Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yap yap koşş belki o an keyfi gelmemiştir amaannnn ver 50-60 tl muayene parası git bi daha muayene
beklemekten iyidir

Yaa zaten hep yan duruyor sürekli yan pozisyonda ve eli ayağı hiç durmuyor kıpır kıpır görsen hiç durmuyor ama sırtını bı dönmedi yaa göstermedi

Yorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz

aahh ahh mercimek dünyaya gelmeden daha görüyor koşturmacayı, dayanıklı bebek olacak

İyiyim ciciim çayımı aldıım accıık oturuyorum

Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın cici
Yaa minnoş haşhaş tanesine bakın, yerim onu
Saglikla gelsin insallah cici
Kendjmde de dogrulanmis bise
Karindan ultrasonda bebek sagda gorunuyorsa erkek sola yakinsa kiz
Vajinalse tam tersi

Hepinize güzel dualarınız için teşekkür ederim ballarım Allah hepinizden razı olsun ve bana ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine kendi dileklerinizin gerçekleşti sevincini yaşatsın sizlere
Simdi msjlarina baktim evet. Munenin duvarina yazmis en son sildirmis uyeligini. Tuh. Mantikli da konusuyordu he niye gittiyse
Kuzum Kajmery34 i mi diyorsun.
O kızıp gitti malesef
Yediği bir bana kızdı. Yapma etme dedim ama dinlemedi gitti
Kasımda da düğünü vardı üstelik.
İnşallahhhh hayatında herşeyi yolundadır ne diyelim..
B Brunello Cicinelli mmmmm canmmmm sana milyonlar kez hayırlı uğurlu olsun dedim heralde bir daha diorm
Gülom nolur bana hergün 15 kere hayırlı olsun de 9 ay sonunda yaklaşık 2 trilyon kez demiş olacaksın böylece

Vala cnm komşuma kahvaltıya gittik sonra baya oturmuş şimdi de kızımı bekliyorum birazdan gelir servisi elbise oruyordm kızıma o bitmek üzere yarına misafr var hazırlık yapılacak oooo iş çok sen nasılsın

Ben zaten sevgi pıtırcığı gibiyim bilirsin, herkesi beğeniyorum
Teyzesinin balı nasıl su içiyorsun karnını doyuruyorsun demi? Yoğunluğa bebişimizi alet etme

aahh ahh mercimek dünyaya gelmeden daha görüyor koşturmacayı, dayanıklı bebek olacak

İyiyim ciciim çayımı aldıım accıık oturuyorum
Bugün yaklaşık 6 kere 4 katı inip inip çıktım. 2 si koşmalı haldeydi.
Onun dışında zaten 12 defa 1 kat inip çıkıyorum.
Derste zaten hep ayaktayım.
3 gündür derste bana sinir krizi geçirtiyorlar o kısma hele hiç girmiyorum.
Allah bu bebeğe sabır selamet nasip etsin ne diyeyim
Çocuk daha hayata gelmeden okullu oldu zaten nasıl bir çiledir
60 aylıklardan sonra 1 milimetreler de okulda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…