Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mmm afiyet olsun kuzuum önceden çok fazla çay içmiyodun diye hatırlıyorum
Aynen kuzum şimdilerde çok içmeye başladım bende anlamadım önüme geliyor bende içiyorum kış geldi ya içimi ısıtıyor

Ohh miiss ben çaycıyım kuzum her türlüsünü içerim kışın da ayrı güzel oluyor vallahi
Benimde pek aram yok bitki çaylarını da çok sevmem mesela, ama bu çaycımız güzel demliyor belki ondan çok içmeye başladım

Benimde pek aram yok bitki çaylarını da çok sevmem mesela, ama bu çaycımız güzel demliyor belki ondan çok içmeye başladım
Hmmm şimdi anladım kuzum aynennn bitki çaylarını da seviyorum ya, önceden paketlerden alırdım, şimdi aktara gidiyorum

K Kendinisevenbirii doğum günün kutlu olsuuun yenii yaş yeni güzellikler ❤
K Kendinisevenbirii doğum günün kutlu olsun Yeni yaşında libisin artarak devam etsin shdhsh yeni seksulukler güzelliklerle dolu bir yılın olsun inşallah
Libis kankim benim Kayip kardesim
Dogum gunun kutlu olsun. Bol libisli gunleeer
Benim de kizimin dogum gunusu bugun
K Kendinisevenbirii canımm poğaça yanakkkk
Doğum günün kutlu olsun, eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlulukla, sağlıkla, huzurla geçireceğin bir yaş olsun..
Kizcelerim benim ne güzel dileklerde bulundunuz öylehepinize Cook teşekkür ederimsisi cookk seviyorum canlarım
Casper25 bı yerden bişey tutturacagimizi biliyodum zaten senin kizçeyle tarihlerden yakaladık bak nice nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşları olsun yanaklarından öp benim için güzel kızını

Kertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımı Geçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.

C Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
Zipzip-
Casper25
Asiye_
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥

Oyy yerim onun 2 gramını çok şükür cicim. Hiçbir şeye stres yapma senden önemli bebişten önemli değil.

Oyy yerim onun 2 gramını ❤ çok şükür cicim. Hiçbir şeye stres yapma senden önemli bebişten önemli değil.
Yiyem onu pek bir şekilsiz ama napalım evlattır
Kendime sürekli stres yok stres yok stres yok diye telkin veriyorum zaten, ommmm
Sen nasılsın balım

Yaa MaşAllah canım çok güzel haber bende bugün gittim şükür bebisimi gördüm kalbini de duydum18 mm 8+2 olmuşuz siz kaç haftalıksnz cici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…