Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evladın tabiki daha başka
Yigen de bütün sorumluluk karşı tarafta olup sen sadece seviyorsun ya o güzel

Evladın tabiki daha başka
Yigen de bütün sorumluluk karşı tarafta olup sen sadece seviyorsun ya o güzel
Allah seni ne düşünüyor ya ya rossss

Bunun da tüm sorumluluğu bende nerdeyse baksana boyna benimle bugün onun yüzünden işten öğlen çıktım dışarı çıkmak istiyormuş küçük hanım
Akşam da bizde kalmak istiyormuş dedim yok teyzecim günde 1 doz yeter
O ne demek ki diyo seni eve bırakıyorum yani dedim çok soru soruyor yaa boyna soruyo
O ne bu ne bu neden böyle o kim itina ile açıklıyorum sonra birdaha aynı seyler ayyyy

İşte bak sen onu bırakıp gidiyorsun eve gelip donleniyorsun
Hep seninle olup sorulara da maruz kaliyorsan o evlat oluyor

Allah hepsini tattirsin herkese
Benmkilern çenesi durmuyor smdi bir de erkek olunca sürekli Bruce Lee olarak takılıyoruz evin içinde sürekli

Benim de bir yanım erkek istiyor cokkkk
Bu zilliyle vakit geçirdikçe de Kız çekiyor canım
Kafam da deli sorularr
Senin erkekler ne tatlıdırrr oyyyy
Ben doğuluyum ondan erkek hastalığı var herhalde bende bizim Doğu da biraz erkek cocugu kıymetlidir

Her ikisi de olmalı yaa bir evde bence
İkisinin de tadı başka gbi geliyor
Hep derim doğuda evlenseydim kesin zengindim kv kp erkeğin kiymetni bilirdi en azından

Sana yigenimin fotosunu atayım dedm ama kapalıydı ozelin bnde vazgeçtim hakkın sooldu kayboldu
Hahahahshhshashha

Gözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla devam eder insAllah

Ahhh ahhh kuzu iste benim kizimla yasitti o yegeninde benim kiz da oyle ayaga kalksam nereye niye markwtten ne alsam niye aliyosun a kadar soruyo herseyiii geceye kadr iflahim kesiliyo cevap vermekten ona

Goz rengi ve şeklinden anlayan var mı biraz iddilastik biriyle de gözümü atsam renk ve şekil olarak hangi gruba giriyor söylecek biri var mı attıktan sonra kaldiricam hemen bakiverin gari

valla ben pek anlamam ama yeşili bilirim kendiminki yeşil olduğundan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…