- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.841
Hadi şimdi git nickinin hakkını Verde koala gibi sarıl adamaAhahhaha
Evet doğru beni kendime getirdin o benm kocam
Uyuyor smdi o uyandı mi yansın geceler diyecek o kdr pekmezli ceviz yediHadi şimdi git nickinin hakkını Verde koala gibi sarıl adama
Hahah pekmezli ceviz yiyipte uyuyabildiyse zaten hiç ellemeUyuyor smdi o uyandı mi yansın geceler diyecek o kdr pekmezli ceviz yedi
Kendimi riske atamam şuan
Yeme şunları dedimHahah pekmezli ceviz yiyipte uyuyabildiyse zaten hiç ellemebu nasıl birseydir doping etkili şeyler yiyip hatun orda dururken uyumak
Dinlenip gece bitmeden uyanırsa görürsünYeme şunları dedim
Yesem de bir yemesem de bir elleşme bene dedi
Karışmam bak uykumdan uyandırma beni dedim
Bnden önce o uyudu
Ben yeme dedm yeme dinlemiyor ki beniDinlenip gece bitmeden uyanırsa görürsünbide sbh misafirin gelecekmiş yedirmeyecektin o pekmezli cevizi roosss
Şimdiden kolay gelsin ajhsjsjBen yeme dedm yeme dinlemiyor ki beni
Tek duam uyanmamasi ama eminim uyancak
Gelecek ya o valla bir de o gelecek
Herşey üst üste gelecek
Belki misafire kendimi agirlatirim sonuçta hamileyim benŞimdiden kolay gelsin ajhsjsjmisafirin için yaanii
Hahahh bu dahiyane fikir senden çıkardı ancaBelki misafire kendimi agirlatirim sonuçta hamileyim ben
Hahahaahhshaj
Benm gbi üşengeç biri inan başka bişey dusunemezdiHahahh bu dahiyane fikir senden çıkardı ancaşahane düşündün sen hamilesin sonuçta agirlasin gelen seni
Hahahh sen sabit kal o seni öpsünBenm gbi üşengeç biri inan başka bişey dusunemezdi
Bu ara ciddi çok useniyirm adamı bile öpmeye useniyirm yadudakalrimi kipirdatmaya bile halim yok
Seninki vardiyada mi yoksa sen bu saatlere kalmazsın
Hahah yok ben benimkini uyuttum da geldimSeninki vardiyada mi yoksa sen bu saatlere kalmazsın
Sabit kalmak ne mümkün
Caspirim o macerayı okudum gülmekten öldüm yemn olsun
Bugun bir konuda okuduydum. Opunce adam dudaklarini kaskati yapiyormus
Ne maceralar var da burda anlatamam mune kovalarSeninki vardiyada mi yoksa sen bu saatlere kalmazsın
Sabit kalmak ne mümkün
Caspirim o macerayı okudum gülmekten öldüm yemn olsun
Hahaahh aynı konuda bende dolandım ve aynılarını bende düşündümBugun bir konuda okuduydum. Opunce adam dudaklarini kaskati yapiyormusAklima o geldi Insan nasil kayitsiz kalabilir ya
Ben gece 1 saatlik uyku uyuyup adama sirnastigimi bilriimAllahim beni libidomla sinamasin nolur
Simdi hemen gidip adeta bir sirtlan edasiynan atliyürsün kocitonaHahaahh aynı konuda bende dolandım ve aynılarını bende düşündümkafalarimiz aynı çalışınca
Amiinn diyorum
Beline kuvvet aslanimAhahah kız valla uyanmış adam kendi geldi salona niyeti bozduğunu mu hissetti neygidiyom ben hoccagalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?