Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğumdan sonra gelicem bn kaptan
Neler yapıyorsunuz ne gbi şeyler yaptiriyorsunuz
Tamam bekliyorum dogumdan sonra
Aslında cok fazla birsey yaptırmıyorum menü paylaşımı yapılıyor menüde kacamaklar olursa ceza veriyorum ::))bu ara cezalardan uzak kaldım ama yarın yeniden baslıyorum :))
Herkes kendine uygun sporu yapıyor ama bu ara cokk tembeliz

Menü mü belirliyorsunuz, ayy çok güzelmiş ❤
Hiç incelememiştim ben herkes kendisi yapıyor kilo veriyor yarışma ona göre oluyor sanıyordum Çok güzelmiş

Menü mü belirliyorsunuz, ayy çok güzelmiş ❤
Hiç incelememiştim ben herkes kendisi yapıyor kilo veriyor yarışma ona göre oluyor sanıyordum Çok güzelmiş
Menü belirlemiyoruz aslında herkes ne yediyse yazıyor menüleri yorumluyoruz, az yedin cok yedin, olmamıs gibi yorumlar

Menü belirlemiyoruz aslında herkes ne yediyse yazıyor menüleri yorumluyoruz, az yedin cok yedin, olmamıs gibi yorumlar

hmm anladım benim düşündüğüm doğruymuş, ya aslında çok menü var ama bi türlü başlayamıyorum, ama kış biraz daha gelsin başlıycam inşallah sizin takıma gelirim o zaman

aynen

evet, şiirlerle güzel hikayelerle tavladı beni

vay bee ne güzel sana şiirler yazmasıı
benim kocam şiir yazmadı ama kanun çalarak fikrimin ince gülünü söylemişti üniversitede ilk tavlayacağı zaman

vay bee ne güzel sana şiirler yazmasıı
benim kocam şiir yazmadı ama kanun çalarak fikrimin ince gülünü söylemişti üniversitede ilk tavlayacağı zaman
vay çok romantik
bu erkekler varya tavlayacak bir şeyler buluyorlar mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…