- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.821
Bence de igrenc ama valla yaptiran varo ne saçmalık ya milleti n pis tükürüğü bide gözüme yani Allah akıl fikir versin yaa
Iyiym iste biraz bende yogunm 2 3 gndur . Dun misafirlerjm vardi bu aksamda kaynvaldemn yanjna annemle babam geldi bize onu gormeye bu hafta bende de kaymvaldem... sabahtan da dahiliyeye hastaneye gidip geldm tiroitler icin filan oyle iste smdi yarini dusunuyorm sabah hizla kahvalti yapip yemekleri pisirip sonuclar icin ogleden sonra hastaneye gidecegim . Oyle iste cay istiyom cayyy isitcam smdiiiBende koşturuyorum canım ya pek giremiyorum. Sen nasılsın
Napiyon kiz hayaletttBence de igrenc ama valla yaptiran var
Temiz çıkar insAllah canım. Nasıl iş anlamadım ki. Tam iyilesiyorlar diyorum yine başlıyorIyiym iste biraz bende yogunm 2 3 gndur . Dun misafirlerjm vardi bu aksamda kaynvaldemn yanjna annemle babam geldi bize onu gormeye bu hafta bende de kaymvaldem... sabahtan da dahiliyeye hastaneye gidip geldm tiroitler icin filan oyle iste smdi yarini dusunuyorm sabah hizla kahvalti yapip yemekleri pisirip sonuclar icin ogleden sonra hastaneye gidecegim . Oyle iste cay istiyom cayyy isitcam smdiii
Senin cocklar duzeldmj
Merhabamrb kizlar
Yarin misafirim var da evi topluyorumNapiyon kiz hayalettt
Napiyon limonsuzum cayimBende koşturuyorum canım ya pek giremiyorum. Sen nasılsın
En son dugube gittiydi. Cumadan beri yok ortalarda
Hee yaa çalışıyorya dönmüş olmalı aslinda evine ama merak ettim şimdiEn son dugube gittiydi. Cumadan beri yok ortalarda
Ben de meraklandim simdikHee yaa çalışıyorya dönmüş olmalı aslinda evine ama merak ettim şimdi
Ehehe evetBen de meraklandim simdik
Kiz swnin profilindeki nesrin cavadzade mi?
Hatun olayEhehe evet
Ben kovsam yorganın altından girer oKız ohaa sakin izin verme böyle biseye,alışkanlık olur bak ayrı yatırma sakıınnngerçi 4 aydır tık yok diyon, adam tehdit mi ediyo aceba seni alttan
Sabah ki ruh halime göre yapicam yaYok sabaha kadsrda anlatsan guzeldi diye canim istemez seven cok seviyo da gorunusu bana hitap etmiyo malesef cnm
Neler yapcan sabaha ne tatlisi yaptin
Tövbe de gocan o senin,girecek tabi kovma adamı ajdvsbxjsBen kovsam yorganın altından girer o
Aşkı memnudaki gbi yastık koyarız artık aramıza napalim
AhahhahaTövbe de gocan o senin,girecek tabi kovma adamı ajdvsbxjs
Aah ahh sorma bende bayılıyorum bu hatunaHatun olaySu kadindaki albeninin cekiciligin onda biri bende olaydi ah ahh
Kpss den gözlerinin feri kaçmış kapat kızAhan da böyle açtıım göslerimi kıpraştırmıyorm bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?