Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyuyor smdi o uyandı mi yansın geceler diyecek o kdr pekmezli ceviz yedi
Kendimi riske atamam şuan
Hahah pekmezli ceviz yiyipte uyuyabildiyse zaten hiç elleme bu nasıl birseydir doping etkili şeyler yiyip hatun orda dururken uyumak

Hahah pekmezli ceviz yiyipte uyuyabildiyse zaten hiç elleme bu nasıl birseydir doping etkili şeyler yiyip hatun orda dururken uyumak
Yeme şunları dedim
Yesem de bir yemesem de bir elleşme bene dedi
Karışmam bak uykumdan uyandırma beni dedim
Bnden önce o uyudu

Yeme şunları dedim
Yesem de bir yemesem de bir elleşme bene dedi
Karışmam bak uykumdan uyandırma beni dedim
Bnden önce o uyudu
Dinlenip gece bitmeden uyanırsa görürsün bide sbh misafirin gelecekmiş yedirmeyecektin o pekmezli cevizi roosss

Dinlenip gece bitmeden uyanırsa görürsün bide sbh misafirin gelecekmiş yedirmeyecektin o pekmezli cevizi roosss
Ben yeme dedm yeme dinlemiyor ki beni
Tek duam uyanmamasi ama eminim uyancak
Gelecek ya o valla bir de o gelecek

Herşey üst üste gelecek

Hahahh bu dahiyane fikir senden çıkardı anca şahane düşündün sen hamilesin sonuçta agirlasin gelen seni
Benm gbi üşengeç biri inan başka bişey dusunemezdi

Bu ara ciddi çok useniyirm adamı bile öpmeye useniyirm ya dudakalrimi kipirdatmaya bile halim yok

Benm gbi üşengeç biri inan başka bişey dusunemezdi

Bu ara ciddi çok useniyirm adamı bile öpmeye useniyirm ya dudakalrimi kipirdatmaya bile halim yok
Hahahh sen sabit kal o seni öpsün sabit kalmak zor olsa da Casper25

Seninki vardiyada mi yoksa sen bu saatlere kalmazsın

Sabit kalmak ne mümkün
Caspirim o macerayı okudum gülmekten öldüm yemn olsun
Hahah yok ben benimkini uyuttum da geldim salona attım kendimi tv'nin karşısına 1 saattir ama uyandırasım geldi simdi adamı bende tatlı bı şeyler yemiştim ondan dolayı zaar

Hahahh sen sabit kal o seni öpsün sabit kalmak zor olsa da Casper25
Bugun bir konuda okuduydum. Opunce adam dudaklarini kaskati yapiyormus Aklima o geldi Insan nasil kayitsiz kalabilir ya
Ben gece 1 saatlik uyku uyuyup adama sirnastigimi bilriim Allahim beni libidomla sinamasin nolur

Bugun bir konuda okuduydum. Opunce adam dudaklarini kaskati yapiyormus Aklima o geldi Insan nasil kayitsiz kalabilir ya
Ben gece 1 saatlik uyku uyuyup adama sirnastigimi bilriim Allahim beni libidomla sinamasin nolur
Hahaahh aynı konuda bende dolandım ve aynılarını bende düşündüm kafalarimiz aynı çalışınca

Amiinn diyorum

Hahaahh aynı konuda bende dolandım ve aynılarını bende düşündüm kafalarimiz aynı çalışınca

Amiinn diyorum
Simdi hemen gidip adeta bir sirtlan edasiynan atliyürsün kocitona Hemaan hemaan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…