Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin kedişim
Yaa benim kaşlar da alınmayı bekliyor ama civarda kuaför nerede var hiç bilmiyorum. Kendi kuaförüm de yeni evime Çook uzak kaldı.
En iyisi kendi kendime halletmek
Hiç bakımlık halde değilim canım hep yatmak istiyor.
Kolay gelsin kedişim

hahahaha çocukcağızı önce bi parka götür bi salıncakta falan salla bari kız ilk aktivitesi okul olmasın
Çocuk daha salıncak göremeden okul görecek. Nasıl bir kaderi varmış yavrumun
1 mm lik boyuyla okullu oldu.
Sınıfları doldurdu.
Sevinçli değildir bence hiç
Yaşasın okulumuz

zamanında bizi(beni ve arkadaslarimi) ne kadar çok dövmüş olsalarda, bize kattiklari paha bicilemez öğretmenlerimizi seviyor ve gününüzü kutluyorum

B Brunello Cicinelli
@Elhan
@hizuran
@Kutsal_zebra

Kalbine dokunduğunuz her çocuk bir çiçek, Güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsuun

Bütün öğretmenlerimizin
Tum öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun iyiki varsınız
Günaydın ogretmenler gününüz kutlu olsun ☺
Eskiden öğretmenler gününde ayrı bir huzunlenirdim atanamadigim için artık geçti gitti.

Rabbim bundan geri koymasın. Elhamdülillah her halime
B Brunello Cicinelli
@Elhan
Sizlerin ve bilmediğim atanan veya atanamayan ama içinde öğretme sevgisi olan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum ❤
Selam arkadaşlar , tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum,
Çocuklarımız size emanet onlara iyi bakın
zamanında bizi(beni ve arkadaslarimi) ne kadar çok dövmüş olsalarda, bize kattiklari paha bicilemez öğretmenlerimizi seviyor ve gününüzü kutluyorum
Teşekkür ederiz kuzularım
Jawlensky sende mi öğretmendin kuzum hiç bilmiyordum yoksa listeme seni de ekledim ama öğrenmiş oldum
Atanamamış, mesleğini yapamamış olman bu gerçeği değiştirmez ki senin de öğretmenler günün kutlu olsun tatlı ikiz annesi
E Efruzi övdün mü dövdün mü sövdün mü anlamadım hele hele

övdüğümden emin olabilirsin. dayak yedigimiz gunler bence daha guzeldi. yanlis anlasilmasin dayak guzel olamaz elbette. helede cocuga karsi siddet kabul edilemez ancak bir disiplin vardi o zamanlar.

bircok gozlemim uzerini bumu diyorum ögretmenler ogrencilerin elinde maskara olmuslar ve ogretmenler caresiz. biz ogretmenimizi gorunce bizi dovfukleri halde kosup sarilmak isterdik. simdiki ogrenciler ogretmenine hocaaa diye sesleniyor

Bende kendim alıyorum örtmenim ya kuaförlere gidecek parayı birikime atıyorum öpüyorum iyi dinlenmeler

oyyy İyiyim öğretmenim bir yandan çayımı yudumluyorum bir yandan bakıyorum kkya sen nasılsın küçük kertenkelemizin anası.
İyiyim pıtırcığım
Halsizim biraz.
Yarın okullar açılıyor piremseslik bitiyor

Günaydın çayım
Ne yapıyorsun
Kahvalti hazirliyorum kuzum . Esimde kizimla ekmek almaya gittiler ... senin ve tum ogretmenlerimizin gununu kutluyorum
Sen nasilsin hastaligin ne alemde annene mi gittin o mu sana geldi anlamadim her sayfayi okuyamadim sende kahvalti yapacagini yazmissin afiyet bal olsun sana ve bebiss yolunda hizla ilerleyen embriyoya

Ben de sınavdan dönüyorum, çocuk gelişimi lisans , belki ben de bir gün öğretmen olurum
İnşallahh mehlikam
Neden olmasın..
Benim akrabam lise mezunuydu 32 yaşında öğretmenlik okumaya başladı 40 ına yakın atandı.
Hayatta böyle başarı öyküleri çok var

Bir söz okudum geçende öğretmenlerin kral olduğu günlerde öğrenci,
Öğrencilerin kral olduğu günlerde öğretmen olduk.
Vallahi çok doğru
Öğretmen=Çocuk bakıcısı, gönül yapıcısı, şımartıcısı oldu günümüzde.
Ama ben tabiki böyle bir öğretmen değilim disiplin benim için çok mühim.
Günümüz şartlarında ne kadar disiplin sağlanabilirse tabi.

Selam arkadaşlar , tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum,
Çocuklarımız size emanet onlara iyi bakın

ahh inşallah Mehlikaa bende akademisyen olmak istiyorum bir şekilde öğretmenlik Oda, nasıl kutsal bir meslek

Annem geldi çayım.
Birkaç günde bir geliyor sağolsun bana yardımcı oluyor.
Geceleri boğazım alev alev ama gündüz hiç ağrımıyor.
Halsiz hissediyorum bide canım hep yatmak istiyor ya
Ama yarın iş başı.
Evdekiler bana piremses gibi davranıyor ama minik canavarlarım davranmıcak, piremseslik bitiyor buraya kadarmış saltanat

İyiyim pıtırcığım
Halsizim biraz.
Yarın okullar açılıyor piremseslik bitiyor
Dikkat et balım hasta olma
Mesai başlıyor yani olsun olsun ordada küçük kertenkelelerin ihtiyacı var sanaözlemişlerdir

Dikkat et balım hasta olma
Mesai başlıyor yani olsun olsun ordada küçük kertenkelelerin ihtiyacı var sanaözlemişlerdir
Arayıp duruyorlar bugün sabahtan beri
Okulda yapacak o kadar iş birikti ki başlamaya korkuyorum
Toplanacak paralar, kontrol edilecek özet ve ödevler, sipariş edilecek deneme sınavları, okunacak ünite sonu sınavları, hazırlamam gereken bir kurs planı, kaybettiğim ve deli gibi bulmaya çalıştığım veli imza sirküsüm, imzalanacak evraklar vs vs vs
İstifa mı etsem bence çok mantıklı

Öğretmenler gününü kutlamak içinmi arıyolar
Cici sen kaybol ortadan bence müge anlının bile bulamayacgı biyere kaybol saklayalım seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…