Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadsiz mi neen güzelini yapmış engellemissinama bence engeli kaldır,hiç bı açıklama dahi yapma arasın msj atsın ama sana ulaşamasin çıldırsın ben erkekleri delirtmekten yanayım hep,cevapsız birak msjlarini aramalarini kudursun

Konuşma bir daha,hiç sevmem bu tip erkekleri. Kendilerini bir şey sanıyor bir özgüven patlaması var ki sorma gitsin.
Üstelik uzaktan bir ilişki, seni zorlayacak bir durum da yok. Konuşma bence bir daha

Konuşma bir daha,hiç sevmem bu tip erkekleri. Kendilerini bir şey sanıyor bir özgüven patlaması var ki sorma gitsin.
Üstelik uzaktan bir ilişki, seni zorlayacak bir durum da yok. Konuşma bence bir daha
aslında bende ona değer veriyorum hislerim de var zor zamanlarda hep yanımda oldu ama gerçekten çok değişik egolu bhir şekilde konuştu benimle engelleri kaldırmayi düşünmüyorum genelde böyle durumlarda benim dikkatimi cekmek.icin biseyler yapar en son instaya tarih atıp kalp koymuştu,çocuk gibi. ama bu sefer kararlı olmak istiyorum benim değerimi anlamasi için ayrı kalalim istiyorum belki bu sürede ondan sogurum tamamen zaten bu hareketlerinden buyuk ölçüde soğudum. karşıma çok daha iyi birisi çıksa ne bileyim sadık dürüst aradığım özellikleri olan onla olmak isterim gibi o zaman ben bu çocuğu sevmiyor mu oluyorum. kafam da bir hayli karisik

Bende kizlara katiliyorum canim pek sana hayir gelecek bi tipe benzemiyor cnm uzgunum

fikrimce en doğrusunu yapmışsın yüz verdikçe tepeye çıkıyolar . heralde uzak ilişki yaşamak zor gelmeye başlamış olmalı istikrarlı olmanı temenni ediyorum canım

boşver kız sana herif mi yok. elini tutabileceğin istediğinde gözlerinin içine bakabileceğin duygularını paylaşabileceğin yakınlardan birini bul

boşver kız sana herif mi yok. elini tutabileceğin istediğinde gözlerinin içine bakabileceğin duygularını paylaşabileceğin yakınlardan birini bul
yok dış görünüşü de geçtim karakter olarak aradığım gibi biri yok

Bende yemek artı tatlı yapıyorum küçük kaynım geliyormuş,aradı yenge ille tatlı istiyorum dedi
Bende yemek arti patatesli gul booooregi yapiyprum dolapta trilecemde var dun evde yoktuk cnku aksam caya misafirimiz var ... yemegmde yok kendmze evide bi temizleyecegm aksamustu yemek islernden sonra...

Bende yemek arti patatesli gul booooregi yapiyprum dolapta trilecemde var dun evde yoktuk cnku aksam caya misafirimiz var ... yemegmde yok kendmze evide bi temizleyecegm aksamustu yemek islernden sonra...
demek böyle diyet yapıyorsunuz haaa afferimmmm sizeeee

Ohh baya tempolu çalışıyosun bugün kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…