- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.981
İvet şuan pirinç tanesi kadarmışminnak mercimek büyüyor kurufasulye olacak yakındaadı kaldı 1mm
çok yoğun tempon Allah kolaylıklar versin
Yani ben rüyamda bile buraya bişeyler yazıyorum bazenEvet kuzum bende öyle dedim ama işte. Gideceğin önünde dağ olsa duramazmış
Ulan insan şu topiği Özlemez mi be zalımın kızı kajmery. Duyguları ölmüş
yerken bakarsiniz tanelere bizim yavrumuz da bu kadarcikk diyeİvet şuan pirinç tanesi kadarmış
Bunun şerefine haftasonu pilav yapıcaz geyşamla
Rosss ya devlete mi gidiyosun ozele mj
Keşke emn olsaydık yaaa
Vallahi bende benzer rüyalar görmedim değilYani ben rüyamda bile buraya bişeyler yazıyorum bazen
hoşşşbuldummmmm nasılsınız ben uykulu ve yorgun ara ara bulantılı ama keyifliHoşgeldin
Özele gidiyoruz ama büyük.ihtimal artık gitmicem daha da bu doktoraRosss ya devlete mi gidiyosun ozele mj
Kontrol suresi icinde baska doktora da girwbiliyosun doktordan memnun kalmadim diye bazi hastanelerde yarin bi daha dene
Ya kendi yavrumu yiyor gibi hissedip pilava küsersemyerken bakarsiniz tanelere bizim yavrumuz da bu kadarcikk diye
ahahahahYa kendi yavrumu yiyor gibi hissedip pilava küsersem
Pilav yerken muhtemel hissim:
DemaaaUyuyabildiğiniz kadar uyuyun , televizyon izleyin efendime söyleyeyim çay kahve içebildiğiniz kadar içinzamane çocukları uyumuyor yemin ederim , e e yaparken ben uyuyorum , 7 aylık bit hanım uyumuyor B Brunello Cicinelli hayırlı olsun yeni nesil folik asit beben ❤
Vallahi bende bulantı dışında tam olarak dediğin haldeyim. Üstüne bide çalışmakhoşşşbuldummmmm nasılsınız ben uykulu ve yorgun ara ara bulantılı ama keyifli
Unutmamissin benideeYorgun savaşçı geldi hanımmmmmm
Yav ben her girdiğimde yeri geliyor 30 sayfa (Allah biliyor daha fazlası da oldu) herkesin yorumunu beğene beğene geliyorum niye bazılarınız yorumları beğenmiyor yav, tamam geçmiş sayfaları beğenmeyebilirsiniz ama gördüğünüz yorumları beğenin acuk yav
Tabi yeni üyeler için sözüm, eskiler zaten çok beğeniyor herkesi
KAMU SPOTU=Birbirimizi beğenelim
Kursum birkaç gündür aradaydı, şimdi daha da kalabalık bir sınıfla kursa devam ediyorum
Sizler nasılsınız bakalım, neler yapıyorsunuz
ByNkoaLa bak benim gibi herkeşler demiş bidaha git kontrol süresinde diye kuzum.
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
Hoşgeldin Patilimhellooo
Diloş'un telefonu bozuk bir süre yok Onun için canım
Kayıp
Canım benimmm
Diloş'un telefonu bozuk bir süre yok Onun için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?