- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.081
Telefonumu da kapatcam kendi halimde kavrulcam valla bıktım :)Gitsende yapacak olan konuşacak olan gene yapıp konuşacak ross
Ay teşekkür ederim ♥♥♥senin güzel.bakam gözlerin bir ara güneşte de atarım rengini ♥
Çok güzel gözüküyorlar canım ellerine sağlık
Teşekkür ederimGuneste değişiyor mi bu renk cnm
Böyle bile çok guzel
Beklemez mi mesela atiyorm 1005 de kalmış msj
Bekliyoruz koyu kahve gözümleTeşekkür ederimevet güneşte turuncumsu bir hale geliyor bir gün net bir şekilde güneşte cekeirm
Hoşgeldin iyiyz sen nasılsınHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür canım uzandım dinleniyorumBekliyoruz koyu kahve gözümle
Hoşgeldin iyiyz sen nasılsın
İyi yaptın ohh keyfin bol olsunBende iyiyim çok şükür canım uzandım dinleniyorumsohbetinize katılayim dedim
Hepimizin insAllahİyi yaptın ohh keyfin bol olsun
Ayy sende mi hamilesin
Kuzum sen daha 1 aylık hamilesin heeÇok güzel gözüküyorlar canım ellerine sağlık
Rosss biliyün nü benim gözler ela aglayinca mavi oluyorGuneste değişiyor mi bu renk cnm
Böyle bile çok guzel
Amin ins sende alirisn bir an önceHepimizin insAllah
Evet canım Allah nasip ederse hamileyimsiz biraz daha büyümüşsunuz bizden MaşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Evet canım çok şükür Allah razı olsun amin insAllah çok uğraştık sonunda Rabbim nasip etti sağlıkla devam eder insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahKuzum sen daha 1 aylık hamilesin heesonunda oldu ne çok ugrastin canım benim yaa Allah kucagina sağlıkla neşeyle almayı nasip etsin küçük pandayı
WuhuueeewwwRosss biliyün nü benim gözler ela aglayinca mavi oluyor
MaşAllahAmin ins sende alirisn bir an önce
Biraz zor zamanları geçirdik bitirdik gbi bakalım :)
Yok bnm üçüncüMaşAllahbugün benim sol kasığımda bı Ağrı var baya hissettiriyor kendini nefes alırken batıyor gibi normaldir insAllah kızımda nasıldı hiç hatırlamıyorum senin ilk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?