- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.561
Himm bnde polen var sen de de olması lazm biliyorsun dimiNeye var bilmiyorum ama bazen böyle boğazda gıcık hapşırık falan kötü ediyor
Tıpkı ben iyiydiB Brunello Cicinelli - Herşey o (komik eğlenceli dramatik yardımsever) yavrm sen tek kelimeyle nasıl anlatilabileceksin mümkün mü bu
kk birinci noteri - olgun teyze
B BUSR4 - sempatik
poncikvegece - komik
Nego - tıpkı ben
Bonus - ciddi
@tosia - merhametli
@Amecey - kitapsever
@Limonsuzzcay - çaycı
@Kutsal_zebra - akrep
@_Gulnihal_ - güzel anne
M mehlika nur - hamiş
@Elhan - şefkatli
@Calciferr - kelebek
@-Artemis_ - yeni kertenkele
@Zipzip- - diyetci
@HayatSevinceGuzeell - kpss mağduru
@Dilos06 - iyi niyetli
@malii - komik
@Cay6 - emojisiz
@Kendinisevenbirii - seksi
Aklıma gelenler bunlar unuttukla varsa smdiden ozir
Bu kdr benzerken başka bişey yazamazdim negomTıpkı ben iyiydi
Günaydın Şamdanımmmben oyun saatinden önce esir alındım canım. oğlum uyandi sarılarak uyumak istedi. sabah okumaya başladım ama daha bitmedi sayfalar :) günaydın bu arada:)
ben oyun saatinden önce esir alındım canım. oğlum uyandi sarılarak uyumak istedi. sabah okumaya başladım ama daha bitmedi sayfalar :) günaydın bu arada:)
Günaydın herkese
günaydın tatlış hanımlar
Günaydn tatlı gebeşgünaydın tatlış hanımlar
Günaydın, sen yeni misin :)Günaydın herkese
Günaydın balım :) beni de babanne esir aldıben oyun saatinden önce esir alındım canım. oğlum uyandi sarılarak uyumak istedi. sabah okumaya başladım ama daha bitmedi sayfalar :) günaydın bu arada:)
Günaydın hisgeldin :)Günaydın herkese
Tatlı gebesim gunaydingünaydın tatlış hanımlar
Yok canım çok eskiyim eskidim bayaGünaydın, sen yeni misin :)
Hiç görmedim seni buralarda
Valla buzların erimesine bizde sevindikdün çok çok çooooookkk konuşmuşsunuz, bir kaç sayfa okudum ama bitecek gibi olmayınca bıraktım,
poncikvegece eşinle aranızdaki buzlar erimiş sevindim canım, bir de çok tatlı bir çiftsiniz maşaallah
Hiç görmedim burdaa kiiiii, gözümden de kaçmış olabileeeYok canım çok eskiyim eskidim bayaara ara katılıyordum
Tamamgebeş sensin taam mı
Yok kuzu ne kusuru karşılaşmadık senle :)Hiç görmedim burdaa kiiiii, gözümden de kaçmış olabileee
Özür dilerim, kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?