- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.861
Kendimizi nasıl bir konuma koyduysak peşimizden koşacak sandık muineyiHahahah cici dediydi hatirladim
İçimden bir ses belli olacak diyorYarın da belli olmazsa bir ay daha bekleyemem valla catlarm açar göbeğime kendim bakarm hahahahahaha
Zaten kesilen yeri biliyorm
Ooo gel bebeğim gidelim pazralara akalın
mini minnoş bir kızın olsunGönlüm kız istiyor
Hislerim de sanki kız gbi
Hiç erkek belirtisi yok
yerim tabiiiYiyecek misin cici kıızfıstıklı hem dee
Kosmaaaz anaciim kosmaazKendimizi nasıl bir konuma koyduysak peşimizden koşacak sandık muineyi
Ayy hadi inşallah atanayıım kuzumm ben bulurum hepinizimini minnoş bir kızın olsun♥♥
yerim tabiii♥♥
hadi inşallah yeter ki sen atan,Ayy hadi inşallah atanayıım kuzumm ben bulurum hepinizi
Ayy bayilirim beyaz çikolataya Mehlikaa
OyyyKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Hahah noliyy kız daha dur kahve faslindayuk
afiyet olsun ye sen cikilatali şeyleri ye enerji lazım qsfyhffAyy bayilirim beyaz çikolataya Mehlikaaafiyet olsun.buda benden
Eki Görüntüle 2561549
Oyyymaşallah sübhanallah cicimm ❤ hayırla kucağıniza da almak nasip olsun inşallah ❤
Kendiminkini de kocacugma yedirecemafiyet olsun ye sen cikilatali şeyleri ye enerji lazım qsfyhff
Hadi ins içindeki ne guveniormİçimden bir ses belli olacak diyor
Hemmmmen geliyrooomm
Amin cnmmmmmini minnoş bir kızın olsun♥♥
yerim tabiii♥♥
Birisinin pamuguna karıştım diye bende cimbizlanmistimKosmaaaz anaciim kosmaazitinayla cimbizlar ama kosmaz
evet varKendiminkini de kocacugma yedirecem
Bu arada okumadım sanma aralardatalibin neyin varsa başgöz edesim geldi seni bı an
İnşallahh kuzuummhadi inşallah yeter ki sen atan,
Hahah ne pamugu yav?kime ne dedin?Hadi ins içindeki ne guveniorm
Amin cnmmmm
Birisinin pamuguna karıştım diye bende cimbizlanmistim
Birisi pamuk koymuş sabah kaybolmuş acaba içime mi kaçtı demişHahah ne pamugu yav?kime ne dedin?Bende bana paragoz diyene haddini bil dedim banladilar beni en son tam 5 gun hemide Bir dahakine hakaretlere karsi tesekkur Ediyoreee diyip gecicem
olurTamamşimdi isim var bunu bilahare konusalim
Birisi pamuk koymuş sabah kaybolmuş acaba içime mi kaçtı demiş
Bende pamuk değildir o cikiktir çıkık pamuk olsa duramazsin dedmahhahaahhahaha
Sonra.munenin cimbiziyla böyle bir ışık gordummmm
Sonra bir daha elime de dilime de pamuk kelimesini almamıştım
Ayyy işte bu ne yazdığımı da unutmuşum
Dicektim bende ne isin vaa burlardaaaa diyeeeAyy bayilirim beyaz çikolataya Mehlikaaafiyet olsun.buda benden
Eki Görüntüle 2561549
Oyyymaşallah sübhanallah cicimm ❤ hayırla kucağıniza da almak nasip olsun inşallah ❤
Hahaha kotu bisey de dememissin ama affetmemis cimbizli yarimizBirisi pamuk koymuş sabah kaybolmuş acaba içime mi kaçtı demiş
Bende pamuk değildir o cikiktir çıkık pamuk olsa duramazsin dedmahhahaahhahaha
Sonra.munenin cimbiziyla böyle bir ışık gordummmm
Sonra bir daha elime de dilime de pamuk kelimesini almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?