Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bisey diyiimmi bi yerde camasir asmam gerekse rezil olurum camasir asma kulturum yok hic bekarken asardim bazen arada o da

bende balkona asmıyorum evin içinde çift katlı kurutma şeyi aldım
olur ya bozulursa falan kurutma makinesi diye
arada onu çalıştırmayıp asıyorum hani daha sağlıklı diye
ama as katla topla üff çok yorucu valla
kurutma makinesi kalp biz

Kuzum kurutmada kurumasi evin icinde kurumasindan daha saglikli diye biliyorum ben ...

Yoruculuk bi yana.1 saatte kuruyor camasirlar mis gbi hemen.katla kaldir cabuk is bitiyor lazimsa kullaniyosun ne bilim ben nevresimleri bazen cikarip yikayip kurutup geri aynisini takiyorum . Kizimi tuvalete alistirirken gunde 4 5 makine camasir yikadgmi biliyorum kurutma olmasaydi halim nice olurdu ozellikle bebekten sonra camasir isi artiyor ust bas cok.degistiriliyor her durumda her acidan cok guzel bisey

Bu kadar konusmaya beyaz esya ureticilerjnden bi destek beklerizz

aynen öyle mis gibi, özellikle nevresim konusunda
bi misafir geliyor ben tikliyim hemen yıkarım
yıka kurut kaldır miss

ay bende öyle biliyorum ama annem öyle demiyor onda bir sürü radyasyon oluyor diyor korkutuyor beni
Valla benim bildigim kurutmada kurumasi daha saglikli canim ... o camasir kokusu evde insanin nefesini etkiliyo yumustaci kullanmiyorum ben bayadir ama kullananlarn evnde hele nefesim daraliyo camasir ev icine asiliysa bebek olsa o evde sen dusun ... disari asmak zaten kirli isli havada o da pek hijyenik bulunmuyor . Arastirdigim sonuclar bu sklde

doğru kuzum bencede öyle, ama ben yumuşatıcı kokusunu çok seviyorum orası ayrı
bazen annem geliyor o çamaşır attığında bi bakmışım askılığa asmış ben bunu kullanmayı beceremiyorum diyor

Anaa burası Nego un topigine dönmüş
B Brunello Cicinelli cicim nasılsın ☺ Yakuza geldi mi? Veliler ne sürpriz yaptılar? Girdim çıkmam lazım bütün sayfaları okuyamadım

ayy o akşama gelirse ancak bilgi amaçlı ben diyim kuzum
akşama gelecekmiş yakuza
şimdi okula gitti velilerin sürprizini de akşam öğreniriz

Anaa burası Nego un topigine dönmüş
B Brunello Cicinelli cicim nasılsın ☺ Yakuza geldi mi? Veliler ne sürpriz yaptılar? Girdim çıkmam lazım bütün sayfaları okuyamadım
Niye kiz laf lafi acti kurutma makinesi bozuklugundan bizde tecrubelerimizi sohbet konusu yaptik yeri geliyor yemek tarifi de konusuyoruz burda ...
Sen napiyosun

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum malum evde köpek var
Çamaşırlarda da bitkisel deterjan kullanıyorum Gece'ye hepsi dokunuyor astım olduğu için
Yumusatici kokusunu bende seviyorum ama vucuttan.cikmayan bi kimyasal varmis zararlymis cok cidden bayadir oldu kullanmiyorum . Arada bi alasim geliyo tabi de

Yumusatici kokusunu bende seviyorum ama vucuttan.cikmayan bi kimyasal varmis zararlymis cok cidden bayadir oldu kullanmiyorum . Arada bi alasim geliyo tabi de

evet zararlıymış bebişim olursa kullanmam bende artık sizler gibi

evet zararlıymış bebişim olursa kullanmam bende artık sizler gibi
Aslnda sagliklo bi bebis icin once saglikli bi anne baba olmali tatliskom ... mesela hamile kalinca insanlar sigarayi birakayim yahut vitaminli seyler yiyeim diye dusunuyor okey buda cok onemli ama oncesinde de sagliga dikkat edilmesi cok cok dha guzel olur

oda doğru kuzucum yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum tabii ki sigara falan da kullanmıyoruz ama yumuşatıcı dan nasıl vazgeçerim bilemedim indirimde aldığım 8 tane falan var daha onlar bitsin belki düşünürüm çayım

Kiz omurluk stok mu yaptin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…