Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes ne yediğini mi yazio :)
Kesn ben atilirm sanirm

Bol bol elma yulaf mi yiycem smdi

Ama ucunda eski kiloya kavuşmak varsa yicez napalim :)
Niye bol bol elma yulaf yiyorsun ki,güzel kahvaltını yaparsın en önemli öğün kahvaltı
Öğlen yemeğinde protein yersin tavuk ,et,balık olur
Aksam yemeginde de sebze yemekleri yersin
Günde en az 2lt su içtin mi tamamdır
Spora da vaktin olursa süper olur

ay böyle diyince çok kolay gözüküyor yapasım geliyor ama ben çikolatasız yapamıyorum ve bitterde acı geliyor

Babamn eski diyet kağıdı vardı onu alayım beri
Kendime boşuna duzenlemeyeyim
Doğsun az biraz emsin baktm kilo gitmiyor hemen diyet

Su suya artık yavaş yavaş alıştım zaten çok zor geliyor su içmek

ay böyle diyince çok kolay gözüküyor yapasım geliyor ama ben çikolatasız yapamıyorum ve bitterde acı geliyor
Cikolatasız yaparsın canım ben cikolataların içinde oldugum halde cikolata yemezdim
Bitter cikolatanın da derecesi düşük olanları yiyebilirsin onlar o kadar acı olmaz

Cikolatasız yaparsın canım ben cikolataların içinde oldugum halde cikolata yemezdim
Bitter cikolatanın da derecesi düşük olanları yiyebilirsin onlar o kadar acı olmaz

antep fıstıklı dururken
Kız bende bitter çok ssverm
Gerçi hepsi çok güzel ayırt etmek imkansiz

Ben en çok fındıklı ve fıstıklı seviyorum

Babamn eski diyet kağıdı vardı onu alayım beri
Kendime boşuna duzenlemeyeyim
Doğsun az biraz emsin baktm kilo gitmiyor hemen diyet

Su suya artık yavaş yavaş alıştım zaten çok zor geliyor su içmek
Dogsun da en az 4-5 ay gecsin sonrasında baslarsın
Suyu içmek benim içinde cok zor yaa hiç su içmek aklıma gelmiyor şişe tasıyorum yanımda :)))

hajsjjahajaj kızz her yer battı demek
Daha da 20 dk gelmezdi benim çişim
Ben hamilelgmn son ayndayken kum dokuyormusum acayip sanci ve sksklik hissim var bebekten dolayi doktor idrar tahlili istedi aa dedm iyi baya sksgm dedim esime .. girdim ciktim wc ye tahlil kabinda 3 4 damla cis anca var ... esim noldu hani sksktin dedi ne bilim yapamadm buna iste dedm
Neyseki azicik bi miktar dahi olsa da tahlil icin yeterliymis oyuzden oyle cook gelsn diye beklemeye gerek yk aklnzda bulunsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…