- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.721
Hadsiz mi neablalar şimdi size bişey danışmak istiyorum
benim memlekete bir sevgilim vardı okul dolayısıyla uzakta olduğumuz için uzaktan devam ediyoruz . hatta ilişki de uzaktan başladın yani başından beri böyle. ama son zamanlarda çok değişmişti bende çok kararsızdim bu yüzden neyse en son tartışmada okey oynakrenn şarjı bitmiş 3 4 saat yazmadı sonra okey oynadığını söyledi, bende sürekli herşeyimi ona anlatırım iyi kotu. en son olayda da çok abarttigmi herşeyi söylediğimi dedi ben ne anlarım falan diye bende sen kendine bak sen de ilgisizsin dedim . kavgalar oldu bana da en son diyo ki sen hayatına bak, benimle labali labali konuştu işte hadi koçum gibisinden, kendini iyice bişey sanmaya başladı daha önce de çok kavga ettik ama hep barıştık bı şekilde. bende bu sefer her yerden sildim engelledim , numarasını da engelledim ne mesajını görücem beni arasa bile meşgul calicak. ne yapmam lazım sizce bir akıl veriverin gari
Konuşma bir daha,hiç sevmem bu tip erkekleri. Kendilerini bir şey sanıyor bir özgüven patlaması var ki sorma gitsin.ablalar şimdi size bişey danışmak istiyorum
benim memlekete bir sevgilim vardı okul dolayısıyla uzakta olduğumuz için uzaktan devam ediyoruz . hatta ilişki de uzaktan başladın yani başından beri böyle. ama son zamanlarda çok değişmişti bende çok kararsızdim bu yüzden neyse en son tartışmada okey oynakrenn şarjı bitmiş 3 4 saat yazmadı sonra okey oynadığını söyledi, bende sürekli herşeyimi ona anlatırım iyi kotu. en son olayda da çok abarttigmi herşeyi söylediğimi dedi ben ne anlarım falan diye bende sen kendine bak sen de ilgisizsin dedim . kavgalar oldu bana da en son diyo ki sen hayatına bak, benimle labali labali konuştu işte hadi koçum gibisinden, kendini iyice bişey sanmaya başladı daha önce de çok kavga ettik ama hep barıştık bı şekilde. bende bu sefer her yerden sildim engelledim , numarasını da engelledim ne mesajını görücem beni arasa bile meşgul calicak. ne yapmam lazım sizce bir akıl veriverin gari
Hadsiz mi neen güzelini yapmış engellemissin ama bence engeli kaldır,hiç bı açıklama dahi yapma arasın msj atsın ama sana ulaşamasin çıldırsın ben erkekleri delirtmekten yanayım hep,cevapsız birak msjlarini aramalarini kudursun
aslında bende ona değer veriyorum hislerim de var zor zamanlarda hep yanımda oldu ama gerçekten çok değişik egolu bhir şekilde konuştu benimle engelleri kaldırmayi düşünmüyorum genelde böyle durumlarda benim dikkatimi cekmek.icin biseyler yapar en son instaya tarih atıp kalp koymuştu,çocuk gibi. ama bu sefer kararlı olmak istiyorum benim değerimi anlamasi için ayrı kalalim istiyorum belki bu sürede ondan sogurum tamamen zaten bu hareketlerinden buyuk ölçüde soğudum. karşıma çok daha iyi birisi çıksa ne bileyim sadık dürüst aradığım özellikleri olan onla olmak isterim gibi o zaman ben bu çocuğu sevmiyor mu oluyorum. kafam da bir hayli karisikKonuşma bir daha,hiç sevmem bu tip erkekleri. Kendilerini bir şey sanıyor bir özgüven patlaması var ki sorma gitsin.
Üstelik uzaktan bir ilişki, seni zorlayacak bir durum da yok. Konuşma bence bir daha
Bende kizlara katiliyorum canim pek sana hayir gelecek bi tipe benzemiyor cnm uzgunumaslında bende ona değer veriyorum hislerim de var zor zamanlarda hep yanımda oldu ama gerçekten çok değişik egolu bhir şekilde konuştu benimle engelleri kaldırmayi düşünmüyorum genelde böyle durumlarda benim dikkatimi cekmek.icin biseyler yapar en son instaya tarih atıp kalp koymuştu,çocuk gibi. ama bu sefer kararlı olmak istiyorum benim değerimi anlamasi için ayrı kalalim istiyorum belki bu sürede ondan sogurum tamamen zaten bu hareketlerinden buyuk ölçüde soğudum. karşıma çok daha iyi birisi çıksa ne bileyim sadık dürüst aradığım özellikleri olan onla olmak isterim gibi o zaman ben bu çocuğu sevmiyor mu oluyorum. kafam da bir hayli karisik
fikrimce en doğrusunu yapmışsın yüz verdikçe tepeye çıkıyolar . heralde uzak ilişki yaşamak zor gelmeye başlamış olmalı istikrarlı olmanı temenni ediyorum canımablalar şimdi size bişey danışmak istiyorum
boşver kız sana herif mi yok. elini tutabileceğin istediğinde gözlerinin içine bakabileceğin duygularını paylaşabileceğin yakınlardan birini bultamam o zaman geri dönmuyorum bundan sonra kaldirmicam engelleri de zaten kendi hatasını görmeyen kendi haksız olduğu kavgalarda bile benim olaylaimi görerek yüzüme vurup haklı olduğum konuda beni haksız çıkaran birisi
Hiç iyi olmadı
Ağlama kızHiç iyi olmadı
yokboşver kız sana herif mi yok. elini tutabileceğin istediğinde gözlerinin içine bakabileceğin duygularını paylaşabileceğin yakınlardan birini bul
Akisina birak karsina cikacaktir insallah senin icin hayirli birisiyokdış görünüşü de geçtim karakter olarak aradığım gibi biri yok
aynen şimdilik öyle yapayım her şey olacağına varır zatiiiiAkisina birak karsina cikacaktir insallah senin icin hayirli birisi
oo pro mu
Bende yemek arti patatesli gul booooregi yapiyprum dolapta trilecemde var dun evde yoktuk cnku aksam caya misafirimiz var ... yemegmde yok kendmze evide bi temizleyecegm aksamustu yemek islernden sonra...Bende yemek artı tatlı yapıyorum küçük kaynım geliyormuş,aradı yenge ille tatlı istiyorum dedi
demek böyle diyet yapıyorsunuz haaa afferimmmm sizeeeeBende yemek arti patatesli gul booooregi yapiyprum dolapta trilecemde var dun evde yoktuk cnku aksam caya misafirimiz var ... yemegmde yok kendmze evide bi temizleyecegm aksamustu yemek islernden sonra...
Ohh baya tempolu çalışıyosun bugün kolay gelsinBende yemek arti patatesli gul booooregi yapiyprum dolapta trilecemde var dun evde yoktuk cnku aksam caya misafirimiz var ... yemegmde yok kendmze evide bi temizleyecegm aksamustu yemek islernden sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?