Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kutsal bir meslek icra ediyorsunuz rabbim sabır versin emeklerinize sağlık nice güzel günler görün
Biraz önce uyandım kahvemi içtim güzek bir enerjiyle sporumu yapıp bizimkilere kahvaltı hazırlıycam
Kedinize iyi bakın bakım yapın bugün kaş bıyık el yüz
Yemekten sonra öğlen odamı temizleyeceğim dolabın çok dağıldı onu düzerim cam kapı silerim

Ciciimm teşekkür ederim günümüz kutlu olsuuun amiiin inşallah ve tabiki atamam olsuun amiiin

Pastanın içinden öğrenci bile çıkarabilir veliler herşey olabilir yarın
Demaaaaaaa
Bu kadarına kalbim de sarı mercimeğim de dayanamaz
Veliler çok büyük süpriz var dedi bir Allahın adını vermediğim kalmadı nolur yapmayın etmeyin dedim ama kadın bana sadece kalp atmış cevap olarak.

Böyle okuz kafası gibi kocaman yazmam nasıl oluyor sizce
Gebelik takvimi yazımı çok kapatıyor gibi geliyordu. Fikirleri alayım kötüyse değiştiricem kimseyi kör etmek istemiyorum
Bence guzel beybitosum gunaydiinnn

Günaydın ogretmenler gününüz kutlu olsun
Eskiden öğretmenler gününde ayrı bir huzunlenirdim atanamadigim için artık geçti gitti.

Rabbim bundan geri koymasın. Elhamdülillah her halime

B BUSR4 kuvvet miradan ayrılan bu arkadaşı nasıl önceden görmemiş olabilirim yaaa o kadar iyi ki parçaları
Sagonun bozulmamış haline benziyor
Müsait olduğunda dinle emi yorumunu merak ediyorum.
Ha benden önce dinlemişsende vururum seni
Hele ben kimim şarkısına hasta etti beni beni
Kaç tekrar yaptım bilemedim

Bonusum valla ben bu çocuğu biliyordum önceden hatta o kadar çok seviyorum ki adıda en sevdiğim erkek isimlerinden erkek çocuğum olursa Miraç koycam yani
sen nasıl bilmezsinnnn

Günaydın perim teşekkür ederiz
Nasılsın bakalım benim güzel saçlarına Keratin maske yaptığım
oyyy İyiyim öğretmenim bir yandan çayımı yudumluyorum bir yandan bakıyorum kkya sen nasılsın küçük kertenkelemizin anası.

Bonusum valla ben bu çocuğu biliyordum önceden hatta o kadar çok seviyorum ki adıda en sevdiğim erkek isimlerinden erkek çocuğum olursa Miraç koycam yani
sen nasıl bilmezsinnnn

Hiç bi fikrim yok vur la beni hakettim.
kuvvet mira deyince aklıma ceza ve fuat geliyo

Hiç bi fikrim yok vur la beni hakettim.
kuvvet mira deyince aklıma ceza ve fuat geliyo

dediğin gibi bu çocuk Sago yolunda, ama bende son bir iki senedir hiç dinlemedim, taa 2010-2015 arası çok dinliyordum güncel şarkılarından haberdar değilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…