Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugünn yumurtlamada pik günümdüğğ
değerlendirdik bile
inşallah tutar
dua et bizeee
sen nasılsın kuzum gebişlik yoruyor mu
Ohhhhh misssss hadi inşallaahhh tutacakkk yavrummm
İyiyim bende yavrumm, yokkk çok şükür iyiyim Zaten daha çok yeni Sadece bacaklarım çok ağrıyor bir de kasıklarım oda normal zamanla geçecektir

anladım kuzucumm bulantılar falan daha gelmedi dimi

Kertenkelelerim öncelikle artan değerimi tebrik edip güzel dualarda bulunan herkese teşekkür ederim
Beğenicrm mesajları diye telefonumun şarjı bitti iyi mi muhabbete şarj kalmadı
Misafirler yeni gitti geyşam da götürmeye gitti.
Bugün bebek haberini kardeşime ve gelen akrabalara verdik.
Herkes salya sümük ağlamaya başladı.
Bıçak makas inancını yaptılar kız çıktı. Sonra bir de kafamdan tuz dökmüşler farkettirmeden. Onda da erkek çıktı.
Allah Allah neden böyle oldu acaba
Onun dışında çok yoruldum ya. Bugün haddinden fazla iş yaptım. Sağolsun geyşam aşırı yardımcı yemeklerin çoğunu o yaptı ama benim de illa birşeyler yapmam gerekti. Ev topla, servis vesaire derken ciddi kramplar girdi karnıma. Hiç iyi hissetmiyorum vallahi.
Bidaha da kimseyi yemeğe almam doğurana kadar

Sizin akşamlar nasıl geçti bakalım.
Bitmoji çılgınlığı tüm topiği sarmış

Yokk yavrumm gelmedi henüzzz ☺☺
İnşallaaahh gelmez gelirse de hemen 1-2 hafta içinde geçer inşallah

inşallah kuzum 9-10. hafta falan geliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam yazılanlardan
bazı kişilere hiç gelmiyor inşallah onlardan olursunuz Ciciyle sen

kuzucuum değerin öyle bir artmış ki ben ikiz olabilir diye düşündüm belki biri kız biri erkektir yaptığınız iki tahminde doğrudur evet gebişken artık yemekli misafir almaktansa yemekli misafirliğe gitmeniz lazım bence de yorulmaman için valla napalım piki gördüm sonunda ovulasyonda, 2 gün sürüyor yarında ve 2 haftasonu da çatlama dersek 4 gün yoğun geçecek bizim 1 ini atlattık çok şükür inşallah 15 gün sonra bir güzel haberde ben veririm buraya

Insallah busra Allah im mubarek gecede seninde gonlune gore versin insallah

İkiz gebeliklerde hcg değeri nasıl oluyor acaba büşom
Muhtemelen daha yüksektir onlar.
@_Gulnihal_ e sormak lazım. Acaba öğrendiği zaman kaç hcg değeri ile öğrendi. 2 günde bir ne kadar arttı. İkiz gebeliğin belirtileri neydi..
Gelirse aydınlatsın bakalım
Demek günü değerlendirdiniz.
Benim doktor kontrolümden 3 gün sonra sonucunu alıcaz o zaman.
İnşallahhhh ben keseyi görücem sende 3 gün sonra bize müjde vereceksin

ah inşallah kuzumm
gülnihalde sana ikiz olabilir mi ki dedi artışını görüncee gözünden kaçmış, bak ihtimal var hee

Doğru söylüyorsun evet gitmemek daha iyi olacak hem aklım da yavrularıma zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…