- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.921
Evladın tabiki daha başkaOyyy yerim o hamuruuuuu
Yaa nedense bana da yeğen daha başka gibi geliyor ya evladım yok tabi bilemiyorum ama , bu 3 numaranın bir teyzemmm deyişi var varımı yoğumu veresin geliyor o kadar seviyorumm bana bazen dudaklarını büzüp kardeş gelince beni gene sev tamam mı deyişi var alıp böyle bağrıma basıyorum cocugu
Heh bende onu dicektimEvladın tabiki daha başka
Yigen de bütün sorumluluk karşı tarafta olup sen sadece seviyorsun ya o güzel
O yüzden en güzel taraf hala ve teyze olmakHeh bende onu dicektim
Allah seni ne düşünüyor yaEvladın tabiki daha başka
Yigen de bütün sorumluluk karşı tarafta olup sen sadece seviyorsun ya o güzel
Sağol canımÇok belli güzelleştirmis seni
Ama zaten güzelsin masallaj
İşte bak sen onu bırakıp gidiyorsun eve gelip donleniyorsunAllah seni ne düşünüyor yaya rossss
Bunun da tüm sorumluluğu bende nerdeyse baksana boyna benimlebugün onun yüzünden işten öğlen çıktım dışarı çıkmak istiyormuş küçük hanım
Akşam da bizde kalmak istiyormuşdedim yok teyzecim günde 1 doz yeter
O ne demek ki diyoseni eve bırakıyorum yani dedim çok soru soruyor yaa boyna soruyo
O ne bu ne bu neden böyle o kimitina ile açıklıyorum sonra birdaha aynı seyler ayyyy
Benim de bir yanım erkek istiyor cokkkkİşte bak sen onu bırakıp gidiyorsun eve gelip donleniyorsun
Hep seninle olup sorulara da maruz kaliyorsan o evlat oluyor
Allah hepsini tattirsin herkese
Benmkilern çenesi durmuyor smdi bir de erkek olunca sürekli Bruce Lee olarak takılıyoruz evin içinde sürekli
Her ikisi de olmalı yaa bir evde benceBenim de bir yanım erkek istiyor cokkkk
Bu zilliyle vakit geçirdikçe de Kız çekiyor canım
Kafam da deli sorularr
Senin erkekler ne tatlıdırrr oyyyy
Ben doğuluyum ondan erkek hastalığı var herhalde bendebizim Doğu da biraz erkek cocugu kıymetlidir
Hiç bim den almadim öyle bişey kuzum ne kdr iyidir kaliteli mıdır bilmiyorm inanKızlar bime hamis pantolonu gelmiş, eşofman gibi penye, aldım ama dizi çıkar mı acaba
Evde bir deneyeyim olmadı geri veririm, zaten alırken dedim evde denicem geri getirebilirim diyeHiç bim den almadim öyle bişey kuzum ne kdr iyidir kaliteli mıdır bilmiyorm inan
Eki Görüntüle 2557174
Kuzularımmmmmmmmmmmmmmm
Kimyasal gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım bu artış
2 kat beklerken 386,6 beklerken daha çok artmış benim bebeğim ya
Çok mutluyum ya anlatamam üstümden bir yük kalktı sanki oh
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin artık hep hep dua edicem isteyenlere
Artık 3 aralıkta keseyi görmeye gideceğiz.
Bu arada bat günüm bugündü. Yani bugün regl olacağım gündü.
Şimdi gitmek zorundayım etiketlere dönemedim akşama yemeğe misafirler var. Yemek hazırlayacağız geyşamla.
Ben ve 1 milimetrelik bebeğim hepinizi öpüyoruz
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
Kuzum sen keseyi görmeye gittin miGözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla devam eder insAllah
Yok kuzum bugün gidemedim yarın gidicem insAllahKuzum sen keseyi görmeye gittin mi
Ahhh ahhh kuzu iste benim kizimla yasitti o yegeninde benim kiz da oyle ayaga kalksam nereye niye markwtten ne alsam niye aliyosun a kadar soruyo herseyiii geceye kadr iflahim kesiliyo cevap vermekten onaAllah seni ne düşünüyor yaya rossss
Bunun da tüm sorumluluğu bende nerdeyse baksana boyna benimlebugün onun yüzünden işten öğlen çıktım dışarı çıkmak istiyormuş küçük hanım
Akşam da bizde kalmak istiyormuşdedim yok teyzecim günde 1 doz yeter
O ne demek ki diyoseni eve bırakıyorum yani dedim çok soru soruyor yaa boyna soruyo
O ne bu ne bu neden böyle o kimitina ile açıklıyorum sonra birdaha aynı seyler ayyyy
Goz rengi ve şeklinden anlayan var mı biraz iddilastik biriyle de gözümü atsam renk ve şekil olarak hangi gruba giriyor söylecek biri var mıattıktan sonra kaldiricam hemen bakiverin gari
Dünyada %2 lik kısımdasinvalla ben pek anlamam ama yeşili bilirim kendiminki yeşil olduğundan
Çok açıyorsun arayı. Eskiden böyle değildin oysa kiBen seni yerim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?