- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.141
NiyeeeeeeeeHormonların beni ele geçirmesyle fenalardayim :)
Oh oh ne güzel canmm iyi yapmışsınız
Bir gün teyze ya da hala olduğunda anlayacaksın büşüm inanılmaz bir duygu ❤❤
O teyzemmm deyişleriii ömür verilir inankiii
Düşseler oturup ağlıyorum canları yansa benim daha çok yanıyor sankii
Geliyorlar bazen öyle aradaNiyeeeeeeee
Ne yaptınnn bakayım bugünnnsenin minnoş kalbini yirim ❤
maşallah ama çok tatlılar
Allah seni bir şey oldun sandım deliGeliyorlar bazen öyle arada
Belli değil. Emmeye başladıklarında hastaneye yatacağım ondan sonra ne zaman derlerse. Tamam anneden beslenebiliyorlar dediklerinde saliyorlarmis.. hapishane gibiLohusa insana yapılmaz bu en azından annen bari yanında olsaydı valla çok zor iki tarafı idare etmek
İns en kısa zamanda evlerine gelir bebisler ne zaman gelecekelr
Görünce dayanamadım paylaştım,ama bak orda hamiş değilim, önceden çekilmiştim ben onuben örnek hamişlerde seni göstermiştim Rossla, herkes direklere tırmanıyordu (cici ve patili) bakın mehlika ve ross yapıyor mu hiç demiştimSende mi bürütüs
MaşAllah çok marifetliEvett muhallebi yapıyordubı eliyle karıştırıp diğeriyle bize yazıyordu
Rabbim gönlündekini nasip etsin insAllahMaşallah allaj bağışlasın canm
Benm ikisi de erkekbakalim
Ne yaptınnn bakayım bugünnn
Kizlar yarın gorumcemi oğlunun sözü varmış. Az önce çağırdılar. Benim gitmem yanlış mi olur? Lohusa olduğum için gerçi lohusa olup olmadigimin henüz ben bile farkında değilim ama. Yani bunlar biraz aşırı mutaassıp görünen diyim yani yanlış bir şey de demek istemiyorum. Kısaca oraya gelenler Beni ayıplarlar mi? Gitmesem görümcem e ayıp olur mu ben ne düşüneceğimi de şaşırdım. Basım açık olduğu için sanırım içlerinde tek açık da benn olacağım ilk evlendigimde bu yüzden biraz çektim bakışlardan laflardan tavırlardan falan.
Lohusa olduğun için gitmezsen hoş karşılarlar bence, bir de söz, nişan düğün olsa neyseKizlar yarın gorumcemi oğlunun sözü varmış. Az önce çağırdılar. Benim gitmem yanlış mi olur? Lohusa olduğum için gerçi lohusa olup olmadigimin henüz ben bile farkında değilim ama. Yani bunlar biraz aşırı mutaassıp görünen diyim yani yanlış bir şey de demek istemiyorum. Kısaca oraya gelenler Beni ayıplarlar mi? Gitmesem görümcem e ayıp olur mu ben ne düşüneceğimi de şaşırdım. Basım açık olduğu için sanırım içlerinde tek açık da benn olacağım ilk evlendigimde bu yüzden biraz çektim bakışlardan laflardan tavırlardan falan.
kuzum ben olsam gitmem dediğin gibi Lohusasın gözleri kalır valla Allah korusun, hem bin tane şeyle uğraşıyorsun yoruluyorsun zaten ev hastane arasında.. anlamaları lazım.. Düğününe kınasına gidersiniz artık..
Sağ olunLohusa olduğun için gitmezsen hoş karşılarlar bence, bir de söz, nişan düğün olsa neyse
Canım benim senden önemli değil ama hiçbişey şu an o yüzden bence kendini düşün görümcende anlayışla karşılayacaktır, daha çok özel günler olacak hep birlikte olacağınız inşallahSağ olungörümcem refakatçi kalmıştı hastanede. Ona borcum var gibi hissettim. Gerçekten şaştım kaldim ne yapacağımı bilemiyorum. Gitmesem daha iyi olacak herhalde. Sizin düşünceleriniz de önemliydi ❤
CanımsınCanım benim senden önemli değil ama hiçbişey şu an o yüzden bence kendini düşün görümcende anlayışla karşılayacaktır, daha çok özel günler olacak hep birlikte olacağınız inşallah
Merhaba kızlar.
Cici annemizin gebeliğinin artan değerlerle tescillenmesi çok mutlu etti beni. B Brunello Cicinelli annemmm mutluluğun daim olsun.
Büşo B BUSR4 tatlım hayırlı sonuç almani dilerim kuzum. Müjdeli haberini paylasirsin inşallah.
Geceniz güzel geçsin umudunuz daim olsun..Bütün bacilarima öpücükler.
Ooo hemde ne beklemeler pat diye binli msjlara yaklasirken ortaya cikmalar asla unutulmaz yasanirrr
Ooo hemde ne beklemeler pat diye binli msjlara yaklasirken ortaya cikmalar asla unutulmaz yasanirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?