- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.721
Büyük oğlu biraz hastalanmış kuzumRossss noldu kuzu ayyy kacgundur uzakta kaldım topikten
Küçük oğlumun süpriz işi tamam, büyüğün ki de öğlen inşaallahGünaydın kuzuHerkeslere günaydıııııııınnnnn Negom gibi oldu Nego . Yavrum bol gülücüklü sabahın olsun kalk hadi. Sınıf suslenmeyi bekliyor. Yorma yine de kendini olduğu kadar
Negooo ödevKüçük oğlumun süpriz işi tamam, büyüğün ki de öğlen inşaallah
Öyle yoğunum ki bugünlerde günaydın bile yazamadım
Ar.. Kargo ile başım dertteydi cumartesiden beri, bugün CİMER'e ve şikayet var, şikayet com heryere yazdım istanbul şubeden bir beyefendi ile birbirimize girmiştik
Şimdi o düşünsün
Ödevi sen ver bugün, yanlış sayfaya yazdın kızNegooo ödev
Ama çok büyük sinirimi zıplattılar işin peşini bırakmayacağım, çok pis kayaya çarptılar valla.aras her yerde kötü herhalde......
benimde bi kargom gelmiş ama kargo takipte hala adana transferde gözüküyor
beni arıyorlar şubeden almazsanız geri göndereceğiz 3 günü doldu diyorlar ben şok tabi
birde eve gelmişler güya geri gitmişler güvenlik var be yalancılar
cimer falan ne varsa her yere yazmıştım
sinirden deliye çevirdiler beni
Yok kız seni görünce burda aklıma geldi niye etiket edilmedim diyeÖdevi sen ver bugün, yanlış sayfaya yazdın kız
Bırak dağınık kalsın bugünYok kız seni görünce burda aklıma geldi niye etiket edilmedim diye
Ben veremem beni biliosun negomm ödevi verince beni topa tuttuolar
Ama çok büyük sinirimi zıplattılar işin peşini bırakmayacağım, çok pis kayaya çarptılar valla.
Adam bir hadsiz terbiyesiz görmen lazım büşümm elimden ne geliyorsa yapıcam. Ctesi gününden beri genel müdürlük arıyor benionlar da anladı tabi çirkefliğimi cimer de iç işleri bakanlığına şikayet yazdm, kargolara iç işleri bakıyor bir de süleyman soylu uğraşsın dursunlar.
Umrumda değil, Gece'nin mamasını 3 gün gecikmeli getirdiler kendi hataları yüzünden. ve Gece özel mama yiyor, egzama hastası çünkü. kavga dövüş etmesem cumartesi bile yapmayacaklardı teslimatı.
Gerizekalılar
Aynen, en azından resmi bir uyarı geçildiğini görmem gerek. İçim soğusuntamamen şubeden kaynaklanıyor ya şube ve personelleri kötüyse kötü... 2 aras var burda da iş yerime biri getiriyor evime biri getiriyor, evime gelen hepppp sıkıntılı heppp...
iyi yapmışsın gerekli işlemi yapsınlar kendine gelsin personeller yiterin artıkkkkk
Gecmis olsun.valla evdeki en sevdigim.beyaz esyam.belkide benim de kurutma makinem ... bi defasnda bizimde bozulmustu ama garanti kapsamindaydi yaptirdik cok surmeden geri geldi kac tl olursa olsn napalim cana bisey gelmesin hakikaten el ayak.oluyo insana ... 2 makine 3 makine camasir yikiyip, kurutup kaldiriyosun camasir isi bitiyo carcabukYaw bende çamaşr asmayı sevmiyorum bir de havalar soğudu artık kurumuyor ki, makine resmen el ayak yani.
Garntisi yok büşüm 26 ay oldu
2 yıldı garantisi keşke 2 ay önce bozulaydı
Bakalım öğlen servis gidecek kaç para kaçmış makineye öğreneceukkk
Bide seninki ne marka bilmiyorumda ayda 1 yikanmasi gereken bi parca var bizimknde bi arkadasmda da aynisi var onlara gttgmzde bozuldu dedi bi baktim o parcayi en son ne zaman yikadin dedm aaa dedi baya oldu yikadik taktik calismisti .arcelik bizimki sennkini bilemiyorum ama oyle bisey olabilir miKız ben mi bozdum
Bu da 2 önce bozaydın diyohahahahaha
Dün gece çamaşırları yıkadım, sabah kurutmaya atacaktım tuşa basıyom basıyom açılmıyor
yani ben masumum
Benim Miele çayım.Bide seninki ne marka bilmiyorumda ayda 1 yikanmasi gereken bi parca var bizimknde bi arkadasmda da aynisi var onlara gttgmzde bozuldu dedi bi baktim o parcayi en son ne zaman yikadin dedm aaa dedi baya oldu yikadik taktik calismisti .arcelik bizimki sennkini bilemiyorum ama oyle bisey olabilir mi
Valla elim ayağım resmenGecmis olsun.valla evdeki en sevdigim.beyaz esyam.belkide benim de kurutma makinem ... bi defasnda bizimde bozulmustu ama garanti kapsamindaydi yaptirdik cok surmeden geri geldi kac tl olursa olsn napalim cana bisey gelmesin hakikaten el ayak.oluyo insana ... 2 makine 3 makine camasir yikiyip, kurutup kaldiriyosun camasir isi bitiyo carcabuk
Bisey diyiimmi bi yerde camasir asmam gerekse rezil olurum camasir asma kulturum yok hic bekarken asardim bazen arada o daValla elim ayağım resmen
Yok asmayı beceriyorum da kurumuyor yani askı da. Özellikle Ekim ayından sonra 2-3 gün bekle ki kurusun.Bisey diyiimmi bi yerde camasir asmam gerekse rezil olurum camasir asma kulturum yok hic bekarken asardim bazen arada o da
Kesinlikle...Yok asmayı beceriyorum da kurumuyor yani askı da. Özellikle Ekim ayından sonra 2-3 gün bekle ki kurusun.
O yüzden kurutma makinesi bence insanın eli ayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?