- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.661
Şüphem yok vallaAyy keşke ellerimle beslerdim seni valla
Herkes ne yediğini mi yazio :)Tamam bekliyorum dogumdan sonra
Aslında cok fazla birsey yaptırmıyorum menü paylaşımı yapılıyor menüde kacamaklar olursa ceza veriyorum ::))bu ara cezalardan uzak kaldım ama yarın yeniden baslıyorum :))
Herkes kendine uygun sporu yapıyor ama bu ara cokk tembeliz
:d
Evet canım herkes ne yerse yazıyor,Herkes ne yediğini mi yazio :)
Kesn ben atilirm sanirm
Sen Urfalı misn gizUrfalı diye demiyorum hemşehrilerim hep öyledir
Bol bol elma yulaf mi yiycem smdiEvet canım herkes ne yerse yazıyor,
Bir iki gün yersin menülerine o kadar kişi yorum yapınca üçüncü gün yiyemezsin zaten
Ay bilmiyordumEvet rosssumm
Niye bol bol elma yulaf yiyorsun ki,güzel kahvaltını yaparsın en önemli öğün kahvaltıBol bol elma yulaf mi yiycem smdi
Ama ucunda eski kiloya kavuşmak varsa yicez napalim :)
Niye bol bol elma yulaf yiyorsun ki,güzel kahvaltını yaparsın en önemli öğün kahvaltı
Öğlen yemeğinde protein yersin tavuk ,et,balık olur
Aksam yemeginde de sebze yemekleri yersin
Günde en az 2lt su içtin mi tamamdır
Spora da vaktin olursa süper olur
Babamn eski diyet kağıdı vardı onu alayım beriNiye bol bol elma yulaf yiyorsun ki,güzel kahvaltını yaparsın en önemli öğün kahvaltı
Öğlen yemeğinde protein yersin tavuk ,et,balık olur
Aksam yemeginde de sebze yemekleri yersin
Günde en az 2lt su içtin mi tamamdır
Spora da vaktin olursa süper olur
ay böyle diyince çok kolay gözüküyor yapasım geliyor ama ben çikolatasız yapamıyorum ve bitterde acı geliyor
Cikolatasız yaparsın canım ben cikolataların içinde oldugum halde cikolata yemezdimay böyle diyince çok kolay gözüküyor yapasım geliyor ama ben çikolatasız yapamıyorum ve bitterde acı geliyor
Cikolatasız yaparsın canım ben cikolataların içinde oldugum halde cikolata yemezdim
Bitter cikolatanın da derecesi düşük olanları yiyebilirsin onlar o kadar acı olmaz
Kız bende bitter çok ssverm
Gerçi hepsi çok güzel ayırt etmek imkansiz
Yanık sesli miAy bilmiyordum
Bnde bu yanık sesli şiirsel yönün nerden geliyor acaba diyordum
Dogsun da en az 4-5 ay gecsin sonrasında baslarsınBabamn eski diyet kağıdı vardı onu alayım beri
Kendime boşuna duzenlemeyeyim
Doğsun az biraz emsin baktm kilo gitmiyor hemen diyet
Su suya artık yavaş yavaş alıştım zaten çok zor geliyor su içmek
Tamam bitterli anteplilerde var
Ben hamilelgmn son ayndayken kum dokuyormusum acayip sanci ve sksklik hissim var bebekten dolayi doktor idrar tahlili istedi aa dedm iyi baya sksgm dedim esime .. girdim ciktim wc ye tahlil kabinda 3 4 damla cis anca var ... esim noldu hani sksktin dedi ne bilim yapamadm buna iste dedmhajsjjahajaj kızz her yer battı demek
Daha da 20 dk gelmezdi benim çişim
Dene ama cok fazla da sevme bencehiç denemedim bi deneyim onları beğenirsem diyete başlıycam, günde kaç kare yeme hakkım olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?