- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.041
En ucuzunu alcam
Nasııılllllben tartının doğru tartıp tartmadığını üstüne 5 kiloluk salça bidonumu koyup anlıyorum
Nasııılllll
Bende su şişesi ile denedim 5 ltlik :))ben tartının doğru tartıp tartmadığını üstüne 5 kiloluk salça bidonumu koyup anlıyorum
İyiyim canım. Eve gelince nefes aldığını hissediyorum hastanede hep gerginim.kendimi böcek gibi hissediyorum orda. Nereye gideceğimi bilemiyorum sanki her an birinden ters bir hareket gelecekmiş gibi oluyor.Nasılsın cnm bebisler kızın ne alemde
Bir de kv - anne problemini çözebildiniz mi nasıl kaliyrsunuz nabiyorsunuz
20 miiiia101 den 20 tlye almıştım o günde tam salçam gelmişti köyden öyle bi denedim tam 5 kg tartmıştı
tabi belli bi kilonun üstünde sapıtabilme ihtimali olabilir
A101, bime ara sıra geliyor canım ucuz tartılar20 miiiidur alınca bende deneyeyim
Bayağıdır gelmiyo ama sanrsamA101, bime ara sıra geliyor canım ucuz tartılar
Canmmm cici bin ve binin katlarında profile girip akrostiş şiir yazıyordu baktı bu iş böyle olmuyor beş ve katlarında yaptı 45 bin 50 bin de profilinde şiir kazanıyorsun
Önceden binde birdi şimdi 5 bine çıktıCanmmm cici bin ve binin katlarında profile girip akrostiş şiir yazıyordu baktı bu iş böyle olmuyor beş ve katlarında yaptı 45 bin 50 bin de profilinde şiir kazanıyorsun
Bu hain kutsalda pusuda bekliyor tam binlerde strateji geliştirip hoopp ödülü kazanıyor
Lohusa insana yapılmaz bu en azından annen bari yanında olsaydı valla çok zor iki tarafı idare etmekİyiyim canım. Eve gelince nefes aldığını hissediyorum hastanede hep gerginim.kendimi böcek gibi hissediyorum orda. Nereye gideceğimi bilemiyorum sanki her an birinden ters bir hareket gelecekmiş gibi oluyor.
Kızım bugün biraz daha iyiydi. Çok sorun olmamış.
Kv - anne sorunu çözemedik. Şimdi herkes kendi evinde. Bebekler gelince ne olacak bilmiyorum. Annemle kv telefonda konusurlardi sohbet ederlerdi şimdi hiç konusmadilar sanırım kv de tavir aldı. Her ne kadar kızsam da eşimin annesidir. Diğer tarafta da annem. Arada kaldım
SayendeÖnceden binde birdi şimdi 5 bine çıktı
Bnce gozlern ve kirpiklerin çok hoş maslalah kirpiklerine bakmaktan göz rengine konstre olamamış olabilirimBenim attığın fotodaki gibi sarımsı değil ama bariz turuncumsu oluyor :)
Suçlusu ben miyim yaniSayendekazana kazana maşallah
Ben öyle bişey demedim bak sen dedinSuçlusu ben miyim yani
Sayende demek ne demekBen öyle bişey demedim bak sen dedin
Kim demiş ne zaman demiş hiç hatirlamiyormSayende demek ne demek
Hormonlarına veriyorumKim demiş ne zaman demiş hiç hatirlamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?