde nasıl büyüyor süt oluyir süt
Ben ilkinde 18 kilo aldım emzire emzire 9 ay sonra eski kiloma düştüm hee bir de ben sezeryan olduğum.icin korse giydim sürekli hem atlet gbi zibinli korse aldım bundan 7 sene önce 65 lira vermiştim ahahahhshsaj
O korse hem göbeğimi hem goguslerimi toparlamisti sarkma olmadı mesela hiç
Çatlaklar için kakao yağı kremi kullandm çok ilk üç ay sürekli sürdüm sadece bacaklarımda var çatlak o da ırsi
hamileyken ve emzirirken büyüyor sonra eski haline dönüyor, hamileyken ilk aylardan itibaren çok sexi oluyor yalnız15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalle
Memitolar büyür diyosun, süt bitince geri çok mu küçülüyor peki eskisinden acıcık daha büyük olmaz mı
benim de 801 sene emzirsek 1 sene keyfini çıkarırım o zamanaman şaka tabi ama benimkiler baya küçük 75 beden 80 dolgulu oluyor anca
kız ben de anlarım ben deahh ahh beni en iyi sen anlarsın o zaman
2 sene emzirmeye çalışayım napıyım hajsjaksa
Bizimkiler baş kaldorip isyana gidemiyor
En azından hahahahahah
kaç beden takıyorsun ondan anlaşılırBenim büyük mü küçük mü bilemedim suan dabunun muhakemesini hiç yapmadığımı farkettim siz konuşunca şuan kafamı bi eğip bakıyorum ama bilmem normal galiba
Cok sağol canım benim teşekkür ederimCanım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara
Aynı durum bende de vardır az mandalina sıkıştırıp gitmedmbendeee
Tüm arkadaşlarım 85-90 ben 75
ben de ben deAhahahahha
Ben ergenliğimden beri bunun muhakemesi o yapiyirm
insan merak etmez mi ya huBana da kocam iyisin iyi diyo
ama hiç ayrıntılı incelemedim Allah var
boşver onlar sarkıyor 80 idealbendeee
Tüm arkadaşlarım 85-90 ben 75
dolgun duruyor, iyi benceben, annem, ablam
solda ki ben
Memiktolara baaakkkkkben, annem, ablam
solda ki ben
Ahahahah bende bayağıdır vardı ama dedim biri falan tanır atmıyodumAhaaa zepram da kafa yapmış
Ablamla genelde ikiz olsanız ancak bu kadar benzersiniz diyorlarponcikvegece ablanla gözleriniz bayağı benziyor
aynen canım çok benziyorsunuz, kaç kardeşsinizAblamla genelde ikiz olsanız ancak bu kadar benzersiniz diyorlar
Direk dansı yapiooo ellemeyinnnn
Sağımı solumu karıştırdım ikiside aynıben, annem, ablam
solda ki ben
Ablam ve ben :)aynen canım çok benziyorsunuz, kaç kardeşsiniz
Ablamla dimiSağımı solumu karıştırdım ikiside aynı
Maşallah maslalahbekk güzelsin
gider gider, ben önden giderim çok baş kaldırıyorlar başları çok büyükBizimkiler baş kaldorip isyana gidemiyor
En azından hahahahahah
Annen çok güzel kızAblamla genelde ikiz olsanız ancak bu kadar benzersiniz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?