- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.381
Amin kedişimCanım kutsal bir meslek icra ediyorsunuz rabbim sabır versin emeklerinize sağlık nice güzel günler görün
Biraz önce uyandım kahvemi içtim güzek bir enerjiyle sporumu yapıp bizimkilere kahvaltı hazırlıycam
Kedinize iyi bakın bakım yapın bugün kaş bıyık el yüz
Yemekten sonra öğlen odamı temizleyeceğim dolabın çok dağıldı onu düzerim cam kapı silerim
Teşekkür ederiz tatlıanacıkOgretmenler gününüz kutlu olsun canlarim.
Çocuk daha salıncak göremeden okul görecek. Nasıl bir kaderi varmış yavrumunhahahaha çocukcağızı önce bi parka götür bi salıncakta falan salla bari kız ilk aktivitesi okul olmasın
zamanında bizi(beni ve arkadaslarimi) ne kadar çok dövmüş olsalarda, bize kattiklari paha bicilemez öğretmenlerimizi seviyor ve gününüzü kutluyorumGünaydınnnnnnn
Bugün özel bir gün.. Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anar, ardından sabrın ve sevginin simgesi tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım
@Elhan
@hizuran
@Lices_s
@Kutsal_zebra
@HayatSevinceGuzeell
Sabır ve selametle, alnımızın akıyla emekliliğe kadar mesleğimizi devam ettirmeyi nasip etsin Rabbim, benim canım meslektaşlarım..
Ve umarım yarın veliler tarafından enteresan sürprizlere nail olmayız, amin
❤❤❤❤❤
------------------------------------------------------------
Nasılsınız erkenci kertenkelelerim
Bugün size tatilimin son gününden sesleniyorum. Yarından itibaren yine dersler yine kurslar yine geç girmeler, bazen gelememeler, hasret kalmalarAma siz aney kertenkelenizin sizi Arizona camisinin avlusuna terkedip terkedip gitmesine alıştınız ne yapalım eppek parası
Şimdi çoğunuzun da kocası evdedir sinir edersiniz beni
Ben yine yalnızları oynuyorum
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
E Efruzi
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
B Brunello Cicinelli
@Elhan
@hizuran
@Kutsal_zebra
Kalbine dokunduğunuz her çocuk bir çiçek, Güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsuun
Bütün öğretmenlerimizin
Tum öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuniyiki varsınız
Günaydın ogretmenler gününüz kutlu olsun ☺
Eskiden öğretmenler gününde ayrı bir huzunlenirdim atanamadigim için artık geçti gitti.
Rabbim bundan geri koymasın. Elhamdülillah her halime
B Brunello Cicinelli
@Elhan
Sizlerin ve bilmediğim atanan veya atanamayan ama içinde öğretme sevgisi olan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum ❤
Selam arkadaşlar , tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum,
Çocuklarımız size emanet onlara iyi bakın
Teşekkür ederiz kuzularımzamanında bizi(beni ve arkadaslarimi) ne kadar çok dövmüş olsalarda, bize kattiklari paha bicilemez öğretmenlerimizi seviyor ve gününüzü kutluyorum
övdüğümden emin olabilirsin. dayak yedigimiz gunler bence daha guzeldi. yanlis anlasilmasin dayak guzel olamaz elbette. helede cocuga karsi siddet kabul edilemez ancak bir disiplin vardi o zamanlar.Teşekkür ederiz kuzularım
Jawlensky sende mi öğretmendin kuzum hiç bilmiyordum yoksa listeme seni de ekledim ama öğrenmiş oldum
Atanamamış, mesleğini yapamamış olman bu gerçeği değiştirmez ki senin de öğretmenler günün kutlu olsun tatlı ikiz annesi ❤
E Efruzi övdün mü dövdün mü sövdün mü anlamadım hele hele
Bende kendim alıyorum örtmenim ya kuaförlere gidecek parayı birikime atıyorumAmin kedişim
Yaa benim kaşlar da alınmayı bekliyor ama civarda kuaför nerede var hiç bilmiyorum. Kendi kuaförüm de yeni evime Çook uzak kaldı.
En iyisi kendi kendime halletmek
Hiç bakımlık halde değilim canım hep yatmak istiyor.
Kolay gelsin kedişim ❤
İyiyim pıtırcığımoyyy İyiyim öğretmenim bir yandan çayımı yudumluyorum bir yandan bakıyorum kkya sen nasılsın küçük kertenkelemizin anası.
Kahvalti hazirliyorum kuzum . Esimde kizimla ekmek almaya gittiler ... senin ve tum ogretmenlerimizin gununu kutluyorumGünaydın çayım
Ne yapıyorsun
İnşallahh mehlikamBen de sınavdan dönüyorum, çocuk gelişimi lisans , belki ben de bir gün öğretmen olurum
Bir söz okudum geçende öğretmenlerin kral olduğu günlerde öğrenci,övdüğümden emin olabilirsin. dayak yedigimiz gunler bence daha guzeldi. yanlis anlasilmasin dayak guzel olamaz elbette. helede cocuga karsi siddet kabul edilemez ancak bir disiplin vardi o zamanlar.
bircok gozlemim uzerini bumu diyorum ögretmenler ogrencilerin elinde maskara olmuslar ve ogretmenler caresiz.biz ogretmenimizi gorunce bizi dovfukleri halde kosup sarilmak isterdik. simdiki ogrenciler ogretmenine hocaaa diye sesleniyor
Selam arkadaşlar , tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum,
Çocuklarımız size emanet onlara iyi bakın
Sağol yavrumBende kendim alıyorum örtmenim ya kuaförlere gidecek parayı birikime atıyorumöpüyorum iyi dinlenmeler
Annem geldi çayım.Kahvalti hazirliyorum kuzum . Esimde kizimla ekmek almaya gittiler ... senin ve tum ogretmenlerimizin gununu kutluyorum
Sen nasilsin hastaligin ne alemde annene mi gittin o mu sana geldi anlamadim her sayfayi okuyamadim sende kahvalti yapacagini yazmissin afiyet bal olsun sana ve bebiss yolunda hizla ilerleyen embriyoya
Dikkat et balım hasta olmaİyiyim pıtırcığım
Halsizim biraz.
Yarın okullar açılıyor piremseslik bitiyor
Arayıp duruyorlar bugün sabahtan beriDikkat et balım hasta olma
Mesai başlıyor yani olsun olsun ordada küçük kertenkelelerin ihtiyacı var sanaözlemişlerdir
Öğretmenler gününü kutlamak içinmi arıyolarArayıp duruyorlar bugün sabahtan beri
Okulda yapacak o kadar iş birikti ki başlamaya korkuyorum
Toplanacak paralar, kontrol edilecek özet ve ödevler, sipariş edilecek deneme sınavları, okunacak ünite sonu sınavları, hazırlamam gereken bir kurs planı, kaybettiğim ve deli gibi bulmaya çalıştığım veli imza sirküsüm, imzalanacak evraklar vs vs vs
İstifa mı etsem bence çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?