Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ablalar şimdi size bişey danışmak istiyorum
benim memlekete bir sevgilim vardı okul dolayısıyla uzakta olduğumuz için uzaktan devam ediyoruz . hatta ilişki de uzaktan başladın yani başından beri böyle. ama son zamanlarda çok değişmişti bende çok kararsızdim bu yüzden neyse en son tartışmada okey oynakrenn şarjı bitmiş 3 4 saat yazmadı sonra okey oynadığını söyledi, bende sürekli herşeyimi ona anlatırım iyi kotu. en son olayda da çok abarttigmi herşeyi söylediğimi dedi ben ne anlarım falan diye bende sen kendine bak sen de ilgisizsin dedim . kavgalar oldu bana da en son diyo ki sen hayatına bak, benimle labali labali konuştu işte hadi koçum gibisinden, kendini iyice bişey sanmaya başladı daha önce de çok kavga ettik ama hep barıştık bı şekilde. bende bu sefer her yerden sildim engelledim , numarasını da engelledim ne mesajını görücem beni arasa bile meşgul calicak. ne yapmam lazım sizce bir akıl veriverin gari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…