- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.941
Evet Roscum git başka bir yere bi bakalımBaşka doktora gideyim bari
Ama net bir çıkıntı yok olsa dduriyor orda kayboluyor bu kayboluyor arada belli değil yaniçıkıntı varsa erkek olabilüüüü
Öyle yapayım.bariBence şuan başka bir özele git muayene ol
yap yap koşşÖyle yapayım.bari
Edepsiz Yaaa gostermedi
Benm.moral sıfır sıfır sifirEvet Roscum git başka bir yere bi bakalım
yap yap koşşbelki o an keyfi gelmemiştir amaannnn ver 50-60 tl muayene parası git bi daha muayene
beklemekten iyidir
Bende oyle diyorum ama cevap vermiyor rosss gormedi heralde canida skldi tabibence 10 gün dolmadan aynı yere git,tekrar muayene ol canım
Kizzz nerelerdeydin sabahtaan beriiiByNkoaLa canım doktoruna deseydin bir ay bekleyemem hocam bir hafta içinde yeniden gelsem cinsiyet öğrenmek için uygun mu diye
Niyee 1 ay kii çok fazlaymışBenm.moral sıfır sıfır sifir
Yorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyor niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın cici
Yaa minnoş haşhaş tanesine bakın, yerim onu
Saglikla gelsin insallah cici
Kendjmde de dogrulanmis bise
Karindan ultrasonda bebek sagda gorunuyorsa erkek sola yakinsa kiz
Vajinalse tam tersi
Hepinize güzel dualarınız için teşekkür ederim ballarım Allah hepinizden razı olsun ve bana ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine kendi dileklerinizin gerçekleşti sevincini yaşatsın sizlereAyy bayilirim beyaz çikolataya Mehlikaaafiyet olsun.buda benden
Eki Görüntüle 2561549
Oyyymaşallah sübhanallah cicimm ❤ hayırla kucağıniza da almak nasip olsun inşallah ❤
Hahah noliyy kız daha dur kahve faslindayuk
Kuzum Kajmery34 i mi diyorsun.Simdi msjlarina baktim evet. Munenin duvarina yazmis en son sildirmis uyeligini. Tuh. Mantikli da konusuyordu he niye gittiyse
Gülom nolur bana hergün 15 kere hayırlı olsun deB Brunello Cicinelli mmmmm canmmmm sana milyonlar kez hayırlı uğurlu olsun dedim heralde bir daha diorm
Hoşgeldinselam gönüldaşlarım bi selam verim dedim gördüm topiğinizi
Vala cnm komşuma kahvaltıya gittik sonra baya oturmuş şimdi de kızımı bekliyorum birazdan gelir servisi elbise oruyordm kızıma o bitmek üzere yarına misafr var hazırlık yapılacak oooo iş çok sen nasılsınYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Ben zaten sevgi pıtırcığı gibiyim bilirsin, herkesi beğeniyorumYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyor niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
Bugün yaklaşık 6 kere 4 katı inip inip çıktım. 2 si koşmalı haldeydi.aahh ahh mercimek dünyaya gelmeden daha görüyor koşturmacayı, dayanıklı bebek olacak
İyiyim ciciim çayımı aldıım accıık oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?