- 8 Eylül 2016
- 103.392
- 438.345
- 898
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.961
Baska yok mu ailede o zaman haklılarbenim kardeşimde hep der bütün kuzenlerin istihkakını çalmışsın diye tüm torunlardan tek renkli gözlü benim
Al işte ananem.ilk.ikisinde genini vermemiş üçüncüde mavi gözlü olmuş o da oğluna geçirmiş mavi gözü o mavi gözlü oğlan da kızı oldu smdi o daavi gozluBu işler biraz şans işi :))
4 kardesiz tek mavi gözlü benim :))
Ayy üzüldüm ya smdihahsahs yok kız kalbim delik doğmuşum küçüklüğüm hep hastanelerde geçti benim pekte 1-0 önde gibi değildiim
Baska yok mu ailede o zaman haklılar
Aslında benim babam mavi gözlü ama annem kahverengi olunca diger kardeslerim kahverengi olmus :))Al işte ananem.ilk.ikisinde genini vermemiş üçüncüde mavi gözlü olmuş o da oğluna geçirmiş mavi gözü o mavi gözlü oğlan da kızı oldu smdi o daavi gozlu
Nesilden nesile bize aktarilmasi gerekirken ananem üçüncüye aktarmış herseysini
Gerçi babannem ela gözlü ona da çekmemiş ahh bu büyükler çok bnciller
üzülme kuzucum iyiyim şimdi hatta gebelik düşündüğümde kalp doktoruna gittim doktor dedi ki çok temiz işçilik çıkarmış kim ameliyat ettiyse, eğer bana ameliyattan bahsetmesen anlamazdım çok sağlıklısın maşallah dediAyy üzüldüm ya smdi
Valla işin saksina saapmistm ama
Çok geçmiş olsun kapalı mi smdi
Aslında benim babam mavi gözlü ama annem kahverengi olunca diger kardeslerim kahverengi olmus :))
Ben iki numarayım ikincide bulmuslar maviyi :)
Demekki Allah'ın bir bildiği var hepsi mavi olsa mavi mavi giderdi ortalıkAslında benim babam mavi gözlü ama annem kahverengi olunca diger kardeslerim kahverengi olmus :))
Ben iki numarayım ikincide bulmuslar maviyi :)
Ayy iyi bari yaaüzülme kuzucum iyiyim şimdi hatta gebelik düşündüğümde kalp doktoruna gittim doktor dedi ki çok temiz işçilik çıkarmış kim ameliyat ettiyse, eğer bana ameliyattan bahsetmesen anlamazdım çok sağlıklısın maşallah dedi
Demekki Allah'ın bir bildiği var hepsi mavi olsa mavi mavi giderdi ortalık
Ben daha çok ela bal rengi tonlarını seviyirm keşke öyle sipariş verebilseydik azcik şöyle.olsun bundan olsun Jennifer poposu olsun sharika teni olsun falan
Valla insn ne isterse oluyor hamileykenbizim aile komple siyah saçlı biliyor musun Ross
annem kıvırcık saçlı ve hep demiş ki
keşke rahmetlik babam gibi renkli gözlü kumral saçlı
saçları düz bir kızım olsa demiş
bana hep der ki ben seni sipariş ettim der
Ayy iyi bari yaa
Kalp çok oenmli arada eşine de bak bende ki kalp yamalı ona göre fazla ellesip kırma de
Gerçi senin kv de de yoktu
Gene şanslısın işte sansliisn kızım
Valla insn ne isterse oluyor hamileyken
Bende oğlum şöyle olsun falan demistm ama keşke göz rengini de saapsaymisim
Ne güzel sipariş bebek leylek getirmiş gbi
:dSagonun drama yolları şarkısında 'yırtık kalbim yamalı' diye cümlesi varya ben hep onu derim
yamalı benim kalbim diye
ahaahhaha doğru bak o konuda şanslı olabilirim
:d
Sagopayi çok uzun zamandır dinlemiyorm ya artık bni baydı sanirm
Drama yollarını bir-iki defa anca dinlemismdir
Ama.guzel kendine uygun sözü bulmuşsun
İşte her türlü yerden girer seni şanslı çıkarırım
Eğer öyle bişey tutarsa çığlık atarm bu çocuk benm değil bizde renkli gözlü yok diyeinşallah kızın olsun ve renkli gözlü olsunnn şu cuma akşamı dua ediyim sana tabi ki öncelikle sağlıklı olsunn
İyisi de kötü kötüsü de kötü boşver en güzel duayı etmişsin keşke zamanında bende aynı duayı etseymisimkızz valla ben ömrüm boyunca hep ya kaynanam kötü olursa derdim
annemle babannem hiç anlaşamaz çünkü
şansıma kaynanam yok
Eğer öyle bişey tutarsa çığlık atarm bu çocuk benm değil bizde renkli gözlü yok diye
Bir ananm var gözü benzerse huyu da benzer diye korktum bı anhiç mi yok kız vardır illa sülalede
İyisi de kötü kötüsü de kötü boşver en güzel duayı etmişsin keşke zamanında bende aynı duayı etseymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?