- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.641
Her eve lazımsın Yaaa keşke burda olsan
Ayy keşke ellerimle beslerdim seni vallaHer eve lazımsın Yaaa keşke burda olsan
Tamam bekliyorum dogumdan sonraDoğumdan sonra gelicem bn kaptan
Neler yapıyorsunuz ne gbi şeyler yaptiriyorsunuz
Urfalı diye demiyorum hemşehrilerim hep öyledirevet romantikliği vardır, önceki şiirlerinin yanında bu şiir bile değil aslında
evet romantikliği vardır, önceki şiirlerinin yanında bu şiir bile değil aslında
Menü mü belirliyorsunuz, ayy çok güzelmiş ❤Tamam bekliyorum dogumdan sonra
Aslında cok fazla birsey yaptırmıyorum menü paylaşımı yapılıyor menüde kacamaklar olursa ceza veriyorum ::))bu ara cezalardan uzak kaldım ama yarın yeniden baslıyorum :))
Herkes kendine uygun sporu yapıyor ama bu ara cokk tembeliz
Menü belirlemiyoruz aslında herkes ne yediyse yazıyor menüleri yorumluyoruz, az yedin cok yedin, olmamıs gibi yorumlarMenü mü belirliyorsunuz, ayy çok güzelmiş ❤
Hiç incelememiştim ben herkes kendisi yapıyor kilo veriyor yarışma ona göre oluyor sanıyordumÇok güzelmiş
Bende bir zayıflama sürecinden geçtim, Allah bir daha düşürmesinMenü belirlemiyoruz aslında herkes ne yediyse yazıyor menüleri yorumluyoruz, az yedin cok yedin, olmamıs gibi yorumlar
Menü belirlemiyoruz aslında herkes ne yediyse yazıyor menüleri yorumluyoruz, az yedin cok yedin, olmamıs gibi yorumlar
aynenUrfalı diye demiyorum hemşehrilerim hep öyledir
evet, şiirlerle güzel hikayelerle tavladı benihmmm seni öyle tavladı demek
aynen
evet, şiirlerle güzel hikayelerle tavladı beni
Biliyorum diyet günlüğünde görmüştüm cok güzel kilo vermişsin tebrik ederimBende bir zayıflama sürecinden geçtim, Allah bir daha düşürmesin
Tamam canım her zaman beklerimhmm anladım benim düşündüğüm doğruymuş, ya aslında çok menü var ama bi türlü başlayamıyorum, ama kış biraz daha gelsin başlıycam inşallah sizin takıma gelirim o zaman
Hortumlu çeşme vardı yıkadım öylesi ciktm bulmak istediğim gbi biraktm yani hıh
Ya çen çaya alıştın da arkadaşlarına da mı vermeye başladın
Yaa çok romantikvay bee ne güzel sana şiirler yazmasıı
benim kocam şiir yazmadı ama kanun çalarak fikrimin ince gülünü söylemişti üniversitede ilk tavlayacağı zaman
Ya çen çaya alıştın da arkadaşlarına da mı vermeye başladın
Teşekkürlerrrr zipzip :)Biliyorum diyet günlüğünde görmüştüm cok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Hamilelikte dikkat edersen cok fazla kilo problemin olmaz
vay çok romantikvay bee ne güzel sana şiirler yazmasıı
benim kocam şiir yazmadı ama kanun çalarak fikrimin ince gülünü söylemişti üniversitede ilk tavlayacağı zaman
vay çok romantik
bu erkekler varya tavlayacak bir şeyler buluyorlar mutlaka
Yaa çok romantik
Yaa bayildimiveeett hemde çok tatlış bir kız alıştırdıı, şimdi ona da benden çay içine şeker niyetine kendimi kattım ama
Eki Görüntüle 2557114
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?