Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
urfalılarda ve ikizlerde mi oluyor bu şairlik, eşim de şiir yazardı bir zamanlar
adamın ilhamını körelttim
gerçi geçen bir hatası oldu bir dörtlük yazdı bana
Urfalı ve şiirr yazıyor
Way anasını sen urfalıların en iyisini almışsın tut bırakma

Urfalı ve şiirr yazıyor
Way anasını sen urfalıların en iyisini almışsın tut bırakma
dışı seni içi beni yakar hesabı, herkes çok iyi eşin var der, ben de içimden gel de onu bana sor derim

Çok sık gorusmedigimzden tatlı geliyor
Bizi aslnda çok seviyor da bazı etkenler izin vermiyor

çocuk ayrımı yapıyorsa normal daha çooook uzaktan sever :)

bulantılar kesildi mi komple:) yemek yapıyo musun tamamen

Günaydın hanımlar
Herkese günaydın
B Brunello Cicinelli inşallah değer 2 katına çıkmış olur bugün merakla haberini bekliyorumm♥♥
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Günaydın kizlar dün feci basım ağrıyordu oyun saatinde bir de baabnnemdeydim o yüzden bana güzel şeyler yazan herkese teşekkür ederm bnde yazicam müsait zamanda şuan kan kuyrufundayin
Günaydınnnnn Hatunlar
bekleyelim balım
Cici naptı acaba uyanmadı herhalde daha
Günaydın herkese
günaydın tatlış hanımlar
Günaydın kızlar
Cici nezaman kan verecekti onun yerine ben heyecan yaptım B Brunello Cicinelli
Günaydın kızlar ☺ B Brunello Cicinelli madonnam gittin mi
Günaydın kelebeklerim
Öncelikle kuzularım D e f n e adlı arkadaşımız topikte bir ara oldukça aktifti ama bazı nedenlerden dolayı gitmek zorunda kalmıştı ama sağolsun haberli gitmişti. Geri dönmüş. Hatırlayanlar olacaktır defnemizi. Defneden sonra gelenler hatırlamaz belki. Ama kendisi de bizim kıymetli kertemkelelerimizdendir ve döndüğü için çok mutlu oldum ben
------
Geyşam dayanamayıp mutlu haberi vermiş şubede Yakında çocuğum oluyor diye alnına dövme de yaptıracak zaar.
Pasta almışlar kutlama yapıyorlarmış.
O yüzden hala gelemedi.
Geldiği zaman direkt çıkacağız kan vermeye gideceğiz. Verdikten sonra 2 saate de çıkıyor zaten.
Hatta aradı tam şimdi. Hadi ben hazırlanıyorum. Karnıma heyecan ve stresten o kadar ağrı giriyor ki. Kötü kötü hisler geliyor. Dua edin kuzularım 386.6 dan yüksek değer göreyim.
Hadi öptüm hepinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…