- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.881
Yaaa mehlika guldurdun beni gece gece kendinisevenbiri beyaz cikolata cok severim yazmisya inanki beyaz cikolatayi gorene kadar bi aradim ettim twpside de kremrengi yerler varya oralarla karistirdim
Geyik ten gittim.buyuk ihtimalHahaha kotu bisey de dememissin ama affetmemis cimbizli yarimiz
iki çikolata yicez diye bir de tabak mı kirteyim kızım, paketiyle getiririm tabikiYaaa mehlika guldurdun beni gece gece kendinisevenbiri beyaz cikolata cok severim yazmisya inanki beyaz cikolatayi gorene kadar bi aradim ettim twpside de kremrengi yerler varya oralarla karistirdimbide kendime guldum sonra ...
Afiyet olsn dicemde olmustur coktaaan
Saat 2 de randevum canmm :)
İns cnmm :)O saatte burda olucaz
benimki de sevmez, sade kahve içmez sütlü kahve içer sadece, çayı da sadece bir bardak,Ne guzel benmki pek cay kahve sevmez
yahu sizin bu alevli konuşmaları okuyunca bende bir koca istiyorum o an tövbe estağfurullah benide bozdunuz ben daha miniğim
libidosu yüksek Kertenkeler beni de bozdu
sen küçüksün daha, erkekler cısss, evlenmek cısss, okul cicigeçsin madem bende evleneyim
senin sunumlar harika canımAyy bayilirim beyaz çikolataya Mehlikaaafiyet olsun.buda benden
Eki Görüntüle 2561549
Oyyymaşallah sübhanallah cicimm ❤ hayırla kucağıniza da almak nasip olsun inşallah ❤
Hahah noliyy kız daha dur kahve faslindayuk
günaydın canım, erkencisin bugünGünaydın muhteşem kertenkeleler
Pazara gidicem o yüzden yoksa uyurdumbenimki de sevmez, sade kahve içmez sütlü kahve içer sadece, çayı da sadece bir bardak,
ben alıştırdım ona da
sen küçüksün daha, erkekler cısss, evlenmek cısss, okul cici
senin sunumlar harika canım
günaydın canım, erkencisin bugün
İns canmmm kızla donerm
Kuzucum biraz yoğunluğum var da çok giremiyorum eskisi gibi ama sonuçlanacak inşallahh kısa zamanda eski aktifliğime geri döneceğimmB BUSR4 büşümmm napıyorsunnnn yoksunnnn
B Brunello Cicinelli dün sana yetişemedimmmkaç gündür konuşamıyoruzz özledim balll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?